Bome ste se pocele zaokruzivat, neka, bas je lijepo vidjet okrugle pupice.
A meni su fascinantni vasi uvuceni pupkovi ili pupci ( kako se ispravno kaze pupak u mnozini hahaha)
Moj je poravnat s trbuhom vec od 20og tjedna, al valjda jer je inace bas mali i plitak.
Ja vam ostajem duznik svog trbuha, dobijete sutra sliku na punih 36.
Boook curke!
Pando da,ja h Sibeniki,bas odlazimo za 2 sata. Vec mi je dosta i fali mi dragi i mačketine. Jako je sladak Sibenik,i vrijeme bas je posluzilo tako da je bilo krasno. Krevet je divan,boja je savrsena! Buskica ti je super, sta ti je, ne kuzi se spic! Honey i Sarita prekrasne i oble 😍😍
Katushka Pixie je presilan 💗 odmah mi fale moje dvije gospođe😣
Jucer sam dobila kompliment da izgledam ko da mi je 26(a 33 mi je). Ocito trudnoca ipak izvuce onaj sjaj hahahaha
Rane proljetnice nam se naveliko pripremaju za veliki dan? Da budem iskrena, i ja bi voljela da barem malo urani. Cini se sve ok za sad, lijepo raste pa ne bi bilo problematicno jedno tjedan dana uranit:)
Uplatili trudnicki tecaj za Vinogradsku u travnju. Ide netko mozda pa da se druskamo?:)
Kaj se tice oblekice...meni su sugerirali da je od 56 nadalje potrebno pa sam se tako i opskrbila! Nisam jos sve pokupovala, sudeci po ovim promjenama vremena,trebat ce mi skafander u lipnju:))
Puse svimaaa
[/url
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje … A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene… Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h… :) Kad krene ce ic…ali neka samo krene
Prvi porod bio je inducirani,od 8 ujutro do 10 navečer. Bez epiduralne,cijelo vrijeme na dripu. Za drugog sina sam rekla ma rodit ću ga lakše,tako je i bilo jedva stigla do rodilišta, 9 cm otvorena, rodio se za 30 min. Baš to samo nek krene i biti će sve ok.
Ja sam prvi porod bila na indukciji 5 dana. Cerviks mi je bio čitav...zatvoren...pa nikako pomaka... dosla na 1cm jedva. Epiduralnu dobila zadnjih 30 min. tvrdili su da cu rađat satima a ja nisam tu bol mogla trpit satima.... mogla bi jos 30 min... ali jbg. Koliki su ti razmaci među trudnoća. Da čak me strah da kad krene da da necu stic. Nadam se da ce bit lakše.
Proudy kuzim, ne treba bezveze bacat novac ako imas sve, tocno znas sto ti treba i to stivnes kupiti u miru. Panda nek ste vi njega sastavili, ja svaki put zastanem kad prodem uz djecju sobu, bas volim sto su mi i krevetic i kolica i stolica njihalica tamo 😍 iako jos nije sve poslozeno kako treba. Sta pricas ti bezveze kakva neproporcionalnost 😲 Predivna ti je busa, super si cijela ❤ Jesi vidjela, partijam protiv negative 😉 Sarita i ti bogme, dobro kazes bas ti se trbuh sad zaokruzio fino 💕💕 Ti ko ja, u jednu ruku jedva cekam da ju imam u zagrljaju, a u drugu ce mi faliti ovo lupkanje 😍 Gumbek jedva cekam tvoju busu vidjet 😍 sto se pupka tice i mene iznenadilo sto moj nije ravan ili vani, nisam znala da mi je tako dubok 😂 nije velik ali je ko tunel ocito 🤣
Mi obavili jutarnji plac i soping, sad par min noge u zrak i idem kuhat kelj. 😋 Cure lijep vam dan i dobar tek ako zvacete 😀
Zrinchy sretan povratak! Uzivaj jos tamo ovdje lije ko iz kante! Koliko si platila tecaj, od kad do kad je i koliko traje? Mozda bi isla cak...
Cure divne su vam busice... sad vise nema zabune ko je trudan a tko se samo dobro najeo, hehe
Evo slozila sam necaku tortu- krepala sam😅. Sad mogu rodit.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Zrinchysretan povratak! Uzivaj jos tamo ovdje lije ko iz kante! Koliko si platila tecaj, od kad do kad je i koliko traje? Mozda bi isla cak…
300 kuna ti je po paru, traje od 9.do 13.4. Od 18 do 20 sati. Bila je frendica,veli da je sve super,samo je nutricionist malo dosadan jedan dan pa to mozemo i preskocit:) ajde ako ste planirali zovi Vinogradsku pa da se druskamo malo prije poroda:)) 300 nije malo,al to cu ici sad i vise nikad bez obzira na broj podmladaka:))
[/url
Cure divne su vam busice… sad vise nema zabune ko je trudan a tko se samo dobro najeo, hehe
Nemoj to dva puta reci.
Ja sam u prvoj ispekla prijateljici 60 muffina za neku proslavu jer sam kao doma i imam vremena, kad sam zavrsila rekla sam e sad mogu ici rodit i samo da znas da moja macka ima rodjendan iduci dan haha
Cure divne su vam busice… sad vise nema zabune ko je trudan a tko se samo dobro najeo, hehe
I da, torta je super.
Ja sam za torte antitalent, al zato muffini, kuglofi i slicno mi ide od ruke
Gumbek, mislis da sam zacoprala samu sebe😅😅🙄.
Neka cura izdrzi bar da probam sta sam napravila..😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji