Ajme Sarita koja volja za komodom da čak idete po nju! Bogme veselo jutro... Proudy lijepa slika za dobro jutro! Sve što volim, njam njam, dobra neka sestrična, sviđa mi se! Aplikacija ti se zove Pregnancy, onak su ti otisci stopala. Ima i "Contraction counter". Yra super si ostala cool, ja bi sve vjerojatno probudila Ja svoj pire radim u blenderu sad u ovoj situaciji, tako da mi je to brzo. hehe
E da, šta se javljanja bebe tiče. Mjerila ja jučer sa onom nekom aplikacijom kaj ima taj "kick counter". Tamo piše,a i čitala drugdje da se smatra normalno sve iznad 10 javljanja u periodu od 12 sati. Moja se u 8 sati javila ca.10 puta, znači to je ok. Malo sam se smirila, jer sam sama sebi napravila paniku, a znam da to nije dobro za bebu. I muž me utješio, baš je bio pun razumijevanja. Navikla sam da divlja non stop tako da mi je ova promjena položaja teško sjela, al sad nek ostane ovako do poroda kad sam se smirila!
Honey moja se prvih par dana isto primirila kad sam počela više biti na lijevom boku, ali nakon toga je nastavila lupati pa se nadam da je samo bila riječ o privikavanju na novi položaj. 😉
Dare sretan rođendan dječaku! 🎂
Minja to je sve toliko individualno da nema smisla opterećivati se ni raspravljati. Bitno da ste ti i bebica ok i da sve ide po planu a okolina neka priča... 🤗
Panda plačem od smijeha na aždaju 😂😂😂 Jedva čekam da odeš na godišnji pa da se raspišeš na miru!! 🤗😀
Moja je jučer i noćas bila extra aktivna što mi je super iako nisam mogla zaspati par sati zbog wc-a svako malo... Prva mašina robice je napokon oprana. Bit će ih još hrpa. Stigla su i kolica. Sređujemo neke stvari po stanu malo pomalo. Jučer sam skužila da smo ispod 50 dana 😮😮 i brzo će panika koliko god jedva čekam upoznavanje! 😮🙈
EveM, gdje budeš ti rodila?
Možda na SD?
Nije tako loše ni roditi "v koruzi".
Sila teža ipak odradi pola posla. Jedino što ti svekrva vjerojatno ima prljave ruke od motike pa širi bacile po tvojoj posteljici i malenoj bebici dok je hvata i pridržava!
Jbg, nemreš i ovce i novce.
Proudy-zamirisalo mi🤗
E da, nisam vam ispricala san. Dakle, u skoli sam ( mislim srednja). I dobivam svjedodzbu na polugodistu. I stoji ovako:
Hrvatski jezik; odlican( 5)
Matematika: odlican (5 )
Fizika: odlican(5)
Klokanica: nedovoljan (1) 😏
Haah... i odem ja do “profesorice” koja je btw. jedna klijentica iz moje bivse firme i pitam ja nju kako to zakljucuje ocjene a da ne ispituje prije... ?
Sta ti je mozak..🙈
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
EveM, gdje budeš ti rodila?
Možda na SD?
Nije tako loše ni roditi "v koruzi".
Sila teža ipak odradi pola posla. Jedino što ti svekrva vjerojatno ima prljave ruke od motike pa širi bacile po tvojoj posteljici i malenoj bebici dok je hvata i pridržava!
Jbg, nemreš i ovce i novce.
Da, sv. Duh...
Ma sve su one rađale kak su mogle... pola misle da su radjale u kukuruzu jer je to tad bilo ocito moderno😂
Honey da sam ja išla sama po nju, odustala bi od nje i kupila drugu u Jysku. Mene i nije sad baš nešto oduševila, ali što ću s njim.
Lily ja sam još iznad 50, pa već polako panika kreće, a s druge strane ne mogu dočekati. Pranje kreće od ponedjeljka. Najprije moram naše sve oprati jer sam štrajkala u zadnje vrijeme, pa se nakupilo 😂
Nakon sat vremena sam dospjela kod sestre... Tlak je super, +14 kg. Čak je i to rekla da je ok.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
EveM, morat ćeš malo češće pisati na klokanici...pa, barem da navučeš na trojku.
Dare sretan rođendan malenom i sve najbolje. :)
Proudy poklon super izgleda, odmah sam gladna.
Minja tih priča je uvijek bilo i bit će. Samo nemoj dopustiti da razmišljaš o njima. Meni je najbolje kad svi oko trudnice imaju savjete i prognoziraju spol po obliku trbuha, pupka itd. Neki kažu da ako nosiš nisko da je dečko. Moja teta je nosila tako nisko da je morala mirovati i strogo čuvanje trudnoće, trbuh joj je bio kao da je do koljena i rodila 3 curice
Honey meni se beba još nije okrenula i posteljica mi je naprijed. Neki put osjetim pokrete ali najčešće jako slabo, tek kad legnem i umirim se osjetim da udara. Kad sam u pokretu ne mogu to osjetiti. Sigurno zbog posteljice. Tako je i tebi, sigurno se ona vrti cijeli dan (kad ne spava :) ali ne osjetiš zbog položaja.
EveM, morat ćeš malo češće pisati na klokanici…pa, barem da navučeš na trojku.
Hahaha... da da . Morat cu na popravni😂
Jutro bejbs!
Evo mi danas malo bolje, rekla doktorica virusna upala grla. Dala mi sumeci lupocet koji mi je novi najbolji prijatelj:)) jucer je bilo mucenje,ali jutros nema temperature,al jos nema ni glasa:) nek se moj dragi malo odmori od mog klafrabja, zasluzio je:))
Dare sretan rockas tvom malom princu 😍
Minja slikaj frizuricu i ignoriraj sve te pametne oko tebe:) i ja se veselim frizeru,nikako da odem!
Yra mi danas pohano bijelo meso i rizi bizi, konacno imam snage kuhati.
Ostalim curkama puse zasad, jos se malo oporavljam, ali sve imate pozdrave od nas dvoje bebelih u 30.tjednu:
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji