Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    28. Ožujak 2018. 07:18

Hhahahaha saljem sveki- odred za cistocu :)
    Ostajemo za koji dan na jednom autu. Prodali smo Audia 4 jer nam je mal zbog bebe, da bi kupili Audia 6, jer je veći naravno.
    Zrinchy danas slikica :)
    Nina a sto te ne bi prije porodili ne kontam, smijes li na carski?
    Honey torta, i oko mene svi su je jeli, ja ni probala sjećaš se hehehehe jao pa to je bilo u novembru, a kao da sam je jučer pravila :P
    Ita imala konačno pregled ahahah kako treba :D zna kolika joj je beba :) velika hahaha
    Proudy kako si danas?
    Litta ja imam prijatelja na tehnickom hahahaha za te stvari sitne normalno, one velike ni nemam, nedo Bog.
    Šta ima kod vas cure?? Ivana, Gumbek Lilly, Pikica, Sarita... kako se vi osjećate ovih dana :*

Bublica123
    28. Ožujak 2018. 07:24

Jutro mamasite😊😊😊

Amarena cestitam na prekrasnoj djevojcici🎊🎈🎉Minja sretno sretno sretno...cekamo vijesti cim budes u prilici...danas nam dolazi mali decko😍😍😍🎊🎉🎊🎉🎊
    Panda sveki je bila od koristi?! Mrak...dobro bi i mojoj kuhinjici dosao jedan glanc
    Honey i mi smo sad na dva auta..muz prodao motor i kupio nam smarta...treba nam najvise za posao...al ja se zaljubila, ne izlazim iz njega🤣🤣🤣

• sema
    28. Ožujak 2018. 07:24

Jutro cure.
    Minja sretno danas, vjerujem da ce ti ovo biti najsretniji dan 💖
    Samo nam se curke rađaju, bio bi red da vise dode i jedan dečkić 😀
    Amarena cestitke od ❤

panda102
    28. Ožujak 2018. 07:25

Ej jučer na posao sam prvi put obula svoje nove ravne oxfordice, nakon 3 godine štikli. Rekli su mi ako nemam prevoz kuci da ce mi sigurno stat skolski autobus koliko sam mala :( ajhhahhahhahahaa

Bublica123
    28. Ožujak 2018. 07:29

Panda ahahahaahah...predobro...svakako bolje da prolazis pod skolarku nego da ti dodaju godine😆😆😆😆
    Proudi kako si nam danas?

Sarita_00
    28. Ožujak 2018. 07:50

Dobro jutro! 
    Minja mislim na tebe i nadam se da će sve proći u redu, da nam Gabi dođe što prije! ❤
    Panda mi smo trenutno na nijednom autu 😔 Imali dva golfa, 4 i 5, pa ajd prodat ćemo moju peticu jer svakako ima dosta km, ako idemo za Bosnu ili Slavoniju idemo s njim i postao nam je mali. Nitko se 3 mjeseca nije javio za auto i pomirili se mi da će biti još kod nas do jeseni. Mm se premišljao oko prodaje svog i na kraju sebza njegovog javi neki lik, jel bi ga prodali i ode auto. Svakako nam nije trebalo dva, pa nismo jurili sa uzimanjem drugog. On si uzeo skutera jer mu je lakše tako na posao. Maknuli moj auto s oglasa. Najednom zovu da su vidjeli oglas, jel prodan, oni bi došli po njega. Ljudi došli po auto, pod haubu nisu ni pogledali, provozali ga 200 m, dali novce i ode auto. Možete se smijat, al baš sam se naplakala jučer zbog toga što je otišao moj autić. A toliko sam negodovala kad ga je htio kupiti... Baš on neki dan kaže kak sam bila luda tad, dala sam mu dio novaca za auto, a mogli smo se razić ekspresno, tad smo bili zajedno nekih godinu dana. 
    Idem se sad skotrljat u grad odnijet doznake, nadam se samo da neću proći kao Proudy. Kako je tebi? 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    28. Ožujak 2018. 07:52

I mi imamo audi a6, karavan 💙 ja sebi uzela bmw 😁 
    Moja bi sveki samo primjecivala kako mi je ovo prljavo ovo treba s ovim ocistit a ovo sa onim 🙄 no shit. Pikica mi u firmi imamo smarta, nasa maskota 💓 panda jesu duhoviti ti slovenci ko bi reko hahaha 
    Gdje nam je frajla? Nesto je samo javila da su ju strefile sve trudnicke tegobe. Frajla javi se, da cujemo kako ste! 

Mama mia
    28. Ožujak 2018. 07:57

Jutro curke.... Minja u mislima si. Sretno ti ❤... Imali smo skoro isti termin, a ti me preskoci 😂...
    Panda super sto imas takvu svekvrvu. Neka sprema kad hoce i moze 😊... ja sam evo 38 tt imam osjecaj da mi je sve nateceno osim ociju 😂😂😂😂. 

yra
    28. Ožujak 2018. 08:07

Minjić, preslatki ste na slici! Mladi i lijepi...a danas još postajete i roditelji...sretno!
    Honey, tvoja svekrva je zaista divna ženica ...
    Pandice, mogla bi raditi kao undercover policajka! 
    Ovaj retriver na slici je baš duša, vidi mu se u okicama! Koliko je star?
    Noćas nije bilo lažnih trudova!
    Nisam tu kod nas u Smb našla dobar šlafrok, ali sam sutra opet na pregledu pa možda odem sa mm u cc1. 
    Problem je što ne mogu više puno hodati, počnu me šibati BH.
    Cure, mislim da sam tu na forumu od aktivnih mama jedina koja ima djecu školarce. S obzirom da ih moram voziti u školu i da s osmogodišnjakinjom zbog disleksije svakodnevno radim, a i s ovo dvoje starijih imam posla, moram vam reći jednu diiiivnu vijest: DANAS JE ZADNJI DAN ŠKOLE, počinju uskršnji praznici!!!!!!!
    Ajme, kako sam sretna!
    Em ću se odmoriti, em ću biti s djecom!
    Narodno veselje!

28. Ožujak 2018. 08:08

Dobro jutro cure. 
    Mi smo na jednom autu, ja sam svoj prodala kad smo se preselili u VZ, jer nam tamo stvarno dva nisu trebala, muz je isao na posao biciklom ili s kolegom jer je imao 10 min do posla, ja sam isto isla s kolegicom jer smo zivjele ful blizu pa bi jedan tjedan ja vozila a drugi ona.
    Sad u zg bi nam iskreno dva dobro dosla, al opet nije takva sila da su bas zivotno neophodni, do stanice busa imamo 2min, do tramvaja valjda 5. Pa je ok.
    Ja prijavljujem dobru noc, spavala sam ko top, probudila se za pisanje 5 do 7, a u 7 zvoni sat.
    Zvala me sestra od gin da sutra ujutro dodjem na zadnju kontrolu kod njih, trebala sam u petak, al valjda si malo slaze raspored da mogu ranije kuci zbrisat haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.