Ugrubo 😍😍😍😍
Divna je 😍❤😍❤
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!!! Kako ste mi zene i vase bebice? Uh dobro je, niste previse pisale jucer, 4str to je ok, vec sam se prepala 😅 Mamasita je jucer bila malo na festici, od 1 do 10 navecer, super nam je bilo, bas sam se lijepo opustila sa drustvom. Danas laganini po kuci. Panda divne i tetre i kimbica 😍 Ja cu krenut poslije Uskrsa svakako. 🤔 Proudy gdje si ti zapela sa sopingom? Moram nac onu str.gdje si napisala da ides punom parom od 25tt 😜
Yra zao mi ako sam vas nasikirala 💋 Zeljezo mi je na donjoj granici uz kendural koji pijem. Kuzim ja da ima i od toga to kako se osjecam i morat cu malo jos sa prehranom to probat nadoknadit jer osjecam se opet ko ono na pocetku, samo sto je sad beba veca pa vise uzima sebi.
Jutro!
Ubi me ovaj zastopani nos, nit se mogu naspavat ni nista!
Honey divna busica 😍😍
A sto se tice mog shoppinga, a gle narucim si nesto tu i tamo, jer hodat i dalje ne smijem, ali i na popisu stvari koje trebam kupiti ja imam cijeli 6 stavki, jer fakat sve zivo imam, tak da nekog veeelikog shopingiranja nece ni bit. Kupovala bi vjerojatno puno vise nepotrebnih stvari da se mogu kretat, a ovak...
Idem kuhat caj i mjerit temp 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam najviše 56 i 62 prvo sin se rodio dug 56 cm tako da je njemu 62 bilo za izlazak iz rodilišta,drugi sin 54 dug. Sad ćemo vidjet curu,mislim da će ona biti manja
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje … A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene… Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h… :) Kad krene ce ic…ali neka samo krene
Prvi porod bio je inducirani,od 8 ujutro do 10 navečer. Bez epiduralne,cijelo vrijeme na dripu. Za drugog sina sam rekla ma rodit ću ga lakše,tako je i bilo jedva stigla do rodilišta, 9 cm otvorena, rodio se za 30 min. Baš to samo nek krene i biti će sve ok.
Hahahaha tek kad se uslikam shvatim koliko sam neproporcionalna.
Dobar dan cureee
Nakon slikanja idemo komentarisat 😍 u nekih 100 postova 😜😜😜
Dobro jutro!
Buše su vam baš lijepe! A krevetić je 😍😍 Boja mu je predobra!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure koje zele sto prije porod i ja vam zelim isto. Da prodje brzo i sve uredu 😍😍
Druge koje zele nepromjenjeno stanje i to vam zelim, kao i sebi. 😄
Brijanje- ja dopola ugrubo s ogledalom, drugo muz - estetika hahaha u dobru i u zlu 💕
Vidi ti Honey ona partija hahaha tako treba 🍺🍺🍺
Hvala za krevetic morali smo sinoc sastavit. Jer se nisam mogla smiriti da li moze proci kroz vrata. Znam da je pisalo da je krevetic 78cm a vrata su 80cm. Ali ko zna..rekoh mozda tockici vire dosta pa nece moci. Uglavnom odlicno je ❤️
Zeljezo mi je 111. Kaze da je za trudnicu podnosljivo do 110 pa mi nije nista dala 🤨🤨🤨
Imam osjecaj kako sam uska da mi stomak bas nekako ne ide u sirinu nego da je spic naprijed. Kod Honey bas lijeeeep 💕💕 ja cu se samo jedan dan naprijed prevalit hahahaha
Proudy ti imas sve. Jos i spol isti a odmaras. One sitnice iz dm-a svakako idu kasnije. Mi ipak moramo sve kupiti. Muz govori ova mala citavo bogastvo hahaaha gledaj kaze u sobi 2000€ hahahaha a jbg razmazit cemo je i neka cemo hihihih sve u skladu s nasim mogucnostima.
Kisa nam padaaaaa ☔️☔️☔️☔️
Saritu cekam na ovaj nas dan 🌸🌸🌸
Evo i nas dvije debele 😄 Točno vidim da sam se u par dana baš zaokružila. Sad su me već i random ljudi počeli pitati koliko još. A ja jedva čekam da nam dođe mala buhtlica, a opet želim da ostane unutra što duže i strah me kako ćemo mi to.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji