Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2018. 09:11

Da, toliko se valjda htjela dokazat pa je i godisnja doba pobrkala

A i bave su sve u polju medju kukuruzima radjale, isto neovisno o godisnjem dobu haha
    Ma ne kontam zasto te stare zene imaju potrebu na taj nacin nas ponizavat a sebe toliko uzdizat, pa radjalo se kakvi su uvjezi bili, pa nije ni sada sve med i mlijeko nit imamo svi skolske trudnoce i porode. 
    Ko kako znam cuti da koja dobije epiduralnu ne zna sta je porod i slicno. 
    Mislim uzas, pa zene su bas zle nekad. 

Frajla
    21. Ožujak 2018. 09:33

Cure naj se sekirati, jos se nije rodio tko bi svima ugodio 😉

Sarita_00
    21. Ožujak 2018. 09:39

Dare sretan rođendan tvom vijesniku proljeća! 😘
    Kad smo se već rano ustali, namjerili se da odmah odemo po komodu, a poslije pregleda po ormar. Dođemo pred Jysk u 8:20, rade od 9. Ajd idemo u Primu. I oni rade od 9! Popili kavu da sačekamo 9, čekali pred vratima da otključaju 😂😂 Vidimo još jednom, odemo na blagajnu... Kaže žena imaju taman još jedan za odmah, ali im je skladište u Novigradu. Možemo ići sami po njega ili čekati 2-3 dana da ga dovezu u Poreč. Mm se nasekirao, ja sam već odustala od te komode... Ali njemu se svidjela baš jako i odlučio je da ide po nju sam. Trebamo platiti, izbacuje drugu cijenu, koja vrijedi od sutra. 25 min smo mi stajali tamo da se dogovore kako i što. I priča tip što radi tamo da mu možda žena baš sad rađa, odvezao ju je sinoć u bolnicu i sad čeka da se javi. 
    A ja sad čekam kod doktorice, naručena u 9:30, ali još barem sat vremena ne vjerujem da ću doći na red. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

21. Ožujak 2018. 09:47

Jutro svima!
    Evo i ja ispuzala iz kreveta,  vani sunce pa je odmah ljepse!
    Honey,  koju app koristis? Nek si se ti meni smirila 😉
    Nina,  sretno s namjestajem danas i drago mi je sto cete svi biti na okupu ❤
    Minja,  pusti selo nek prica,  uvijek ce se pricati! 😘
    Panda,  hahahaha di je azdaja?
    Ja sutra moram na transfuzijsku,  nadam se da ce vrijeme biti kao danas,  mozda iskoristim priliku i za neku kavicu kratku u gradu.
    Jucer mi je muzeva sestricna iz Slavonije poslala paket po nekim ljudima. Veli sad kad rodis da se pocastite 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    21. Ožujak 2018. 09:59

Cure, hvala za ideje.
    Honey kobasice nismo vec dugo jeli. U Tommyju znaju imati friške i dobre, samo ne smiju biti ljute zbog moje najmlađe.
    Meni je stvarno vec teško i pire napraviti.
    Dare, tvojem malom proljetnom leptiriću želim sretan rođendan! ☆☆☆☆
    Minja, to ti je do karaktera sugovornice, ne do njene dobi. A, i opće poznato je da je skoro svaka žena imala najgori mogući porod...njoj samoj. Super da se krećeš, mišići ti neće atrofirati.
    Panda, ne daj se, dobro ti je Honey rekla, zaključaj aždaju u wc!

Drage moje, noćas sam imala tijekom sat i pol bolne kontrakcije, pravilne i ritmične. 
    Probudila sam se s intenzivnim bolom u predjelu jajnika i odmah instalirala aplikaciju brojač kontrakcija.
    Ugl., bilo je veselo. Na neke trudove sam morala disati jer su bili dosta jaki. 
    I nakon sat i pol se sve smirilo i prestalo. Sluzni čep nije iscurio, plodna voda je tamo gdje i treba biti, znači---nema panike. Nije to- to.
    Nisam čak ni muža probudila jer je on paničar i vjerujem da bi me strpao u auto i protiv volje odvezao u bolnicu odakle bi me nakon kratkog vremena vratili kući.
    Svaki put kad vas uhvati strah od poroda ili kad porod počne, razmišljajte o tome da su to prošle milijuni i milijuni žena prije vas i da ako su one mogle rađati u izuzetno primitivnim uvjetima, možemo to i mi u 21. stoljeću.
    Bol boli, ali epiduralna je stvarno, uz kontracepciju, jedan od najdostignuća prošlog stoljeća!
    Nisam sigurna da li ću stići do bolnice da mi daju epid. jer je daju do 7-8cm otvorenosti. 
    Ipak mi je ovo 4. porod.
    Kakp god bilo - vjerujem da će i uz položajbzatkom sve proći ok.
    Imam pitanje: je li koja od vas ikad stavljala urinarni kateter i boli li to?

