Honey mislim da mi neće baš nedostajati lupkanje. Jer to nije lupkanje, to je mlaćenje 😂 Kad me mlatne po rebrima, pa ostanem bez zraka. Sinoć legli i mm mi stavi ruku na stomak. Kad je krenula sa udaranjem je ostao šokiran 😂 Kaže on, što će tek biti za mjesec dana.
A što se pupka tiče, nisam se nešto zamarala njime. Jedino što me nedavno baš zasvrbio i napipala sam nekakvu kao ljuskicu. Nisam imala mira dok ju nisam iščupala, a s njom je izašao i neki bijeli komad. Poslije tog više nisam ni gledala...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Moj pupak se tako razvukao da me strah da ce da pukne 😩😩😩😩
Evo kod mene radno. Sudje ves podovi prasina wc rucak hahahaha najvise volim subotu hahahaha
EveM e svaka cast za tortu 💞💞💞 bravo
Odoh nastaviti s nevidljivim poslovima hahahha
Puseeeee
Zrinchy sretan put
A Katuska objavi Pixia i ovdje za one bez Instagrama. Upisala sam se od smijeha hahahahahaha
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje … A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene… Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h… :) Kad krene ce ic…ali neka samo krene
Prvi porod bio je inducirani,od 8 ujutro do 10 navečer. Bez epiduralne,cijelo vrijeme na dripu. Za drugog sina sam rekla ma rodit ću ga lakše,tako je i bilo jedva stigla do rodilišta, 9 cm otvorena, rodio se za 30 min. Baš to samo nek krene i biti će sve ok.
Ja sam prvi porod bila na indukciji 5 dana. Cerviks mi je bio čitav…zatvoren…pa nikako pomaka… dosla na 1cm jedva. Epiduralnu dobila zadnjih 30 min. tvrdili su da cu rađat satima a ja nisam tu bol mogla trpit satima…. mogla bi jos 30 min… ali jbg. Koliki su ti razmaci među trudnoća. Da čak me strah da kad krene da da necu stic. Nadam se da ce bit lakše.
Stariji ima 7,mađi 4 ipol, znači oni su mi razlika 2 ipol godine. Prvi porod isto zatvorena skroz,užasno se sporo otvarala...drugi puta sve ekspresno. Sad reko muž da ću u autu roditi al ja nemam taj osjećaj. Sad sam punih 36 tjedana. Bol pod dripom je meni bila užasna, drugi puta prirodni trudovi i super. Ma sve ćeno mi to izdržati
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje … A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene… Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h… :) Kad krene ce ic…ali neka samo krene
Prvi porod bio je inducirani,od 8 ujutro do 10 navečer. Bez epiduralne,cijelo vrijeme na dripu. Za drugog sina sam rekla ma rodit ću ga lakše,tako je i bilo jedva stigla do rodilišta, 9 cm otvorena, rodio se za 30 min. Baš to samo nek krene i biti će sve ok.
Ja sam prvi porod bila na indukciji 5 dana. Cerviks mi je bio čitav…zatvoren…pa nikako pomaka… dosla na 1cm jedva. Epiduralnu dobila zadnjih 30 min. tvrdili su da cu rađat satima a ja nisam tu bol mogla trpit satima…. mogla bi jos 30 min… ali jbg. Koliki su ti razmaci među trudnoća. Da čak me strah da kad krene da da necu stic. Nadam se da ce bit lakše.
Stariji ima 7,mađi 4 ipol, znači oni su mi razlika 2 ipol godine. Prvi porod isto zatvorena skroz,užasno se sporo otvarala…drugi puta sve ekspresno. Sad reko muž da ću u autu roditi al ja nemam taj osjećaj. Sad sam punih 36 tjedana. Bol pod dripom je meni bila užasna, drugi puta prirodni trudovi i super. Ma sve ćeno mi to izdržati
Meni mala ima sad 2 god i 1 mj. Ma da...lako za bol...samo da se to odradi i da sve bude ok. Ma ja mrzim jer sad dobivam strije... i ako prenesem dobit cu ih jos 20... i tako mi je s malom bilo i dosta mi je pregleda i ctg-a. Nadam se da necemo puno čekat i da necemo u autu rađat!
Buške su vam super curke😀
Ima li ko iskustva s dr. Vuković u vinogradskoj
Honey tek sad vidim kaj si pisala, i mojoj bebi je od pocetka obujam trbuba manji za tjedan dana od ostalog, i rekao je dr da je to ok, da su to normalna odstupanja.
Mislim da nemamo razloga za brigu..
Ita ma nista nije taj jedan prst. Frendica je dva prsta otvorena vec 2tj i termin joj je prosao i nista jos
Cure,
Da se I ovdje javim.
Moja djevojcica je otpustena u sri iz Petrove.
U cet nije htjela jesti jedan obrok I jako je bila uspavana. Nikad nije takva bila, osim kad se tek rodila I dok je bila u inkubatoru..
Ugl.otisli smo na Rebro na hitnu I ustanovljena je sepsa. Pobrala jejednom ocito bas te zadnje dane neku bolnicku bakteriju u Petrovoj.
Sad smo zajedno ovdje, upalni parametri su dns bolji, ona je I dalje jako uspavana I jako se brinem radi cega je dns tako, a jucer je bila bas zivahna..
Draga Mono, nadam se da će Orion brzo ozdraviti da možete skupa kući čim prije i maziti se! 💕 Drži se!!
Cure buše su vam super! 👌
Eve torta izgleda odlično! Od čega je? 🎂
Ikyri nadam se da nećeš predugo čekati.
Pandica moja trudna 😍😍😍
Mono, drzite se, da sto prije to sve bude iza vas! 😘
Meni je danas i Maks zakurio, pa mi ke veselo. Nije dijete 2 godine bilo bolesno, pa se ne mogu puno zaliti, ali nije mi jos i to trebalo sad.
M mi isto danas dize tlak, jucer je zaruzio pa se danas samo povlaci. Veli sad ide malo odspavat, reko odi, nikakva korist od tebe ni dok si budan.
Eto super mi je dan! Ko vrijeme! Usrano.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji