Cure nalaz je dobar👍🏼😅 kaze dr da je to vjerojatno taj neki trudnicki svrbez koji se tak javlja pred kraj i ostane cijelu trudnocu. Lako za to, nek me čoha, bitno da je Nola dobro💕
Panda heheh kaj bi ti trosila? Hm nez kaj jos trebas, zadnje sam kupila onaj jastuk za bocno lezanje jel imas to🤣

Sarita cestitam. 💕💕😘😘😘
Katuska supppper za nalaze. De se malo okupaj. Kao trudnicki svrab ja mos si mislit. Zeno vodaaaa i sapun hahahahaha
Joj Pixi je kralj!!!!!! Presladak.
Nemam odoh narucit hahahahahahaha to je sigurno neophodnooo!!! Hahahahah

Hahah kozo🤣cak sam se pocela bojat da je od previse tusiranja, tako mi preko ljeta zna bit🤣 jucer i danas sam se od straha s gelom za intimnu njegu tusirala 🤣🤣
Je zbuco se malo, mora kad sam i ja, necu jedina ja bit debela u kuci. A muz smrsavio 4 kile od bozica, ljuta sam na njega🤣
Hehe da sigurni ti treba to, ja sam kupila u bubamari

Curke trebam informaciju. Na održavanju trudnoće sam od početka prošlog mjeseca. Zanima me kada mogu očekivati uplatu i da li će to biti ovaj mjesec.
Hvala.
Ako si sve predala do 5. u mjesecu, dobit ces naknadu ovaj mjesec, ide obicno od 18. na dalje.
Hvala proudmomy na odgovoru. Sve papire sam predala 28.02.
Sarita cestitam..🎉🎉…a evo, daj mi svoju ginekologicu..😑🙄 Tesko je naletiti na dobrog doktora sa dobrom sestrom, ja kad odem privat i vidim kak su svi divni, i kavu bi ti skuhali ako se recimo pacijent prije tebe duze zadrzao pa tvoj termin kasni, a o samom pristupu da ne pricamo!
Mene sestra kod mog ginica zove ribica 😂😂😂
Divna je! Ljubazniju jos nisam srela, nigdje!
A on je isto kino od covjeka, mali, okrugli, iz Jordana inace pa smjesno prica, ali nema toga sto ti nece objasniti i pokazati. S muzem mi se isto uvijek naprica, da mi ponekad bude dosadno.
Bas sam jako zadovoljna. A nije privat, nego socijalac.
Jel ti to ides kod Chedida mozda?
Da 😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Malena, nema na cemu!
Katuska, i mislila sam da je to, bude te cohalo, do poslije poroda, al bu proslo. 😁 Bitno da je malena dobro i to je to! Pixi voli sve Noline stvari 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita cestitam :)
Katuska super za nalaz
Meni moja soc. ginekologica nije bas nesto ali mi daje sve uputnice bez problema, bolovanje isto. Sestra kod nje je zlato. Vrlo topla osoba, nista joj nije tesko, susretljiva, s obzirom da trudnocu vodim privatno s njom i imam najvise kontakta.
Proudy ide li na bolje temp?

Bravo sarita! Katuska super da ipak nije nesto ozbiljnije.
Ceka ms brijanje a tak mi se ne daaa 😁😁
Sutra pregled i poslije idem par dana na put.
Vozim torbu i papire za svaki slucaj 😀
Vjerovali ili ne, cini se da sam sve sto sam mislila nabavila prije planiranog 37tt hahah
Lily pitala si za sobu, sve je gotovo, oprano i speglano, nisam jos stavila ukrase, imam neke okvire za zid i tak neke gluposti, to nije bitno.
Sutra ce mi brat dovest fotelju i onda je to to, mislim.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji