Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    16. Ožujak 2018. 14:41

panda102

Mene npr.jučer nije dole ni pogledala, pojma nemam kakvo je stanje, zadnji put me gledala u januaru. Džaba sam se obrijala hahahaha

Mene je zadnji puta dolje gledala u listopadu i nakon toga samo je radila ultrazvuk.
    Rekla je s 35tt da ce me gledati jer nema praksu gledat dolje ako uzv plaze sve ok jer to navodno moze potaknuti otvaranje. Tako da sam ja bila mirna zadnjih 5 mjeseci 😊

• Student24
    16. Ožujak 2018. 14:52

do koje veličine ste pripremile robicu za bebicu? ja sam pripremila 50, 56 i sad ću 62. mislim da je to i previše. vi?

16. Ožujak 2018. 14:59

Student24

do koje veličine ste pripremile robicu za bebicu? ja sam pripremila 50, 56 i sad ću 62. mislim da je to i previše. vi?

Ja sam samo 50 i 56.
    62 je u kutiji u ormaru, tako da kad procjenim da ce trebat - izvadim, proberem i u masinu i na peglanje, a u kutiju 50 i 56.
    Ne ocekujem da cemi trebat kroz prvih mjesec dana

• LilyVanily
    16. Ožujak 2018. 15:11

Ja uopće nisam uzimala 50 jer mi svi govore da je to premalo, ali sam se opskrbila sa 56, 62-68. Za prvih par mjeseci bi trebalo biti i više nego dovoljno. ☺

Sarita_00
    16. Ožujak 2018. 15:17

Ja stvari 50 imam možda 2-3, nešto malo 56, a nekako mi je najviše stvari 62-68. Možda još imam koju veću stvar ako se zaletila. Kod mene mm skroz govori da nam ne trebaju male stvari jer će naša Lara biti velika i onda kad smo zajedno većina stvari bude 62, evenutalno ako se sama zaletim onda uzmem manje.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    16. Ožujak 2018. 15:45

Ja nemam nista 50vel. Ne vjerujem bas da ce se rodit sa 59cm jer su u obitelji sve bebe bile oko 53, 54cm pa mi se tako mala roba ucinila nepotrebnom. Pripremila sam 56vel i 62

• sema
    16. Ožujak 2018. 15:46

Ispravak prethodnog kom. Ne vjerujem da ce se rodit sa 50cm 😂
    Sa 59 nece sigurno hehe

Frajla
    16. Ožujak 2018. 15:50

Ja isto nemam nista velicine 50. Kupovala sam 56 i 62, samo sto su neki kalupi veci, pa ce dio biti za kasnije.
    A robica koju sam dobila ide do 74 i to sam sve oprala i opeglala, nije mi se dalo sortirati prije...
    U komodicu sam stavila 56 i 62 (to sam bas usporedivala duzine, nisam gledala sta pise na etiketi), a ostalo ce u moj ormar

Mama mia
    16. Ožujak 2018. 16:06

Takutaka1

Ivana 1603

Takutaka1

Dobro jutro zene! Jucer mi je bia bas grozan dan pa se nisan ni javljala…vjerojatno je do vrimena, a iskreno vec mi je dosadilo i ovo mirovanje…
    Sarita cestotam na polozenom strucnom, sad si napokon mirna 😁😁
    Ita, Ivana znaci i vi ste otvorene…mene je to nekako bas pripalo 😱😱 na koliko su vam procjenjene bebice? Ja san bas poslusala savjet o mirovanju od straha, al zadnja dva dana osjecam samo takve grceve na predjelu stidne kosti i u donjem djelu leda pa se nadam samo da mu ipak nije jos doslo vrime da izade….nek mrva mala jos malo naraste…
    Honey nadam se da je u tebe kriva procjena i da ce na kraju sve bit u redu…i stvarno se slazem sa 9vim sta vecina zena pise, mislin da je na kraju nas stres goro od ikakvog nalaza…pogotovo mjera sta na kraju vecini ispadne krivo…za Roka je stalno govorila da je veca beba, a sad ispada da je manje napredova nego do sad i da l bi bilo dobro da izdrzimo jos bar 10-ak dana da jos malo ojaca…

Beba mi je procjenjena na 3000 grama. Sad smo 36+3. Nadam se da ce mo bar izdrzat do 38 tt. I mene je polako strah obuzeo pa cu se pokusat odmarat sto vise iko ne znam kako ce to ici, jer sam navikla bit u pokretu 😂😂😂

I mi smo 36+3 😁 idemo zajedno do 38. tjedna, mozemo mi to…nek bebaci svate da im je bolje u sigurnosti nasih drobica 😂 to za pokret te razumin totalno jer san tako i ja….al jbg sad, sta je tu je…divim se zenama koje miruju cilu trudnocu, stvarno im kapa do poda…

Svako koliko ti ides na preglede... ja opet sad za 7  dana.

Mama mia
    16. Ožujak 2018. 16:08

Uglavnom 50 velicnu nisam pripremila. Cini mi se to malo. Ja sam odmah 56 pa 62.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.