Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    28. Ožujak 2018. 08:08

Jutro curkeee!
    Ikiry i Amarenna čestitke od srca!!! Bebicee, to nam treba!!! <3

Proudy naša, komentirala sam na fejsu, ali još uvijek ne mogu vjerovat da ti nitko nije pomogao. Pa nemamo više tako male trbuhe da nas mogu zaobilazit i praviti se da ne postojimo. Moram priznat da mi se u tramvaju stalno dižu, malo mi je i neugodno:)

Minja drži se, bit će sve super! Okini koju slikicu za nas klokanice željne :)

Pando ja zaboravila da je danas punih 31! Tak da slikica poslije posla jer na poslu imam samo ogledala do ramena, a to vjerujem vam nije nešto napeto hahahaha. A i ja sam bez štikli minijaturna tak da ne mogu ni poskočit pa probat se uslikat:) Danas sam biciklom na posao, ljudi su se križali hahahaha. Iskreno, lakše mi je vozit se 10 minuta nego hodat 30 minuta. Mi smo nažalost za sad na jednom autu, rekli smo da ćemo vidjet prema potrebama pa eventualno kupiti još jedan manji kasnije. Otom potom:)
    Još imam 9 ( devet) tjedana!!

Honey ona pizza je izgledala tolko dobro da sam prisilila dragog da me vodi idući tjedan. Ovaj vikend smo u Vž kod mojih, idemo konačno po konstrukciju od kolica da ih više sastavim:)

A vi curke? Planovi za Uskrs?

Puse svima, moram malo radit pa se javim još kasnije

[/url

yra
    28. Ožujak 2018. 08:25

Ja bez auta ne mogu funkcionirati.
    Vozim punta, malog, vječito zmazanog jer prevozim hrpu djece i psa.
    Jučer su mi ga klinci usisali jer ga ne mogu odvesti u praonicu i čekati fkng 2 sata.
    Dobar mi je moj punto jer su dijelovi jeftini i majstor živi svega par kuća dalje pa mu ga samo ostavim, a svaki kvar ne košt nikad više od par sto kuna. I dobro vuče po brijegima kada padne snijeg iako mu je motor 1.2.
    Muž vozi velikog citroena, taj nam je obiteljski i za veće udaljenosti.
    Zrinchy planovi za Uskrs? Ja inače svaki Uskrs radim, sve blagdane sam baš u puno posla, tako da mi je ovo prvi Uskrs nakon 8 godina da sam doma.
    Kupila sam šunku u mesnici, kolače budem naručila, jaja će klinci ofarbati...možda odemo prošetati do grada i na groblje.
    Možda klincima dam da speku neki kremasti kolač, ovo moje srednje dijete je ludo za kuhinjom.

• LilyVanily
    28. Ožujak 2018. 08:26

Jutro svima! Minja sretno danas!
    Sarita treba ti netko nacrtati sliku na skuteru za uspomenu! Bila bi baš super!
    Zrinchy i Pikica svaka čast na vožnji bicikli. Ne znam kako to uspijevate. Ja do daljnjeg mogu samo sanjati o tome. Postaje mi sve teže i voziti auto zbog trbuha.
    Iako kad uzmemo u obzir da Yra vozi sa svojom bušom onda bolje da ništa ne komentiram.
    Školarka Panda 😁 mi smo uglavnom ok. Sutra je pregled pa ćemo vidjeti što dalje. Počela sam slagati torbe za rodilište, ali moram kupiti još neke stvari. Hrpa toga za obaviti, a uopće ne mogu dugo stajati/hodati/sjediti jer me jako počne pritiskati dolje tako da ću malo pomalo koliko budem mogla. 
    Proudy kako ti je danas?

Sarita_00
    28. Ožujak 2018. 08:39

Yra ja sam 2 godine skroz u autu, šta god trebam, gdje god - autom. Znam da nije baš najbolje, ali kad sam radila 40 km od kuće, sve veće trgovine su mi na 2-3 km, a ona jedna koja mi je bliže je u rupi. Tj. ja sam na brdu, pa krepam dok se popnem do gore. Ne želim ni zamisliti penjanje sa punim vrećicama. A nekako ću pregurati sad. Već je jedna prijateljica rekla da će me odvesti u trgovinu ako treba, samo nek ju zovem. 
    Zrinchy planovi za Uskrs... Mislim danas ispeći krancle, možda još neki tako suhi kolač, jaja ćemo farbati u subotu, a nedjelju ćemo jesti šunke, luka, hrena, francuske... 😁😁 Ovo će nam biti prvi Uskrs, tj. blagdan uopće da smo kod kuće. Ili smo kod mojih ili kod njegovih. Tako da sam baš jako uzbuđena oko svega 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    28. Ožujak 2018. 08:43

Joj ludilo hahahaha 
    Da da Honey i moj isto priznaje samo audi 6 karavan. Limuzina ma nedo Bog hahahahah pa bi isao sad pocetkom mjesrca po njega u svedsku ili krajem juna. 
    On sad vozi audija ja bmwa svog i plakala bih kad bih ga neko rizno pogledao a pogotovo prodao. Ja toliko volim voznju a pogotovo brzu voznju. Niko se ne voli voziti sa mnom i svi pitaju imaju li dva pojasa za zavezat se. Mislila sam kad ostanem trudna da cu voziti sporije al ne 😪🔫
    Yra moj kolega iz kancelarije-duhoviti slovenac hahaha taj koji mi je rekao za skolski autobus ima sina u osmom razredu s disleksijom. Tako da i ona mnogo radi s njim popodne. Ima li sin kakve dodatne “povlastice” u skoli zbog toga. Njegov npr moze raditi test tri casa. Samo onda propusti sljedeca dva casa pa treba to nekako kuci nadoknaditi. Zato sam i stavila povlastice pod navodnike. Vjerujem da nije jednostavno ali vidim da se radom mnogo postigne. 

