Proudy ta temp mi je bila najgora…tako me iscrpila. Premala za skidati, a umara. Drži se draga :*
Bas to, najgora mi je ta ni sim ni tam. Zalijepi me za krevet gore nego 38.5.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeeej Panda imamo onda iste sjedalice!!! Samo je moja još u kutiji. Nemoj u Bosnu kud ćeš u g..icu Ja kako radim ne idem nikud. Sad ćemo pomalo od 4.mj. početi sve sređivati i eventualno ću skočit do rodice u Beč po njenu robicu ako ona neće dolazit za Uskrs. Saritu naljutili hormoni, cmok cmok! Proudy, kako budu rasli nokti tako će i gripa slabiti
Drž se, samo puno pij tekućine.
Honey se vratila!!! 💗💗💞 ne brini draga,bas je nemoguce procijenit ista kad su bebe u nama,ok je da je na oprezu,ali sve ce bit ok. Jedino bi mogla malo usporit s poslom,ha? Ne vrijedi zivaca!
Proudy jos nije bolje? Jao grozno,temperatura jos dodatno iscrpi. Mene ubija ovo vrijeme, evo otisla s predavanja lec u sobu jer mi glava hoce eksplodirat. Sva sreca nas fino hrane pa je Hahar zadovoljan:)
Sarita ne mogu se sjetit jesam ti cestitala vec,al u svako slucaju ako i jesam,jos jednom bravo!! Veliki teret manje!
Pando radimo jos maloooi! Jao jos 2 tjedna i gotova sam,vec sad se veselim.
Puse ostalim curkama i njihovim buskicama
[/url
Panda općenito sam se nekako jadno osjećala nakon stručnog, kao da sam pala, a ne prošla. I onda se sve to slagalo do navečer. Još bili do prijatelja, pa se tamo našao jedan poprilično pod gasom, pa mi počeo nešto trkeljati. To sam još ignorirala, al kad je krenio da će mi dodirnit stomak sam pukla. Glupost koja je prelila čašu, al sam poslije bila bolje, pa ajd.
Zrinchy hvala! ❤ Još baš nisam sasvim svjesna da sam se riješila.
Sad sam prijateljicu vozila kod doktora... U utorak se onesvijestila na poslu, visok tlak. Sinoć kaže da joj je jučer bio nizak. I danas zove jel bi ju mogla vozit, da joj je opet loše i ne može sama. U 5 min sam se presvukla iz pidžame i bila po nju. Tlak joj je 180/110, šećer malo povišen, tsh 27 iako pije terapiju, a tek 11.4. je naručena na kontrolu i ne žele ju ranije primiti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pitanje za vas
Koje držalo ide na banjicu kupljenu u IKEI?
Zrinchy ti si u Šibeniku, baš mi je lijep, posebno kako su obnovili stari grad.
Sarita tako ja na poslu, njihove neslane šale me tako izbace iz takta... bude mi krrivo poslije što me bole njihove riječi, kao sve šala. Samo ja to ne pokažem njima normalno.
Ma i moja je Honey u najlonu, čuvam od prašine :)
Takutaka vjerujem da ti je dotužilo. Mene npr.jučer nije dole ni pogledala, pojma nemam kakvo je stanje, zadnji put me gledala u januaru. Džaba sam se obrijala hahahaha
I meni su dva nokta pukla aaaaaaaaa zaštoooooooooooo?!?! Život nije fer :(
Dobro jutro zene! Jucer mi je bia bas grozan dan pa se nisan ni javljala…vjerojatno je do vrimena, a iskreno vec mi je dosadilo i ovo mirovanje…
Sarita cestotam na polozenom strucnom, sad si napokon mirna 😁😁
Ita, Ivana znaci i vi ste otvorene…mene je to nekako bas pripalo 😱😱 na koliko su vam procjenjene bebice? Ja san bas poslusala savjet o mirovanju od straha, al zadnja dva dana osjecam samo takve grceve na predjelu stidne kosti i u donjem djelu leda pa se nadam samo da mu ipak nije jos doslo vrime da izade….nek mrva mala jos malo naraste…
Honey nadam se da je u tebe kriva procjena i da ce na kraju sve bit u redu…i stvarno se slazem sa 9vim sta vecina zena pise, mislin da je na kraju nas stres goro od ikakvog nalaza…pogotovo mjera sta na kraju vecini ispadne krivo…za Roka je stalno govorila da je veca beba, a sad ispada da je manje napredova nego do sad i da l bi bilo dobro da izdrzimo jos bar 10-ak dana da jos malo ojaca…
Beba mi je procjenjena na 3000 grama. Sad smo 36+3. Nadam se da ce mo bar izdrzat do 38 tt. I mene je polako strah obuzeo pa cu se pokusat odmarat sto vise iko ne znam kako ce to ici, jer sam navikla bit u pokretu 😂😂😂
Dobrodosla natrag draga honey💓💕💓💕💓💕
Nemoj brinuti...sve ce biti super...😘😘😘😘
Pitanje za vas
Koje držalo ide na banjicu kupljenu u IKEI?
