Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    29. Ožujak 2018. 08:10

ProudMomy

Jutro svima!
    Sarita puj puj, nikakva bolnica!
    Danas mi je dijete kuci pa me ranije probudilo.
    Panda, ne idem danas na pregled, kad su me gledali u utorak i gledat ce me opet sutra. Nema smisla da me kopaju i danas. Danas mi je samo M odnio doznake na posao i otici ce mi kod ginica s tim mojim papirima da mu kaze sta je bilo i da mi uzme uputnice za TA i UK!
    Terminusa moja lijepa 😍, Pikica divne ste 😉

Mislila sam da je danas petak :( 

29. Ožujak 2018. 08:16

panda102

ProudMomy

Jutro svima!
    Sarita puj puj, nikakva bolnica!
    Danas mi je dijete kuci pa me ranije probudilo.
    Panda, ne idem danas na pregled, kad su me gledali u utorak i gledat ce me opet sutra. Nema smisla da me kopaju i danas. Danas mi je samo M odnio doznake na posao i otici ce mi kod ginica s tim mojim papirima da mu kaze sta je bilo i da mi uzme uputnice za TA i UK!
    Terminusa moja lijepa 😍, Pikica divne ste 😉

Mislila sam da je danas petak :(

A mica,  ona bi si opet tjedan skratila! 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    29. Ožujak 2018. 08:37

Proudy kako si danas...jel su popustili bolovi barem malo?

Frajla
    29. Ožujak 2018. 08:39

sema

Frajla

Svi me pitaju hocu za uskrs u slavoniju, samo odgovaram da nema sanse jer tamo ne daju epiduralnu 😂

Kako mislis ne daju epiduralnu? Ja sam u Slavoniji i za 2tj idem rjesavat papire za epiduralnu i potrebne nalaze

Neznam za druge gradove, ali u vk i vu nema teoretske sanse.
    Kakvi papiri i nalazi ti trebaju? Ja pitala i dr je rekla samo svjeza krvna slika. Budem to iduci tjedan, al ako i ne stignem mogu mi to i u bolnici napraviti, brzo bude gotovo

Frajla
    29. Ožujak 2018. 08:41

Sarita_00

Dobro jutro!
    Darenadam se da si sad dobro i da ti se neće ponavljati ti napadi.
    Yrajel se javlja malena?
    Frajlaprobala ja s bademima, pa sam umjesto šake pojela sve što je bilo u zdjelici 😂 Nestali su brzinom svjetlosti, a skroz bi zaboravila kupiti nove. A žgaravica kako mi je došla tako je i otišla - preko noći. Samo da ju sad ne ureknem, pa da se vrati.
    Počela sam po noći ići na wc. Kroz san osjetim bol i kao zombi oteturam do kupaonice i tek dok sjedim na wc-u shvatim gdje sam.
    Očito sam sad već došla u period gdje me sve živo boli, ali ja i dalje ne odustajem od obavljanja svih poslova. Ako tako nastavim, još će se i obistinit moje slutnje da ću kraj trudnoće dočekati u bolnici. Od početka imam tako neki osjećaj da ću kraj biti u bolnici iz nekog razloga. Nadam se da neće biti tako, ali eto…
    Puse svima i lijep dan! 😘😘

🤣
    Meni tako muz zna pojesti, pa moram skrivati.

• sema
    29. Ožujak 2018. 09:04

Frajla

Kakvi papiri i nalazi ti trebaju? Ja pitala i dr je rekla samo svjeza krvna slika. Budem to iduci tjedan, al ako i ne stignem mogu mi to i u bolnici napraviti, brzo bude gotovo

Ide se na dogovor kod anesteziologa gdje se popuni valjda neki upitnik o bolestima i sl., i nalazi od krvene slike. Mogu vaditi krv i u bolnici ali kod nas se cesto zna dogoditi da nalazi ne budu brzo gotovi pa zena rodi prije nego stigne nalaz pa se zato preporucuje to ranije obaviti. (tako su mi rekli, nisam jos isla to rjesavat)

Sarita_00
    29. Ožujak 2018. 09:20

Frajla

Sarita_00

Dobro jutro!
    Darenadam se da si sad dobro i da ti se neće ponavljati ti napadi.
    Yrajel se javlja malena?
    Frajlaprobala ja s bademima, pa sam umjesto šake pojela sve što je bilo u zdjelici 😂 Nestali su brzinom svjetlosti, a skroz bi zaboravila kupiti nove. A žgaravica kako mi je došla tako je i otišla - preko noći. Samo da ju sad ne ureknem, pa da se vrati.
    Počela sam po noći ići na wc. Kroz san osjetim bol i kao zombi oteturam do kupaonice i tek dok sjedim na wc-u shvatim gdje sam.
    Očito sam sad već došla u period gdje me sve živo boli, ali ja i dalje ne odustajem od obavljanja svih poslova. Ako tako nastavim, još će se i obistinit moje slutnje da ću kraj trudnoće dočekati u bolnici. Od početka imam tako neki osjećaj da ću kraj biti u bolnici iz nekog razloga. Nadam se da neće biti tako, ali eto…
    Puse svima i lijep dan! 😘😘

🤣
    Meni tako muz zna pojesti, pa moram skrivati.

On dokrajči ono što je meni nekim slučajem ostalo 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    29. Ožujak 2018. 09:22

sema

Frajla

Ide se na dogovor kod anesteziologa gdje se popuni valjda neki upitnik o bolestima i sl., i nalazi od krvene slike. Mogu vaditi krv i u bolnici ali kod nas se cesto zna dogoditi da nalazi ne budu brzo gotovi pa zena rodi prije nego stigne nalaz pa se zato preporucuje to ranije obaviti. (tako su mi rekli, nisam jos isla to rjesavat)

Sema meni je to super kako je kod vas...a ne da ti tutnu papir kao da procitas i potpises suglasnost za epi.a trudovi ubijaju...ja se sjecam da sam se potpisala sa X jer sam jedva olovku drzala

panda102
    29. Ožujak 2018. 09:34

Pikice divna si mi 😘💞😍❤️💕 
    Mi moramo ici na predavanje i poslusat i potpisat i tek onda je mozes dobiti na porodu. To imam 3.4. U 13h. Znsci u utorak. Ako nisi poslusao predavanje ne mozes dobit na porodu. Nema tog X-a. 
    A Frajla i Sarita moj je lud za tim suhim vocem i bademima i orasima ljesnjacima. I on sve pojede. Ja nam kupim kesicu brusnica 200g dodjem kuci nema !!! Pa nije to normalno na dnevnoj bazi pojest hahahaha

Bublica123
    29. Ožujak 2018. 09:38

Panda hvala draga mojae...loptica😆😆😆🍗🍕🌭🥪🍟🍔🥓
    Ma to ti je super...lijepo te informiraju i obavis papirologiju i mirna si na porodu...a ne da te gnjave u trudovima...ja nisam bila nacisto zelim li uopce pa sve nesto bi ne bi...ovako se sve to izbjegne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.