Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    27. Ožujak 2018. 19:02

Drage cure nocas u 04:16 stigla nam je malena Lea 2970grama i 47cm!!!! Velika pusa svima od nas dvije!!! 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

27. Ožujak 2018. 19:07

Amarenna,  iskrene cestitke! Ovakve vijesti mi trebaju danas 😘 dobro nam dosla mrvica!

Honey moja,  sad sam puno mirnija,  samo sam psihicki izmorena od tog soka i straha. A kaj da kukam lepa moja,  ne bu mi od toga lakse! 😁 na kraju je najvaznije da mrvica bude dobro,  ja cu sve izdrzat! 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Ožujak 2018. 19:12

Amarenna cestitke i tebi. 
    Ajme sve bebe neke mrvice :) 
    Pa jel ijedna do sad presla 3500?

Sarita_00
    27. Ožujak 2018. 19:33

Amarenna čestitke na malenoj i brz oporavak! ❤
    Proudy dobro je da sve u redu s bebom, a trtica će već proći. Ljudi su nažalost postali odvratni... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    27. Ožujak 2018. 19:33

Amarena cestitam 
    Proudy mogu samo zamisliti kako si bila prestrasena. Glavno da je bebica dobro. To je najvaznije.
    Meni danas na tehnickom prigovarali zbog metlica na brisacima, da se zbog toga pada 
    Skuzila sam ja da ih treba promijenit i kao ici cu poslije tehnickog kupit, nisam znala da ce to gledati, dosad nikad nisu. Obecala sam da cu promijenit i pustio me, vidio trbuh pa je mozda imao razumijevanja. 

27. Ožujak 2018. 19:35

Sad kad se sve ohladilo,  poceo me boljet zglob na nozi,  dosta. Da sam uganula ili tak nest to bi do sad vec jacr boljelo jel da?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    27. Ožujak 2018. 19:46

Amarena, čestitke na prekrasnoj curici!!
    Proudy, ne bi mogla stati na njega da je uganut. Vjerojatno natučen.
    Ljude više nije briga, svatko gleda samo sebe i svoju korist. Kad pomogneš nekome ljudi te gledaju kao bedaka. 

Jednom su mi vrata tramvaja pričepila stopalo. Nisam se mogla pomaknuti. Svi su prolazili pored mene i trkali me izlazeći iz tramvaja. Dok se vrata nisu zatvorila sam tako jaukala.
    Možda hladni oblozi?

• LilyVanily
    27. Ožujak 2018. 20:06

Ikyri i Amarena čestitam i želim vama i bebicama brz oporavak! 
    Minja sretno sutra!
    Proudy bitno da je s bebicom sve ok. Nadam se da će sve biti u redu!! 💕 Probaj s hladnim oblozima da prodje bol. Drži se!!

amarenna
    27. Ožujak 2018. 20:10

Hvala vam cure!! Ikyri takoder sve najbolje tebi i bebici i brz oporavak 🤗

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Mama mia
    27. Ožujak 2018. 20:11

Gumbek

Amarenna cestitke i tebi.
    Ajme sve bebe neke mrvice :)
    Pa jel ijedna do sad presla 3500?

Čestitam Amarenna.Brz oporavak ❤. Gumbek bojim se da moja.nece biti mrvica 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.