Frajla bas dobar trbuh, ja svog ni nemam uslikanog bez majice cini mi se 🤔
Da nema foruma vjerojatno ga ne bih ni slikala tijekom trudnoce, ali eto sad mi je drago da imam te slikice po mjesecima...

Zaboravila vam ispricati jos jedan san toliko nerealan da je glupo i spominjat ga, ali se nadovezuje na ono da bebe samo izlete van bez muke 😂
Jucer sam sanjala da i dojenje ide tako jednostavno, samo stavis bebu na cicu i ono curi dok se beba ne najede. 😂😂😂
Izgleda da ja podsvjesno mislim kako ce sve to biti lagano, sad kad me realnost strefi 😱
Bili su nam za vikend prijatelji pa smo se zezali da muzevi trebaju par dana prije poroda sisat da navuku mlijeko za bebu kad izadje da ima spremne obroke 😁
Uz glupe ideje dolaze jos gluplji snovi.
Moram reci da inace nikad ne sanjam… I zadnjih par dana tako dobro spavam, to me valjda Bog casti prije neg dodje beba 😇
Podsvjest nasa je puno kocnija nego sto mi mislimo, mozda i bolje da tako razmisljas nego da si u frci i panici vec sad.
Ovako sama sebi mantras da ti to mozes i eto, mozda ti se sve i poslozi bas u tom pravcu 😉
Zaboravila vam ispricati jos jedan san toliko nerealan da je glupo i spominjat ga, ali se nadovezuje na ono da bebe samo izlete van bez muke 😂
Jucer sam sanjala da i dojenje ide tako jednostavno, samo stavis bebu na cicu i ono curi dok se beba ne najede. 😂😂😂
Izgleda da ja podsvjesno mislim kako ce sve to biti lagano, sad kad me realnost strefi 😱
Bili su nam za vikend prijatelji pa smo se zezali da muzevi trebaju par dana prije poroda sisat da navuku mlijeko za bebu kad izadje da ima spremne obroke 😁
Moram reci da inace nikad ne sanjam… I zadnjih par dana tako dobro spavam, to me valjda Bog casti prije neg dodje beba 😇
Podsvjest nasa je puno kocnija nego sto mi mislimo, mozda i bolje da tako razmisljas nego da si u frci i panici vec sad.
Ovako sama sebi mantras da ti to mozes i eto, mozda ti se sve i poslozi bas u tom pravcu 😉
Hehehe super si to rekla! Svakako cu ubrzo saznati i javiti vam 😊

Blago ti se Ita kad tako dobro spavas. Ja nikako da se naspavam. Sto puta se okrenem na jedan bok pa drugi i onda da ne govorim o mojim odlascima na wc...
Ivana tako mi je bilo do orije nekoliko dana, osim sto ja nikad nisam vise od jedan put isla na wc po noci, i to vecinom u 5.
Pijem puno vode tokom dana i onda oko 21h prestanem, popijem jos gutljaj oko ponoci kad idem spavati i to je to. A eto, zadnjih dana je ok. Sad cu se sigurno ureci 😂

Ajmeeee koliko stiva!! 🤗 Ikry i amarena cestitke na bebicama, ja nakon svake bebe skicnem popis i vidim da vas ima dosta do mene pa nije frka..😂
Minja, sretno da sve super prode da mozete uzivati..😊
Mi imamo 2 auta, kupili velikog poslije svadbe, njega muz vozi a meni ostao golf3, znaci nebi ga mijenjala za nista...imala sam panicni strah od voznje,pogotovo po autoputu, al smo skupa sve prebrodili, jadan ima prijedenih preko 410 tisuca km, treba opsezni popravak limarije, taman registracija istice u 5mj i necemo ju produziti a na jesen cemo meni kupiti noviji auto...
Cure, buse su vam 😍😍😍😍
Ja sam narucila kolace za Uskrs a jos cu napraviti ledeni vjetar za sebe i muza da se podavimo..dorucak kod njegovih,on ide na rucak sa svojima kod bake u drugi kraj Zg-a,a ja cu svojoj mami pa on dode poslije k nama!

Ivana tako mi je bilo do orije nekoliko dana, osim sto ja nikad nisam vise od jedan put isla na wc po noci, i to vecinom u 5.
Pijem puno vode tokom dana i onda oko 21h prestanem, popijem jos gutljaj oko ponoci kad idem spavati i to je to. A eto, zadnjih dana je ok. Sad cu se sigurno ureci 😂
Ita drago mi je da bar netko moze spavati. 😊... ja ne mogu nikako bez vode nikad vise nisam bila zedna nego sad u trudnoci. Svaki moj nocni odlazak na wc svede se i na odlazak u kuhinju po casu vode. 😂
Frajla koja buša 😍 Ma samo se ti nama požali ako će ti biti lakše 😉 nek je tebi bolje! Proudy znam kako te boli, cijelo tijelo te boli. Al bude to bolje kroz dan-dva. Nek je dragi ostao doma, nek te malo pazi 💞
Ita fino mala ima kila naravno ako si dobro izracunala 😜 A snovi 🙈 a ideje 🙈 haha kad bi tako bilo! Vidjet cemo, i ja sam dosta pozititivna!
Ja volim voziti a volim i da me vozi, ali samo muz! 😎
Kod ostalih osjecam nelagodu. Mi cemo biti doma za Uskrs, nikud ne idemo, samo nas troje i puno hrane 😍 jedva cekam!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji