Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    20. Ožujak 2018. 15:16

Danas ste sve neke vrijedne! Bravo! I ja sam- šećem od frizidera do kutne😅🙈. Grozno😉
    Takutaka i Katuska lijepi su vam stomacici☺️, a Gumbek obecala i nestala, hehe.
    Panda i Honey- jako poznato mi zvuci vasa predaja posla..razdjelila na 4 osobe..a sad se bojim nazvati da vidim kakvo je stanje. Sta im mogu, nek se snalaze, jeda???
    Sarita- mi smo isto okrecili prije  mjesec dana i cini mi se kako bi opet mogla. Stalno netko nesto zapne😏. Tako da, bude mrlja i vise kad bebice dodju😍

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

20. Ožujak 2018. 15:29

EveM moj posao u preuzele 4 osobe i to bez treninga i najave. 😂😂😂😂 jer sam ja od danas do sutra na horuk zavrsila na bolovanju. U pocetku sam stalno bila na telefonu,  sad vise ne zovu,  ne znam jel to dobro ili nije.
    ne zelim ni zamislit sto ce me docekati kad se vratim. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    20. Ožujak 2018. 16:06

Živcira me kad napišem dugačak post pa kao zaboravna trudnica odem pogledati tko je što napisao i izgubim cijeli post u nepovrat. 
    Uglavnom, hvala cure, pišem iz srca.

U horizontali sam. Cijeli dan samo jurcam...te klinci i zadaća, pa vozi u  glazbenu školu, pa vozi u školu, pa stariji sin iz škole, pa ga sačekaj u gradu da ne pješači 4km, pa DM, pa ručak, suđe...
    Moram nekako usporiti. 
    Sad idem kumi na kavu prije nego klincima u pola 6 završi nastava. Ona živi na četvrtom katu. Bit će veselo!!!
    Ja imam pregled u TA u četvrtak.
    Ti pregledi traju dvije i pol minute. 
    Gotovo je s mojim privatnikom, dr Dubovečakom. Moram ga nahvaliti iako on nije moj "stari"  liječnik, već je to dr. Škvorc. Ali, zaista je svojim znanjem, pristupom i toplinom osvojio moje povjerenje.

Ajdemo malo podjeliti ideje...tko nam je ono kuharica?...ideje za što jednostavniji ručak za cijelu obitelj. Da bude fino, brzo i još brže.
    Ono, tipa sekeli gulaš, tjestenina sa sirom, piletina na naglo i mlinci...
    jednostavna i brza priprema.

Ne mogu više nakuhavati i stajati uz peć.

Sarita_00
    20. Ožujak 2018. 16:14

Panda dok sam bila kod kuće bi mama i ja same krečile cijelu kuću, cca 180 kvadrata. Uzmemo si par dana i malo po malo. Trebalo nam je 3-4 dana. 
    Sad smo našli i ormar i komodu, napokon. Sutra nakon mog pregleda idemo po to i bacamo se na sastavljanje. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

20. Ožujak 2018. 17:31

yra

Živcira me kad napišem dugačak post pa kao zaboravna trudnica odem pogledati tko je što napisao i izgubim cijeli post u nepovrat.
    Uglavnom, hvala cure, pišem iz srca.

U horizontali sam. Cijeli dan samo jurcam…te klinci i zadaća, pa vozi u glazbenu školu, pa vozi u školu, pa stariji sin iz škole, pa ga sačekaj u gradu da ne pješači 4km, pa DM, pa ručak, suđe…
    Moram nekako usporiti.
    Sad idem kumi na kavu prije nego klincima u pola 6 završi nastava. Ona živi na četvrtom katu. Bit će veselo!!!
    Ja imam pregled u TA u četvrtak.
    Ti pregledi traju dvije i pol minute.
    Gotovo je s mojim privatnikom, dr Dubovečakom. Moram ga nahvaliti iako on nije moj "stari" liječnik, već je to dr. Škvorc. Ali, zaista je svojim znanjem, pristupom i toplinom osvojio moje povjerenje.

Ajdemo malo podjeliti ideje…tko nam je ono kuharica?…ideje za što jednostavniji ručak za cijelu obitelj. Da bude fino, brzo i još brže.
    Ono, tipa sekeli gulaš, tjestenina sa sirom, piletina na naglo i mlinci…
    jednostavna i brza priprema.

Ne mogu više nakuhavati i stajati uz peć.

Ja nisam kuharica al moj adut je meso i povrce iz pecnice. Ubacim u vatrostalnu i malo podlijem vodom ili temeljcem i zamotam folijom i sat i pol sam mirna, otklopim da se zapece i dobar tek.
    Isto tako snicle u saftu, mariniram malo, umocim u brasno i na vrelo ulje, kad se zapeku, podlijem i nek se krcka, prilog njoke i zelena salata.
    Jos moze i sarma proc s obzirom na temperaturu vani, naravno za dva dana. 

• Litta
    20. Ožujak 2018. 17:35

Evo cure u kauflandu drugi tjedan ako nekome treba

yra
    20. Ožujak 2018. 18:09

Gumbek, koje povrće kombiniraš?

panda102
    20. Ožujak 2018. 18:31

Sarita Bgm tako je i ona. I to ne dozvoljava da drugi krece. Mole je i sin i kcerka i svekar. Ona ne vjeruje nikome. Ja tri pita povukla oko uticnica upalu misica dobila. Nije to za mene 😜😜😜😜 jesam izvlakusa. 
    Yra jedan dan kupis pljeskavice i hamburger prciva. Jedan sin nareze krastavice luk salatu zelenu. Kcerka pripremi namaze sir. Trece pripremi pomfrit. I sami si redaju hamburgere i zamislite da ste u mc donaldsu hahahaha ovo je ideja mog muza. On najvise voli. 
    Takodjer mnogo volimo batke zabatke i krilca u rerni u tepsiji pod folijom isprci pola sata i onda dodam dosta dosta rize, mrkve, brokule i cvjetace. Isjecem jednu kocku za juhu. Dodam vode da sve pliva i vratim u rernu da voda ispari. Tj provjerim je li riza kuhana. Ako nije dodam jos vode. Tu nema mnogo posla. 

20. Ožujak 2018. 19:11

yra

Gumbek, koje povrće kombiniraš?

Uglavnom krumpir, mrkvu, luk, sampinjone, tikvice, tog uvijek imam u kuci.
    Znam i brokulu i cvjetacu, cak i mahune one pljosnate velike. 
    Paradajz, paprika samo u sezoni. 
    Hokaido i puter tikva na kockice mi budu famozne kad se tako ispeku. 
    Uglavnom sta god se nadje, grasak nisam jedino isprobala. 
    Cak i poriluk izrezan na kolutice pa pomjesan sa recimo krumpirom i gljivama bude ok. 

Frajla
    20. Ožujak 2018. 19:20

Kod mene danas kupus na paradajizu, uz to pecene kobasice (ostalo od jucer). Jedino sam kruh ispekla, bilo mi lijeno ici do trgovine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.