Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    14. Ožujak 2018. 19:32

Trudila budem se danas ranije u krpe.
    Ima li koja od vas noću grč ili jaku bol i mišiću u potezu iznad pubične kosti?
    Zna me tako zaštekati da se ne mogu ustati.
    Upravo smo moja curka i ja stavile svoj touch na torbu za kolica. Fotka slijedi!

yra
    14. Ožujak 2018. 19:35

14. Ožujak 2018. 20:38

yra

Trudila budem se danas ranije u krpe.
    Ima li koja od vas noću grč ili jaku bol i mišiću u potezu iznad pubične kosti?
    Zna me tako zaštekati da se ne mogu ustati.
    Upravo smo moja curka i ja stavile svoj touch na torbu za kolica. Fotka slijedi!

Jeau to naljepnice za zakrpe na koljenima? 😂
    Sjetila sam se da si rekla da joj na hlace moras sta. 
    Yra mene to tako zaboli po noci, grozno. Bas ta linija iznad pubicne kosti, ja sam si to nekako povezala sa stisnutim mjehurom, zapravo ponoci vise ne mogu nekad procjenit jesu laznjaci, puni mjehur koji boli ili misic ili beba stisce ili sta. Al bas zna toliko zabolit da zdjelivu uopce ne mogu pomaknut

Katuska99
    14. Ožujak 2018. 20:52

Cure tnx, nadam se da ipak nece bit to.. vidjet cemo sutra kad dodju nalazi. 
    Yra ja bi poludila, ja sam ljuta kad me postar u 9;30 probudi🤣

yra
    14. Ožujak 2018. 21:10

Jesu, Gumbek!
    Cvijetići su iz Müllera!
    Složila sam torbu za bebu iz bolnice i svoj kofer. 
    Znate li, možda, ima li negdje popis za SD što sve treba za mamu za rodilište?
    Tamo su, ako sam dobro skontala, vlastite spavaćice i na porodu i poslije?
    Katuška, .siroti poštar, sigurno već ima jačmenac!

yra
    14. Ožujak 2018. 21:12

Gumbek, ja ti mislim da je to bol na mjestu gdje se mišić najjače rasteže. Osjećaj je nekako vanjski, jel' da?
    Grozna oštra bol.

Dare12
    15. Ožujak 2018. 00:01

Ja nikako doc do Klokanice i citat...nadam se sutra uvatit vrimena...a do tad se biljezimo slikicom...😘😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

15. Ožujak 2018. 07:12

yra

Gumbek, ja ti mislim da je to bol na mjestu gdje se mišić najjače rasteže. Osjećaj je nekako vanjski, jel' da?
    Grozna oštra bol.

Da, da, grozna, oštra bol, onako baš za uplašit se usred noci sta se sad desava.

Bublica123
    15. Ožujak 2018. 07:33

Proudy na 29tt smo😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

EveM
    15. Ožujak 2018. 08:58

Jutro:) 
    Danas nesto spavate,ha? Nema postara ni nesanica, heh .
    Sarita- javi jesu te pustili da u miru rodis? Ako se ne varam, danas je strucni jel?
    Meni cijela lijeva strana pokocena... zadnji put mi dr rekla da spavam na lijevom boku ili ledjima, ne na desnom..na ledjima ne mogu nikako vec dugo .. pa mi preostaje lijevi bok i to je mucenje..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI