Sarita cestitam..🎉🎉…a evo, daj mi svoju ginekologicu..😑🙄 Tesko je naletiti na dobrog doktora sa dobrom sestrom, ja kad odem privat i vidim kak su svi divni, i kavu bi ti skuhali ako se recimo pacijent prije tebe duze zadrzao pa tvoj termin kasni, a o samom pristupu da ne pricamo!
Mene sestra kod mog ginica zove ribica 😂😂😂
Divna je! Ljubazniju jos nisam srela, nigdje!
A on je isto kino od covjeka, mali, okrugli, iz Jordana inace pa smjesno prica, ali nema toga sto ti nece objasniti i pokazati. S muzem mi se isto uvijek naprica, da mi ponekad bude dosadno.
Bas sam jako zadovoljna. A nije privat, nego socijalac.
Jel ti to ides kod Chedida mozda?
Da 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Malena, nema na cemu!
Katuska, i mislila sam da je to, bude te cohalo, do poslije poroda, al bu proslo. 😁 Bitno da je malena dobro i to je to! Pixi voli sve Noline stvari 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita cestitam :)
Katuska super za nalaz
Meni moja soc. ginekologica nije bas nesto ali mi daje sve uputnice bez problema, bolovanje isto. Sestra kod nje je zlato. Vrlo topla osoba, nista joj nije tesko, susretljiva, s obzirom da trudnocu vodim privatno s njom i imam najvise kontakta.
Proudy ide li na bolje temp?
Bravo sarita! Katuska super da ipak nije nesto ozbiljnije.
Ceka ms brijanje a tak mi se ne daaa 😁😁
Sutra pregled i poslije idem par dana na put.
Vozim torbu i papire za svaki slucaj 😀
Vjerovali ili ne, cini se da sam sve sto sam mislila nabavila prije planiranog 37tt hahah
Lily pitala si za sobu, sve je gotovo, oprano i speglano, nisam jos stavila ukrase, imam neke okvire za zid i tak neke gluposti, to nije bitno.
Sutra ce mi brat dovest fotelju i onda je to to, mislim.
1. Elvira - 09.02. 💓Hana (41cm, 1999g), Bračak
2. Mono - 21.02. 💓Orion (44cm, 1800g), Petrova
3. Leica2603 - 06.03. 💓Lena (47cm, 2520g), Sv.Duh
4. Palčica - 12.03. - 💓Katarina (53cm, 3700g), Split
5. Ikry - 21.03. - dečko
6. Amarenna - 26.03. - cura Lea, Petrova
7. EveM - 28.03. - cura Maša, Sv.Duh
8. Nina11 - 29.03 - cura
9. Sofia88 - 04.04. - dečko
10. Yra - 10.04. - cura Mila, Sv.Duh
11. Ita87 - 10.04. - cura Irina, Rijeka
12. Takutaka1 - 10.04. - decko Roko, Split
13. Ivana1603 - 11.04. - cura Rita, Zadar
14. Minja03 - 13.04. - decko Gabriel, Sisak
15. Ina30 - 14.04. - cura Natali, Petrova
16. Gumbek - 15.04. - iznenađenje🎁, Merkur
17. Student24 - 17.04. - dečko ime tajna, Varaždin
18. Frajla - 18.04. - dečko, Sv.Duh
19. Katuška99 - 22.04. - cura Nola, Vinogradska
20. Tinaaa12 - 24.04. - cura Mia, negdje u Njemackoj 🤔
21. Marchy12 - 26.04. - decko Oliver, Merkur
22. Clia - 26.04. - cura
23. Kikaa1245678 - 29.04. - cura Asia, Lkh Feldbach
24. Sema - 02.05. - dečko Filip
25. NINA - 03.05. - cura Elena, OB Slavonski Brod
26. LilyVanily - 07.05. - cura
27. Sarita_00 - 12.05. - cura Lara, Pula
28. Roo - 16.05. - cura
29. Male Blizančice - cure 👩👩, Vinogradska
30. Pikica3 - 30.05. - cura Vida, Merkur/Petrova ako ne stigne VG
31. Zrinchy - 30.05 - dečko Hahar, Vinogradska
32. Proudmomy - 31.05. - dečko Aleksandar, Merkur
33. Panda - 02.06. - cura Sara
34. Baby2005 - 02.06. - dečko Petar, Vinogradska
35. Litta - 03.06. - cura jos bezimena, Rijeka
36. Kathryn - 04.06. - dečko
37. Honey - 08.06. - cura Nicole, Vinogradska
38. Mancy - 08.06 - ?
39. Dare12 - 12.06. - dečko
40. Grazia - 14.06. - dečko
41. Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Leica i Palčica, od srca čestitke vama i muževima na dolasku vaših kćerkica 💓💞💓💞🎉🎉🎉🙏 Sretno dalje i uživajte hrabrice 😘
Dobro kisno jutro.
