Pozdrav zene! Evo javljam vam se iz rodilista...ja san sinoc posumnjala na curenje plodne vode, medutim kad smo dosli u rodiliste dobila san zelenu kompresu da vide oce li jos curiti i jednostavno nije bilo vise nista...trudove takoder nemam i nije me nista ni bolilo tako da su me jutros prebacili na odjel...nazalost bas je sad vikend pa cekamo ponediljak i molimo boga da nas puste kuci jer se ionako nista ne dogada...
Eve torta izgleda mraaaak! Svaka cast 👏👏 I mene zanima od cega je? 😁 Mali ce biti van sebe! Dobar provod! Proudy bas mi je zao, ah ti muzevi, kad ih trebas najvise mozes na njih racunat najmanje 😑 Drz se supermama 😘 Bit ce bolje sutra! Mono zao mi je cuti lose vijesti, nadam se da ce Orion brzo ozdraviti, vec ste dokazale koliko ste jake. Drz se, mogu mislit kak si uplasena. Takutaka jao jao, bemu misa! A dobro je sto se nista ne dogada. Ajde izgurat ces sad jos sutra i u ponedjeljak kuci 😘 Katuska i ja mislim da je ok. A jel tebi beba okrenuta vec glavicom dolje, ledima na trbuhu tvom? Ja ju tako slabo osjecam odkad je tako...izluduje me. 😓
Takutaka ajde izdrzi prek vikenda, malo se i odmori, u ponedjeljak cete vi kuci! 😘
Honey, moj pizdek je tak pozicioniran ko Nikol i ima dana kad me bas dovede do ludila koliko ga slabo osjecam, i onda navecer oko 11 krene lupat, skakat i gnijezdit se, vajda skuzi da me dosta mucio.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eve, torta je tako lijepa da bi je meni bilo žao jesti...stvarno je super!
Sarči, Proudy, Zrinchy i Pandice, prekrasne ste!
Proudy, nevidljivi poslovi...baš tako.
Hrpa ih je, a nitko ne vidi obavljeno.
Mm buši zidove, radi od jedne potkrovne mračne prostorije garderobu. Sve je sam osmislio, a ja ga hvalim stalno da kak je to baš super osmislio i kak je to baš super...onda se još jače da u posao.
Panda, kinderbet je baš lijep!
Kaj fali tvojoj figuri? Super izgledaš!
Stani se pred špigl!
Proudy moj je jučer bio takav. Samo se prebacivao s jedne strane kreveta na drugu i kukao da ga glava boli. Tek je negdje oko 7 navečer malo oživio.
Takutaka sad taman malo odmoriš. Znam da je lakše kod kuće, ali izdrži vikend i u ponedjeljak ćeš kući.
Mono držite se vas dvije, možete vi pregurati i to!
Eve torta je stvarno super, svaka čast! Volim petljati oko kolača i torti, ali nikako da se odlučim probati napraviti nešto s fondanom.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala cure! Torta je cokoladna s dvije vrste kreme- jedna od cokolade a druga od tucenog vrhnja... i nije da se hvalim ali je brzo pukla😅. Ili klijentela nije zahtjevna, hehe
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ja opet u debelim zaostatcima..... Sve ste sta trudnije, to zgodnije...
Danas je dan samo za mene, jucer bila ovoj dvojici kupit nove patike pa od sinoc me ubijaju prepone i noge, cila san nikakava.Ubija mer oa treca trudnoca, ne znam jel zbog godina ili sam satrala moj organizam s tim promjenama?! muz isa sa prijateljima na selo radit nesto, njih dva spavaju u bake, a ja solo radim rupu u kaucu.
Takutataka, cudno da su te ostavili, bice imaju kreveta viska inace se takvih stvari rjesavaju po kratkom postupku.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Eve savrsena torta. Prava slasticarka :)
Takutaka izdrzi jos malo, bas te za vikend moralo uhvatiti.
Mono toliko toga je prosla mala Orion, bas mi je zao sto se zakompliciralo. Nadam se da ce sve biti u redu. Orion je pokazala da je borac. Mislimo na vas. :)
Cure sa slikicama, predivne ste ovako zaokruzene. Vidi se kako rastu iz tjedna u tjedan.
Svima se bebe vec okrenule a moja strajka. Lupa nogicama prema dolje kao luda. Tvrdoglava je, ne zeli ona dubiti na glavi
Honey, moj pizdek je tak pozicioniran ko Nikol i ima dana kad me bas dovede do ludila koliko ga slabo osjecam, i onda navecer oko 11 krene lupat, skakat i gnijezdit se, vajda skuzi da me dosta mucio.
Proudy ljubim te za ovo. 💋💋💋 To je to, puno mi je lakse odmah. Nadam se da kad jos malo porastu i zbuckaju se da bez obzira na ovaj glupi polozaj da cemo ih malo bolje opet osjecati, ovo je grozno 😲 tko ce ovako do kraja 😯 meni vec bilo palo na pamet kupit baby watcher!
Sortiraj odgovore
Najstariji