Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Takutaka1
    16. Ožujak 2018. 20:10

I da, od robice nisan ni ja pripremila nista od 50, 56 najmanje...stalno mi je to 50 izgledalo premalo, al sad mi se cini da san tribala 😂😂😂 sta je tu je, sad mi je gotovo...bude li tribalo lako ce se kupit sve 😉

yra
    16. Ožujak 2018. 20:34

Takutaka1

Panda brijanje u trudnoci mi oduzme bar uru vrimena i hrpu zivaca 😂😂😂 

Ja sam probala preko špigla...nula bodova.
    Plus moje vene.
    Bit ću dlakava i zarasla.
    Baš me briga! Nije nešto što već nisu vidjeli prije.

• Ina30
    16. Ožujak 2018. 20:37

ikyri

Ina30

Ja imam najviše 56 i 62 prvo sin se rodio dug 56 cm tako da je njemu 62 bilo za izlazak iz rodilišta,drugi sin 54 dug. Sad ćemo vidjet curu,mislim da će ona biti manja

Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.

Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana. 

• Takutaka1
    16. Ožujak 2018. 21:05

Yra moja, jos kad bi ti ja razumila sta znaci "preko spigla" pokusavan skuzit iz konteksta al me ne ide hahahahaha

ikyri
    16. Ožujak 2018. 21:13

Ina30

ikyri

Ina30

Ja imam najviše 56 i 62 prvo sin se rodio dug 56 cm tako da je njemu 62 bilo za izlazak iz rodilišta,drugi sin 54 dug. Sad ćemo vidjet curu,mislim da će ona biti manja

Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.

Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana ... 

ikyri
    16. Ožujak 2018. 21:16

Takutaka1

Yra moja, jos kad bi ti ja razumila sta znaci "preko spigla"pokusavan skuzit iz konteksta al me ne ide hahahahaha

Hahaha preko ogledala :)

Frajla
    16. Ožujak 2018. 21:27

Ja ni nemam doma ogledalo 😂
    Sredim sto uspijem po opipu, a onda dalje muz popravlja (obeco je u dobru i zlu 🤣)
    Dolje me nitko vec dugo nije gledo, i bolje mi je tako. Zadnji put sam samo bris radila i to je to, bila gotova za cas.
    A za robicu imam par komada iz c&a 56, racunam da su njihovi brojevi mali, a i bebo nece biti bas sitan ako ostane do termina unutri

• Ina30
    16. Ožujak 2018. 21:35

ikyri

Ina30

ikyri

Ina30

Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …

Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg

ikyri
    16. Ožujak 2018. 21:39

Ina30

ikyri

Ina30

ikyri

Ina30

Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …

Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg

Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje ... A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene... Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h... :) Kad krene ce ic...ali neka samo krene

panda102
    16. Ožujak 2018. 21:42

Ugrubo 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.