Otvorim forum i vidim da nam se Honey vratila😀
Bas lijepo.
Ja prijavljujem opet bol kojekakvu, nije to nista jako, al dovoljno da se ne mogu na nesto drugo koncentrirat. Nadam se da smo jos 2 tj beba i ja komplet
Dobro jutro cure, evo mene otuđene, hahaha
Znači došla sam danas u 6 sati na posao da pročitam sve šta ste pisale, od 1189stranice!!!!! I uspjela sam Najviše me naravno razveselio dolazak proljetnih bebica! Da se ispričam što me nije bilo, tj.što sam na kratko nestala. I da, ne radi se o medenom mjesecu, da bar!!! Nego meni je toliko loše sjela promjena vremena da je meni SVAKI DAN bilo loše. Vrtoglavica, povišen tlak itd. Toliko sam umorna bila poslije posla, a kasno sam dolazila jer je opet neka frka bila, da nisam imala snage za ništa, samo ležati i zuriti u prazno ili spavati. Baš mi je teško pao ovaj ulazak u treće tromjesečje, kosa mi je opet slaba, nokti mi se listaju, osjećam se izsisano... U utorak sam bila na pregledu, mala odgovara svim mjerama 27+6/28tj. (tad sam bila 27+4) osim trbuhom, trbuh joj je 26+5 i to nategnuto, i moram priznati da me doktor malo zabrinuo. Rekao mi je da najčešće kad nešto sa bebom nije ok da se to odrazi na trbuh odnosno da se troše više naslage sa trbuha, i uopće mi nije drago što mi je to rekao.
Ja sam ju i slabije osjećala jedno 4 dana prije pregleda, ali to mogu sada pripisati i tome što se okrenula, glavicom je prema dolje, okrenuta točno za porod, i baš je po sredini pozicionirana, rukice i nogice su prema meni okrenute. Rekao da dođem za 3 tjedna, obraćamo pažnju na trbuh pa ćemo vidjeti. Moram priznati da sam malo u depri bila dva dana, al me onda muž sprašio i mislim da je u pravu, kaj on može točno izmjeriti a i po njegovom je to malo odstupanje. Ima pravo, malo mi je lakše i mislim pozitivno, vjerujem ipak da je sve ok.
Dobro jutro cure, evo mene otuđene, hahaha
Znači došla sam danas u 6 sati na posao da pročitam sve šta ste pisale, od 1189stranice!!!!! I uspjela samNajviše me naravno razveselio dolazak proljetnih bebica! Da se ispričam što me nije bilo, tj.što sam na kratko nestala. I da, ne radi se o medenom mjesecu, da bar!!! Nego meni je toliko loše sjela promjena vremena da je meni SVAKI DAN bilo loše. Vrtoglavica, povišen tlak itd. Toliko sam umorna bila poslije posla, a kasno sam dolazila jer je opet neka frka bila, da nisam imala snage za ništa, samo ležati i zuriti u prazno ili spavati. Baš mi je teško pao ovaj ulazak u treće tromjesečje, kosa mi je opet slaba, nokti mi se listaju, osjećam se izsisano… U utorak sam bila na pregledu, mala odgovara svim mjerama 27+6/28tj. (tad sam bila 27+4) osim trbuhom, trbuh joj je 26+5 i to nategnuto, i moram priznati da me doktor malo zabrinuo. Rekao mi je da najčešće kad nešto sa bebom nije ok da se to odrazi na trbuh odnosno da se troše više naslage sa trbuha, i uopće mi nije drago što mi je to rekao.
Ja sam ju i slabije osjećala jedno 4 dana prije pregleda, ali to mogu sada pripisati i tome što se okrenula, glavicom je prema dolje, okrenuta točno za porod, i baš je po sredini pozicionirana, rukice i nogice su prema meni okrenute. Rekao da dođem za 3 tjedna, obraćamo pažnju na trbuh pa ćemo vidjeti. Moram priznati da sam malo u depri bila dva dana, al me onda muž sprašio i mislim da je u pravu, kaj on može točno izmjeriti a i po njegovom je to malo odstupanje. Ima pravo, malo mi je lakše i mislim pozitivno, vjerujem ipak da je sve ok.
Honey, ne brini, pa sve smo vec zakljucile da su te njihove mjere li-la, milimetar opsega krivo uhvati i odma pokazuje veliko odstupanje.
A probat cu ti nac sliku s uzva na kojoj mi pisu koja odstupanja su ok i koliko se tolerira, mene je to skroz iznenadilo.
Mozda te trece tromj toliko iscrpilo, a i ove promjene vremena mislim da nisu bas isle u prilog nekom dobrom osjecaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji