Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    28. Ožujak 2018. 09:23

Frajla super ti je trbuh! 

28. Ožujak 2018. 09:33

Yra, ja sam prije 2 godine prosla kroz puni crveni semafor s bebom u autu, isla sam od pedijatra sa sistematskog, sve je bilo ok i nije da sam u nekoj brizi bila, vec valjda kombinacija umota i svega sto pocetak majcinstva donosi. Radilo se o onom ogromnom raskrizju kod avenu malla., cure iz zg ce znati. 
    Uglavnom sam dragi Bog nas je sacuvao da je bilo neko doba dana kad nema guzve. Kako sam prosla semafor skrenula sam na ugibaliste od autobusa i pocela plakati i trest se, nisam mogla krenuti valjda 20 minuta.
    E tad mi je doslo da bacim vozacku i nikad vise ne sjednem za volan. 
    Al mm me tjesio danima, da se svima to moze desit, da je sve dobro proslo. 
    Od tad stvarno vozim puno pazljivije, iako sam i do tad bila savjestan vozac, nikad nikakvih nezgoda, osim jednom kad sam tek pocela vozit bliski susret sa stupicem na parkingu 😁

Frajla
    28. Ožujak 2018. 09:37

yra

Ita, malo mi se uhvatilo za bokove…osjetim pod prstima. Tješim se da su to samo naslage "stabilizatora" za trbuhFrajla, i ti si gore kod dr.H.?
    Terminuše moje…ja jedva čekam…osjećam se fizički nesposobna…

Je, ja hodam kod dr horvat gore cijelu trudnocu.
    Sutra idem busom, mozda se pocnem otvarati dok doplaninarim do gore od okretista 😂
    Sto su ti zadnji put radili u TA?
    Inace dobijem uputnicu za uzv,  a zadnji put nisam. Nitko nije spominjao ni ctg,  bris smo odradili i rekla je da se necu skidati, pa nemam pojma sta idem...

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:38

Zaboravila vam ispricati jos jedan san toliko nerealan da je glupo i spominjat ga, ali se nadovezuje na ono da bebe samo izlete van bez muke 😂
    Jucer sam sanjala da i dojenje ide tako jednostavno, samo stavis bebu na cicu i ono curi dok se beba ne najede. 😂😂😂
    Izgleda da ja podsvjesno mislim kako ce sve to biti lagano, sad kad me realnost strefi 😱
    Bili su nam za vikend prijatelji pa smo se zezali da muzevi trebaju par dana prije poroda sisat da navuku mlijeko za bebu kad izadje da ima spremne obroke 😁
    Uz glupe ideje dolaze jos gluplji snovi. 
    Moram reci da inace nikad ne sanjam... I zadnjih par dana tako dobro spavam, to me valjda Bog casti prije neg dodje beba 😇

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:41

Frajla bas dobar trbuh, ja svog ni nemam uslikanog bez majice cini mi se 🤔
    Da nema foruma vjerojatno ga ne bih ni slikala tijekom trudnoce, ali eto sad mi je drago da imam te slikice po mjesecima... 

28. Ožujak 2018. 09:45

ita87

Zaboravila vam ispricati jos jedan san toliko nerealan da je glupo i spominjat ga, ali se nadovezuje na ono da bebe samo izlete van bez muke 😂
    Jucer sam sanjala da i dojenje ide tako jednostavno, samo stavis bebu na cicu i ono curi dok se beba ne najede. 😂😂😂
    Izgleda da ja podsvjesno mislim kako ce sve to biti lagano, sad kad me realnost strefi 😱
    Bili su nam za vikend prijatelji pa smo se zezali da muzevi trebaju par dana prije poroda sisat da navuku mlijeko za bebu kad izadje da ima spremne obroke 😁
    Moram reci da inace nikad ne sanjam… I zadnjih par dana tako dobro spavam, to me valjda Bog casti prije neg dodje beba 😇

Podsvjest nasa je puno kocnija nego sto mi mislimo, mozda i bolje da tako razmisljas nego da si u frci i panici vec sad. 
    Ovako sama sebi mantras da ti to mozes i eto, mozda ti se sve i poslozi bas u tom pravcu 😉

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:48

Gumbek

ita87

Moram reci da inace nikad ne sanjam… I zadnjih par dana tako dobro spavam, to me valjda Bog casti prije neg dodje beba 😇

Podsvjest nasa je puno kocnija nego sto mi mislimo, mozda i bolje da tako razmisljas nego da si u frci i panici vec sad.
    Ovako sama sebi mantras da ti to mozes i eto, mozda ti se sve i poslozi bas u tom pravcu 😉

Hehehe super si to rekla! Svakako cu ubrzo saznati i javiti vam 😊

Mama mia
    28. Ožujak 2018. 09:56

ita87

Blago ti se Ita kad tako dobro spavas. Ja nikako da se naspavam. Sto puta se okrenem na jedan bok pa drugi i onda da ne govorim o mojim  odlascima na wc...

• ita87
    28. Ožujak 2018. 10:03

Ivana tako mi je bilo do orije nekoliko dana, osim sto ja nikad nisam vise od jedan put isla na wc po noci, i to vecinom u 5.
    Pijem puno vode tokom dana i onda oko 21h prestanem, popijem jos gutljaj oko ponoci kad idem spavati i to je to. A eto, zadnjih dana je ok. Sad cu se sigurno ureci 😂

panda102
    28. Ožujak 2018. 10:18

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.