Danas ste sve neke vrijedne! Bravo! I ja sam- šećem od frizidera do kutne😅🙈. Grozno😉
Takutaka i Katuska lijepi su vam stomacici☺️, a Gumbek obecala i nestala, hehe.
Panda i Honey- jako poznato mi zvuci vasa predaja posla..razdjelila na 4 osobe..a sad se bojim nazvati da vidim kakvo je stanje. Sta im mogu, nek se snalaze, jeda???
Sarita- mi smo isto okrecili prije mjesec dana i cini mi se kako bi opet mogla. Stalno netko nesto zapne😏. Tako da, bude mrlja i vise kad bebice dodju😍
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
EveM moj posao u preuzele 4 osobe i to bez treninga i najave. 😂😂😂😂 jer sam ja od danas do sutra na horuk zavrsila na bolovanju. U pocetku sam stalno bila na telefonu, sad vise ne zovu, ne znam jel to dobro ili nije.
ne zelim ni zamislit sto ce me docekati kad se vratim. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Živcira me kad napišem dugačak post pa kao zaboravna trudnica odem pogledati tko je što napisao i izgubim cijeli post u nepovrat.
Uglavnom, hvala cure, pišem iz srca.
U horizontali sam. Cijeli dan samo jurcam...te klinci i zadaća, pa vozi u glazbenu školu, pa vozi u školu, pa stariji sin iz škole, pa ga sačekaj u gradu da ne pješači 4km, pa DM, pa ručak, suđe...
Moram nekako usporiti.
Sad idem kumi na kavu prije nego klincima u pola 6 završi nastava. Ona živi na četvrtom katu. Bit će veselo!!!
Ja imam pregled u TA u četvrtak.
Ti pregledi traju dvije i pol minute.
Gotovo je s mojim privatnikom, dr Dubovečakom. Moram ga nahvaliti iako on nije moj "stari" liječnik, već je to dr. Škvorc. Ali, zaista je svojim znanjem, pristupom i toplinom osvojio moje povjerenje.
Ajdemo malo podjeliti ideje...tko nam je ono kuharica?...ideje za što jednostavniji ručak za cijelu obitelj. Da bude fino, brzo i još brže.
Ono, tipa sekeli gulaš, tjestenina sa sirom, piletina na naglo i mlinci...
jednostavna i brza priprema.
Ne mogu više nakuhavati i stajati uz peć.
Panda dok sam bila kod kuće bi mama i ja same krečile cijelu kuću, cca 180 kvadrata. Uzmemo si par dana i malo po malo. Trebalo nam je 3-4 dana.
Sad smo našli i ormar i komodu, napokon. Sutra nakon mog pregleda idemo po to i bacamo se na sastavljanje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Živcira me kad napišem dugačak post pa kao zaboravna trudnica odem pogledati tko je što napisao i izgubim cijeli post u nepovrat.
Uglavnom, hvala cure, pišem iz srca.
U horizontali sam. Cijeli dan samo jurcam…te klinci i zadaća, pa vozi u glazbenu školu, pa vozi u školu, pa stariji sin iz škole, pa ga sačekaj u gradu da ne pješači 4km, pa DM, pa ručak, suđe…
Moram nekako usporiti.
Sad idem kumi na kavu prije nego klincima u pola 6 završi nastava. Ona živi na četvrtom katu. Bit će veselo!!!
Ja imam pregled u TA u četvrtak.
Ti pregledi traju dvije i pol minute.
Gotovo je s mojim privatnikom, dr Dubovečakom. Moram ga nahvaliti iako on nije moj "stari" liječnik, već je to dr. Škvorc. Ali, zaista je svojim znanjem, pristupom i toplinom osvojio moje povjerenje.
Ajdemo malo podjeliti ideje…tko nam je ono kuharica?…ideje za što jednostavniji ručak za cijelu obitelj. Da bude fino, brzo i još brže.
Ono, tipa sekeli gulaš, tjestenina sa sirom, piletina na naglo i mlinci…
jednostavna i brza priprema.
Ne mogu više nakuhavati i stajati uz peć.
Ja nisam kuharica al moj adut je meso i povrce iz pecnice. Ubacim u vatrostalnu i malo podlijem vodom ili temeljcem i zamotam folijom i sat i pol sam mirna, otklopim da se zapece i dobar tek.
Isto tako snicle u saftu, mariniram malo, umocim u brasno i na vrelo ulje, kad se zapeku, podlijem i nek se krcka, prilog njoke i zelena salata.
Jos moze i sarma proc s obzirom na temperaturu vani, naravno za dva dana.
Sarita Bgm tako je i ona. I to ne dozvoljava da drugi krece. Mole je i sin i kcerka i svekar. Ona ne vjeruje nikome. Ja tri pita povukla oko uticnica upalu misica dobila. Nije to za mene 😜😜😜😜 jesam izvlakusa.
Yra jedan dan kupis pljeskavice i hamburger prciva. Jedan sin nareze krastavice luk salatu zelenu. Kcerka pripremi namaze sir. Trece pripremi pomfrit. I sami si redaju hamburgere i zamislite da ste u mc donaldsu hahahaha ovo je ideja mog muza. On najvise voli.
Takodjer mnogo volimo batke zabatke i krilca u rerni u tepsiji pod folijom isprci pola sata i onda dodam dosta dosta rize, mrkve, brokule i cvjetace. Isjecem jednu kocku za juhu. Dodam vode da sve pliva i vratim u rernu da voda ispari. Tj provjerim je li riza kuhana. Ako nije dodam jos vode. Tu nema mnogo posla.
Gumbek, koje povrće kombiniraš?
Uglavnom krumpir, mrkvu, luk, sampinjone, tikvice, tog uvijek imam u kuci.
Znam i brokulu i cvjetacu, cak i mahune one pljosnate velike.
Paradajz, paprika samo u sezoni.
Hokaido i puter tikva na kockice mi budu famozne kad se tako ispeku.
Uglavnom sta god se nadje, grasak nisam jedino isprobala.
Cak i poriluk izrezan na kolutice pa pomjesan sa recimo krumpirom i gljivama bude ok.
Kod mene danas kupus na paradajizu, uz to pecene kobasice (ostalo od jucer). Jedino sam kruh ispekla, bilo mi lijeno ici do trgovine
Sortiraj odgovore
Najstariji