28. Ožujak 2018. 08:45

Jutro cure! Muz mi je danas ostao raditi od doma,  jer me citavu noc jako zglob bolio a i guza,  nista se naspavala nisam. Maleni me tuce,  pa sam s te strane mirna. M ce eto danas bit sa mnom da mi pomogne do wc,  jer me baa jako sve boli. Sad kad se ohladilo,  tek vidim da sam se posteno natukla.
    Minja draga sretno!
    Ostale curke 😘😘😘😘 ljubim puno,  i hvala na brizi!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Ožujak 2018. 08:51

yra

Ja bez auta ne mogu funkcionirati.
    Vozim punta, malog, vječito zmazanog jer prevozim hrpu djece i psa.
    Jučer su mi ga klinci usisali jer ga ne mogu odvesti u praonicu i čekati fkng 2 sata.
    Dobar mi je moj punto jer su dijelovi jeftini i majstor živi svega par kuća dalje pa mu ga samo ostavim, a svaki kvar ne košt nikad više od par sto kuna. I dobrovuče po brijegima kada padne snijeg iako mu je motor 1.2.
    Muž vozi velikog citroena, taj nam je obiteljski i za veće udaljenosti.
    Zrinchyplanovi za Uskrs? Ja inače svaki Uskrs radim, sve blagdane sam baš u puno posla, tako da mi je ovo prvi Uskrs nakon 8 godina da sam doma.
    Kupila sam šunku u mesnici, kolače budem naručila, jaja će klinci ofarbati…možda odemo prošetati do grada i na groblje.
    Možda klincima dam da speku neki kremasti kolač, ovo moje srednje dijete je ludo za kuhinjom.

Moj prvi auto je bio Punto :) 
    Nakon toga sam si kupila Corsu koja je moja velika ljubav bila.
    Mala i okretna a super auto koji je malo trosio. 

28. Ožujak 2018. 08:53

ProudMomy

Jutro cure! Muz mi je danas ostao raditi od doma, jer me citavu noc jako zglob bolio a i guza, nista se naspavala nisam. Maleni me tuce, pa sam s te strane mirna. M ce eto danas bit sa mnom da mi pomogne do wc, jer me baa jako sve boli. Sad kad se ohladilo, tek vidim da sam se posteno natukla.
    Minja draga sretno!
    Ostale curke 😘😘😘😘 ljubim puno, i hvala na brizi!

A Proudi, bas te zadesilo sra.. e u najmanju ruku. 
    Cuvaj se i nek te muzic pazi.
    I nadam se da se neces dodatno otvarat, sad polako tjedan po tjedan da izguras do termina. 

yra
    28. Ožujak 2018. 09:02

Proudy, super da nisi sama, to je najbolji melem...jel' da?
    Panda i najstariji i najmlađa imaju disleksiju i disgrafiju. Srednji nema ništa osim "crve v riti".
    Najstariji je tek u šestom r. dobio individualizirani pristup učenja u nastavi. Radi sve što rade i drugi, samo mu za ispite daju 5 min dulje, koliko traje odmor. ne 3 sata kao sinu tvojeg kolege. Ocjene su mu toliko šarene da je to smiješno. Lektiru mora čitati kao i svi drugi. Nema nikakvih benefita osim tih 5 minuta. Borimo se s tom vražjom disleksijom od početka školovanja. Skužila sam već u prvom-drugom da nešto ne štima, nisam se nikad s tim susrela, ali dok prođu sve obrade u Suvagu...
    Kolike instrukcije, logoped, psiholog...stvarno smo dali sve od sebe da to premostimo.
    Kod osmogodišnjakinje sam skužila već na zadnjoj vrtićkoj godini, svi su rado riješavali radne listiće, a njoj je to bila tlaka. Krenuli smo s pretragama nakon kojih mozemo dobiti nalaz s kojim dobivamo individualizirani pristup. Ona ima divnu učiteljicu sa debelim radnim iskustvom koja je i bez službenog papira počela s njom ind. rad. Zahvalna sam joj na tome.
    Ja se uvijek raspišem ko freak...nadam se da ne smeta...

Frajla
    28. Ožujak 2018. 09:05

Jutreko 😘
    Ajme koliko ste natipkale sinc jedva procitah 
    Ikry i amarena, cestitam na bebicama i brz oporavak želim 👶👶
    Proudy bas mi je zao da si se tako natukla, uopce ne mogu vjerovati kakvi su ljudi da nitko ne pomogne
    Ostalo nisam bas zapamtila pa nemojte zamjeriti
    Ja sam bolje, ma glupo mi uopce kukati jer sam stvarno hvala bogu imala trudnocu bez ikakvih problema (secer i tlak cu zanemariti) i stvarno nije red da sad u terminu pocnem jadikovati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.