Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    28. Ožujak 2018. 09:08

Yra pa tvoj trbuh je fantastican, zamisli kad rodis, ode i trbuh. Nisi se nigdje drugdje udebljala. Ja svuda po malo 😂 
    Minja sretno danas 😍💙
    Panda hahaha ma ne cini se meni velika beba od 3 do 3,5kg kad vidim kako je Ikyri junacki rodila malog od 4,5kg 😊
    Vidim da se svi vecinom rjesavamo drugog auta hahahah meni isto moj vise nece trebati, ja vozim mali vw up ali cemo ga isto valjda prodavati, samo ne znam kad. 😀

Frajla
    28. Ožujak 2018. 09:09

Yra, mozda se sretnemo sutra 😉
    Sto se auta tice, ja sam vozila doma (u slavoniji) iako mi to nikad nije bila bas najdraza aktivnost. A ovdje u zg mi je bilo bas tesko i s vremenom mi je bilo sve veci stres, tako da sam skroz prestala otkad sam ostala trudna.... mozda budem jednog dana opet odlucila... a problem je sto stvarno nebi imali gdje s drugim autom, s ovim dragi ide raditi, a moja filozofija je ak auto doma onda je i mm pa me moze voziti 😁

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:09

Amarenna divna je curica ❤️❤️❤️ cestitke!
    Yra jos malo i mi smo na redu, ajmeee

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:10

I ivana i takutaka, sve imamo isti dan termin 😍

• ita87
    28. Ožujak 2018. 09:12

panda102

Ja toliko volim voznju a pogotovo brzu voznju. Niko se ne voli voziti sa mnom i svi pitaju imaju li dva pojasa za zavezat se. Mislila sam kad ostanem trudna da cu voziti sporije al ne 😪🔫

Ovako je i kod mene 😎

yra
    28. Ožujak 2018. 09:13

Gumbek, i mi smo gledali corse, to nam je bio prvi izbor, ali smo na kraju uzeli puntića jer je ipak nešto komforniji...ako mjerimo šublerom.
    Krov je višlji. 
    Ja sam polagala vožnju prije više od 20 godina i to na oldtajmer raspadnutom stojadinu! Ludnica!!!
    Poslije mi je tata dao prastarog, rasturenog passat karavana za na faks. Ma, to su bili dani!
    Nakon toga yugo 45! S njime sam se vozila u prvoj trudnoći. Ganjala sam ga čak! 100-120km/h po autoputu. Zamislite si zvuk motora od 4 brzine pod tom brzinom.
    Nakon kaj sam rodila prvo dijete me nešto strefilo u glavi i shvatila sam koliko sam ranjiva i da ako se meni nešto dogodi da moje dijete ostaje bez mame. Od tada vozim puno pažljivije.

Frajla
    28. Ožujak 2018. 09:14

Svi me pitaju hocu za uskrs u slavoniju, samo odgovaram da nema sanse jer tamo ne daju epiduralnu 😂
    Budem ja nama skuhala sunku, jedne suhe keksice i rolat s bananam i to nam je dosta 

Frajla
    28. Ožujak 2018. 09:18

Evo jedna slikica nas dvoje od jucer kad smo sluzbeno usli u termin

yra
    28. Ožujak 2018. 09:19

Ita, malo mi se uhvatilo za bokove...osjetim pod prstima. Tješim se da su to samo naslage "stabilizatora" za trbuh
    Frajla, i ti si gore kod dr.H.?
    Terminuše moje...ja jedva čekam...osjećam se fizički nesposobna...

Sarita_00
    28. Ožujak 2018. 09:19

Frajla

Yra, mozda se sretnemo sutra 😉
    Sto se auta tice, ja sam vozila doma (u slavoniji) iako mi to nikad nije bila bas najdraza aktivnost. A ovdje u zg mi je bilo bas tesko i s vremenom mi je bilo sve veci stres, tako da sam skroz prestala otkad sam ostala trudna…. mozda budem jednog dana opet odlucila… a problem je sto stvarno nebi imali gdje s drugim autom, s ovim dragi ide raditi, a moja filozofija je ak auto doma onda je i mm pa me moze voziti 😁

Kod mene je pak bilo da doma nisam vozila baš često. Ok, većinu vremena sam bila u Osijeku na faksu i tamo mi auto nije trebao jer mi je faks bio blizu stana, a doma sam nekako navikla sve pješice. Kako sam doselila u Poreč, sve obavljam autom. I baš mi je gušt voziti 😁 Još pogotovo malo brže, ko i Panda 😁 Jedino kad vozim mm, onda pazim kako vozim jer je u par navrata zaprijetio oduzimanjem auta 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.