Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2018. 15:11

Samo da vas u prolazu pozdravim, sve neke sitnice obavljam i rjesavam ovih dana, nista konkretno a ne stajem posteno. 
    Nadam se da ste sve dobro, tu i tamo bacim oko na forum al moram priznat da sam dosta preskocila. 

Frajla
    26. Ožujak 2018. 15:27

Minja puno srece tebi i Gabiju sutra.
    Ja sma bas u banani zadnjih dana, snasle me razne trudnicke tegobe.... 

Katuska99
    26. Ožujak 2018. 15:42

Hahah sarita na skuteru, ona vozi i iza torba za bolnicu, muz ne stane🤣 

26. Ožujak 2018. 15:50

Katuska99

😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    26. Ožujak 2018. 16:21

Katuska99

E na ovo sam i ja oplakala 😂😂 
    Drago mi je da vas moja muka veseli. 
    A ja sad ode u Manu vidjeti što ima od baby odjeće jer je na sniženju. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Princezica
    26. Ožujak 2018. 16:45

Hvala  na odg. Ici cu potrazit malo unatrag :)

Kikaa12345678
    26. Ožujak 2018. 18:41

Evo da se nadovezem za niski trbuh,upravo sam stigla od dok i trbuh mi je nisko a beba se spustila skroz nisko i okrenuta bas za porodjaj glavicom dolje pa su mi rekli da budem u pripravnosti...neugodno je da i tesko se krecem...iduci tj sam i ja u terminu....Mene zanima kakvo je vase iskustvo sa zadnjim pregledom kod ginek.?danas mi je zadnji bio i jako neugodan gledo je koliko sam otvorena i bio je bas grub...sto me razljutilo...

Kikaa12345678
    26. Ožujak 2018. 18:45

Minja sretno!!🙂

26. Ožujak 2018. 18:52

Kikaa12345678

Evo da se nadovezem za niski trbuh,upravo sam stigla od dok i trbuh mi je nisko a beba se spustila skroz nisko i okrenuta bas za porodjaj glavicom dolje pa su mi rekli da budem u pripravnosti…neugodno je da i tesko se krecem…iduci tj sam i ja u terminu….Mene zanima kakvo je vase iskustvo sa zadnjim pregledom kod ginek.?danas mi je zadnji bio i jako neugodan gledo je koliko sam otvorena i bio je bas grub…sto me razljutilo…

Moje iskustvo je to da je sad pred kraj bilo sve gore i gore, koliko je zbog doktora toliko i jer je sve nekako tjesno i nekako osjetljivije, a mislim da ima veze i sa time sto nas tako i onako vec dolje sve boli. A i njihovi pregledi otvorenosti su drugaciji nego inace.
    A da ima grubijana, to definitivno isto stoji.

• Princezica
    26. Ožujak 2018. 19:32

Kikaa12345678

Evo da se nadovezem za niski trbuh,upravo sam stigla od dok i trbuh mi je nisko a beba se spustila skroz nisko i okrenuta bas za porodjaj glavicom dolje pa su mi rekli da budem u pripravnosti…neugodno je da i tesko se krecem…iduci tj sam i ja u terminu….Mene zanima kakvo je vase iskustvo sa zadnjim pregledom kod ginek.?danas mi je zadnji bio i jako neugodan gledo je koliko sam otvorena i bio je bas grub…sto me razljutilo…

Meni je pregled bio uredan. Idem jos uvijek privatno i jako je njezna moja ginekologica. Ja imam jos 8 tjedana do termina zato me to malo preplasilo. Meni je receno od prvih mjeseci da mi je beba nisko al kako sam jucer isjecala jos vise se spustila nize. Valjda se pocela i ona pripremat. A danas imam neke bolove u trbuhu pa neznam... mozda cu sutra je nazvat da vidim sta kaze. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI