Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2018. 20:23

Katuska99

Curke moje, fakat nemrem citat svih 20 stranica, al jesam zadnjih par

Yra nek si ti otisla, radje tako nego da se zivciras!! Drago mi je da je sve ok!
    Eve drzte se, sve bude to proslo :)
    Sretno svima koje su pred porod.
    Mene opet ona prehlada copila, luda sam od tog vise..

Katuska tebi je bas imunitet jako pao,  taman se izvuces iz jedne prehlade,  pa opet druga,  misa mu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    28. Ožujak 2018. 20:39

Pa da nemres vjerovat. Inace nikaaad bolesna nisam, temperaturu sam imala mozda dva puta u zivotu.. nadam se da cu se do poroda oporavit :)

Dare12
    28. Ožujak 2018. 20:54

Zene, evo i mene iz bolnice, opet sam ispala iz rituala citanja Klokanice, pratim samo fb...toplo se nadam sutra da cu kuci. Preksinoc pala u nesvit, nesto slicno epi napadu. Zasad je sve ok s trudnocom i s ostalim...imate pozdrave svi. 😘😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

ikyri
    29. Ožujak 2018. 03:10

Hvala svima. Nikako da se javim. Primili su me u bolnicu u nedjelju te krenuli s indukcijom u ponedjeljak. Rečeno mi je ako se ne otvorim...jer sam bila skroz zatvorena da idem na carski. Dobila trudove na gel za otvaranje ... na 2 gel u 23h ... oko 6h ulazim u rađaonu na 4cm otvorena ... do 9h sam na 9cm... dobila sam malo dripa i tih zadnjih sat i pol molila da me ubiju. Mali ima 4450g i 54cm. Moguce da smo danas vec doma. 

panda102
    29. Ožujak 2018. 07:31

Dobro jutro 
    Aždaji sam naručila da dođe u 9 pa da se javim. 
    Yra kako je prespavati u bolnici :( jesi li se barem fino naspavala? Kako cura je li se javlja?
    Frajla treba nam plantaža badema, odoh istraživati gdje ima da nam izlet uplatim ahhaha
    Proudy danas ideš na pregled je li tako? Javi nam. Kako si spavala noćas, je li bolje :*
    Katuška drži seee :*
    Dare nadam se da si dobro sada. :*
    Honey danas idem na pizzu, ti si krivaaaaa

panda102
    29. Ožujak 2018. 07:32

Ykri sin je divan, prava lutka :) Nadam se da idete kući danas i da sve bude ok. A je li nisi htjela epi ili ti nisu dali? 

Bublica123
    29. Ožujak 2018. 07:33
    Evo vam jedne bebele u 31tt😊😊😊
    Evo vam jedne bebele u 31tt😊😊😊

Sarita_00
    29. Ožujak 2018. 07:51

Dobro jutro! 
    Dare nadam se da si sad dobro i da ti se neće ponavljati ti napadi.
    Yra jel se javlja malena? 
    Frajla probala ja s bademima, pa sam umjesto šake pojela sve što je bilo u zdjelici 😂 Nestali su brzinom svjetlosti, a skroz bi zaboravila kupiti nove. A žgaravica kako mi je došla tako je i otišla - preko noći. Samo da ju sad ne ureknem, pa da se vrati. 
    Počela sam po noći ići na wc. Kroz san osjetim bol i kao zombi oteturam do kupaonice i tek dok sjedim na wc-u shvatim gdje sam. 
    Očito sam sad već došla u period gdje me sve živo boli, ali ja i dalje ne odustajem od obavljanja svih poslova. Ako tako nastavim, još će se i obistinit moje slutnje da ću kraj trudnoće dočekati u bolnici. Od početka imam tako neki osjećaj da ću kraj biti u bolnici iz nekog razloga. Nadam se da neće biti tako, ali eto... 
    Puse svima i lijep dan! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    29. Ožujak 2018. 07:53

Frajla

Svi me pitaju hocu za uskrs u slavoniju, samo odgovaram da nema sanse jer tamo ne daju epiduralnu 😂

Kako mislis ne daju epiduralnu? Ja sam u Slavoniji i za 2tj idem rjesavat papire za epiduralnu i potrebne nalaze

29. Ožujak 2018. 08:05

Jutro svima!
    Sarita puj puj,  nikakva bolnica!
    Danas mi je dijete kuci pa me ranije probudilo.
    Panda,  ne idem danas na pregled,  kad su me gledali u utorak i gledat ce me opet sutra. Nema smisla da me kopaju i danas. Danas mi je samo M odnio doznake na posao i otici ce mi kod ginica s tim mojim papirima da mu kaze sta je bilo i da mi uzme uputnice za TA i UK!
    Terminusa moja lijepa 😍,  Pikica divne ste 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.