21. Ožujak 2018. 10:05

yra

Cure, hvala za ideje.
    Honeykobasice nismo vec dugo jeli. U Tommyju znaju imati friške i dobre, samo ne smiju biti ljute zbog moje najmlađe.
    Meni je stvarno vec teško i pire napraviti.
    Dare, tvojem malom proljetnom leptiriću želim sretan rođendan! ☆☆☆☆
    Minja, to ti je do karaktera sugovornice, ne do njene dobi. A, i opće poznato je da je skoro svaka žena imala najgori mogući porod…njoj samoj. Super da se krećeš, mišići ti neće atrofirati.
    Panda, ne daj se, dobro ti je Honey rekla, zaključaj aždaju u wc!

Drage moje, noćas sam imala tijekom sat i pol bolne kontrakcije, pravilne i ritmične.
    Probudila sam se s intenzivnim bolom u predjelu jajnika i odmah instalirala aplikaciju brojač kontrakcija.
    Ugl., bilo je veselo. Na neke trudove sam morala disati jer su bili dosta jaki.
    I nakon sat i pol se sve smirilo i prestalo. Sluzni čep nije iscurio, plodna voda je tamo gdje i treba biti, znači—nema panike. Nije to- to.
    Nisam čak ni muža probudila jer je on paničar i vjerujem da bi me strpao u auto i protiv volje odvezao u bolnicu odakle bi me nakon kratkog vremena vratili kući.
    Svaki put kad vas uhvati strah od poroda ili kad porod počne, razmišljajte o tome da su to prošle milijuni i milijuni žena prije vas i da ako su one mogle rađati u izuzetno primitivnim uvjetima, možemo to i mi u 21. stoljeću.
    Bol boli, ali epiduralna je stvarno, uz kontracepciju, jedan od najdostignuća prošlog stoljeća!
    Nisam sigurna da li ću stići do bolnice da mi daju epid. jer je daju do 7-8cm otvorenosti.
    Ipak mi je ovo 4. porod.
    Kakp god bilo - vjerujem da će i uz položajbzatkom sve proći ok.
    Imam pitanje: je li koja od vas ikad stavljala urinarni kateter i boli li to?

Nisam ja stavljala,  meni su stavljali,  na prvom porodu kad vise nisam mogla do wca,  buduci da sam bila u vecim mukama mozda nisam mjerodavna,  alu nije me bolili,  samo me je zapeklo,  ali na kratko.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    21. Ožujak 2018. 10:11

Gumbek da... žena je ženi vuk ponekad. Kad bi se većina nas držala zajedno bilo bi nam općenito puno lakše. Ali...to je čista utopija.
    Proudy, auflauf kažeš? 
    To ćemo prekosutra!

• ita87
    21. Ožujak 2018. 10:16

Dare sretan rockas malome, uzivajte danas! 💙
    Kod nas neka luda bura cijelu noc, bila budna id 2 do 5, pa odspavala dosad. I dalje puse i bas me zanima dokad ce tako, mrzim buru! 
    Jucer prelezala skoro cijeli dan, pogledala 3 oskarovska filma i 2 sapunjare  😂😂😂
    Za nekog tko inace ne gleda tv, ovo je rekord 😀

• ita87
    21. Ožujak 2018. 10:20

Proudy prvi out cujem za taj auflauf, ali dobro, s obzirom koliko kuham, nije ni cudo 😁
    Baby steps, uvijek sam govorila da cu pocet vise kuhat kad dodje beba, prvo kasice i onda redom. Imam fore jos nekih 6 mjeseci 😂😂😂
    Yra i terminuse, mogu reci da mi je postao tezak trbuh i jedva se dizem iz kauca, a prevrtanje po noci u krevetu je postalo koma. 

EveM
    21. Ožujak 2018. 10:23

Jutro! 
    Dare-sretan rođendan sinciciu!!!
    Minja- samo ignore!! 🤗  ja se na takve stvari samo nasmijem. Pa valjda znam sta mogu a sta ne:)
    Gumbek- tih prica radjanja u kukuruzu sam se toliko naslusala da imam osjecaj da su zene umjesto doma ili bolnicu sve isle u kukuruz rodit..😂. Rekla bi jedna stara baka- tamo su i pravile djecu, hehe. Sve na jednom mjestu.
    Yra- nas dvije smo onda u duetu... ja sam jucer popodne imala takvu situaciju da me muz htio voziti na hitnu.. al eto jos smo u komadu. Smirilo se. Jedni sto me prepone odkidaju vec dva dana. Ali onak, momacki bi se reklo, ne mogu se ni ustati. Mi danas punimo 39 tjedana... cure moje finale😬😬😬

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.