Zrinchy ti si u Šibeniku, baš mi je lijep, posebno kako su obnovili stari grad.
Sarita tako ja na poslu, njihove neslane šale me tako izbace iz takta… bude mi krrivo poslije što me bole njihove riječi, kao sve šala. Samo ja to ne pokažem njima normalno.
Ma i moja je Honey u najlonu, čuvam od prašine :)
Takutaka vjerujem da ti je dotužilo. Mene npr.jučer nije dole ni pogledala, pojma nemam kakvo je stanje, zadnji put me gledala u januaru. Džaba sam se obrijala hahahaha
I meni su dva nokta pukla aaaaaaaaa zaštoooooooooooo?!?! Život nije fer :(
Držalo mislis na stalak ili neko postolje il nesto takvo?
Moj savjet je ves masina ako ti je u kupaoni. Pogotovo kad se beba pocne mrdat i migoljit.
Em znas da je stabilno, da je cvrsto, a ne bacas novce na neku glupost.
Mi smo se tako od prvog dana kupali.
Kadica na masinu, i iz kadice u rucnik u narucje. Ili ako sam sama bila rucnik sebi na prsa i rame, bebu iz vode na sebe naslonila i zamotala.
Ako smo dvoje, muz bi prolio vodu iz kadice i nastavili bi se na masini sredjivat, a ako sam sama onda bi tako zamotanu bebicu u boravak nosila i tamo sredljivala.
Panda razumijem tvoju zalost! Ja sam bez kandzi ko bez glave.
Evo me cijeli dan u nekom polusnu, lezim, jedem i idem na wc i to je to.
Sarita, valjda te psihicki iscrpio taj strucni, stres je to, bitno da si ti bolje i da je to iza tebe.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro zene! Jucer mi je bia bas grozan dan pa se nisan ni javljala…vjerojatno je do vrimena, a iskreno vec mi je dosadilo i ovo mirovanje…
Sarita cestotam na polozenom strucnom, sad si napokon mirna 😁😁
Ita, Ivana znaci i vi ste otvorene…mene je to nekako bas pripalo 😱😱 na koliko su vam procjenjene bebice? Ja san bas poslusala savjet o mirovanju od straha, al zadnja dva dana osjecam samo takve grceve na predjelu stidne kosti i u donjem djelu leda pa se nadam samo da mu ipak nije jos doslo vrime da izade….nek mrva mala jos malo naraste…
Honey nadam se da je u tebe kriva procjena i da ce na kraju sve bit u redu…i stvarno se slazem sa 9vim sta vecina zena pise, mislin da je na kraju nas stres goro od ikakvog nalaza…pogotovo mjera sta na kraju vecini ispadne krivo…za Roka je stalno govorila da je veca beba, a sad ispada da je manje napredova nego do sad i da l bi bilo dobro da izdrzimo jos bar 10-ak dana da jos malo ojaca…
Beba mi je procjenjena na 3000 grama. Sad smo 36+3. Nadam se da ce mo bar izdrzat do 38 tt. I mene je polako strah obuzeo pa cu se pokusat odmarat sto vise iko ne znam kako ce to ici, jer sam navikla bit u pokretu 😂😂😂
I mi smo 36+3 😁 idemo zajedno do 38. tjedna, mozemo mi to...nek bebaci svate da im je bolje u sigurnosti nasih drobica 😂 to za pokret te razumin totalno jer san tako i ja....al jbg sad, sta je tu je...divim se zenama koje miruju cilu trudnocu, stvarno im kapa do poda...
Sortiraj odgovore
Najstariji