Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ina30
    28. Ožujak 2018. 10:28

ja sam dužna sliku, nisam do sad stavila nijednu, danas smo 37+5 

kathryn
    28. Ožujak 2018. 10:44

Ajmeeee koliko stiva!! 🤗 Ikry i amarena cestitke na bebicama, ja nakon svake bebe skicnem popis i vidim da vas ima dosta do mene pa nije frka..😂
    Minja, sretno da sve super prode da mozete uzivati..😊
    Mi imamo 2 auta, kupili velikog poslije svadbe, njega muz vozi a meni ostao golf3, znaci nebi ga mijenjala za nista...imala sam panicni strah od voznje,pogotovo po autoputu, al smo skupa sve prebrodili, jadan ima prijedenih preko 410 tisuca km, treba opsezni popravak limarije, taman registracija istice u 5mj i necemo ju produziti a na jesen cemo meni kupiti noviji auto...
    Cure, buse su vam 😍😍😍😍
    Ja sam narucila kolace za Uskrs a jos cu napraviti ledeni vjetar za sebe i muza da se podavimo..dorucak kod njegovih,on ide  na rucak sa svojima kod bake u drugi kraj Zg-a,a ja cu svojoj mami pa on dode poslije k nama! 

Mama mia
    28. Ožujak 2018. 11:07

ita87

Ivana tako mi je bilo do orije nekoliko dana, osim sto ja nikad nisam vise od jedan put isla na wc po noci, i to vecinom u 5.
    Pijem puno vode tokom dana i onda oko 21h prestanem, popijem jos gutljaj oko ponoci kad idem spavati i to je to. A eto, zadnjih dana je ok. Sad cu se sigurno ureci 😂

Ita drago mi je da bar netko moze spavati. 😊... ja ne mogu nikako bez vode nikad vise nisam bila zedna nego sad u trudnoci. Svaki moj nocni odlazak na wc svede se i na odlazak u kuhinju po casu vode. 😂

Honey
    28. Ožujak 2018. 11:31

Frajla koja buša 😍 Ma samo se ti nama požali ako će ti biti lakše 😉 nek je tebi bolje! Proudy znam kako te boli, cijelo tijelo te boli. Al bude to bolje kroz dan-dva. Nek je dragi ostao doma, nek te malo pazi 💞 
    Ita fino mala ima kila naravno ako si dobro izracunala 😜 A snovi 🙈 a ideje 🙈 haha kad bi tako bilo! Vidjet cemo, i ja sam dosta pozititivna! 
    Ja volim voziti a volim i da me vozi, ali samo muz! 😎 
    Kod ostalih osjecam nelagodu. Mi cemo biti doma za Uskrs, nikud ne idemo, samo nas troje i puno hrane 😍 jedva cekam! 

Honey
    28. Ožujak 2018. 11:35

Još uvijek mala buša 😄💓

panda102
    28. Ožujak 2018. 11:40

Zrinchy daj jednu s posla, vidiš kako nas dvije hahhahahha

Honey
    28. Ožujak 2018. 11:41

E Zrinchy kaj se tice pizze, fina je stvarno, ovo sta sam stavila je Stella i ona je slozena od vise okusa. Ja sam ipak uzela klasik, ali sa pestom genovese umjesto rajcicom, i bila je prefina, evo moje: 

Jao gladna sam+!!! Gablec!!! 

panda102
    28. Ožujak 2018. 11:44

Mislim nas 4 ahhahahah zaboravljam da smo duple :D 
    Honey prestani sa slikama hrane, pojest ću monitor hahhahhaha

28. Ožujak 2018. 11:46

Honey, a nebi malo do svekrve isla za Uskrs? 
    Po sad ove udarne savjete pred porod? 😂

28. Ožujak 2018. 11:47

Cure divne ste sve po redu,  i ove doma i ove na poslu 😉
    Ja jos ne znam gdje sam za Uskrs 😂😂😂,  nadam se da sam doma sa svojim musketirima! Doci ce mi mama i tata i to je to.
    Ja si planiram kao da sam doma i gotovo! Samo pozitiva!
    Vozacku nemam,  tako da mene voze drugi,  vecinom muz. Mi smo frisko promjenili auto,  htjeli smo auto koji nije prevelik,  ali da ima veeliki gepek. Kupili smo novog citroena c4,  cudo od gepeka ima auto,  meni je divan!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.