Nina jedino što mogu je potpisati post od Yra. Ne sumnjam ja da će On dati da izvučeš potrebnu snagu u danim trenucima.

Nina sretno i drži se, meni sestrična ima trombofiliju koju je sasvim slučajno otkrila prije trudnoće. Sad ima dečkića od 2 god i sve ok prošlo. Evo da javim pregled prošao super, bebica super,zatvorena,od 37 tjedna idemo na Sv.Duh. to mi je u petak, pripremit se na čekanje od 2,3 sata na pregled.
Lekadol možete pit slobodno,i ja sam jučer za glavobolju. Rasturala me glava cijeli dan. Baš kaže gin.slobodno popij nemoj se mučiti.
Za tocno tjedan dana prvi pregled u TA, e sad vec postaje ozbiljno 😀
Danas 37tt 😍

Za tocno tjedan dana prvi pregled u TA, e sad vec postaje ozbiljno 😀
Danas 37tt 😍
Krećemo lagano bome da, rekla mi kako sam drugog sina rodila jako brzo sad na prvi pritisak šibaj u rodilište.
Jutro!
Nina javi nam sto ce ti reci! Sretno!
Ita ti si vec u terminu!?!? Pa do jucer se nije znalo da si trudna 😂😂😂 sliku da te vidimo 😘
Ja se sad probudila. Nisam ni jela jos.
Di su Panda i Honey?

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha proudy, bila sam u Gar za vikend, dosta ljudi se zacudilo kad me vidjelo 😂😂
Ja jela vec dvaput dosad, budna od 6 😀
Slika kasnije kad ustanem iz kauca haha

Jutro! Yra i Ita pa vi u terminu 😍🎉🎉🎉🎉
Dare super ti je slika haha zgodna bila i ostala! Tko bi rekao da je 24h razlike hahaha eto neka ti i sad bude tako easy. Kad je senioru rođendan? Ma ne sumnjam da ces ti to sve sredit na vrijeme!
Mene ova moja izluduje, slabo se javlja skroz, ima da zivci izgore do slijedeceg pregleda.

Jutro cure! Nina drzi se, sve ce biti u redu. Ita ja sutra punim 37 tt i vec me pomalo strah. 😂
Curke bok :) evo ja opet u vinogradskoj, sad cekam u trudnickoj... za bris i da napokon pitam svog dokrota sve sto mi ova jucer nije mogla odgovorit🤯
Nina sretno, yra ti je sve predivno napisala, sve sto i mi ostali mislimo a tesko nam se izrazit..💕 sve ce bit ok
Jooj bas mi je brzo proslo sve ovo, ne mogu vjerovat da imam jos manje od 5 tjedana do poroda😱
Sjecam se kad su panda i honey bile ravne ko daska🤣
Evo moje nakon sto god 🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji