Ita i ja sam imala pregled. Danas sam 36+ 3. Bio mi je prvi ctg. I sve je u redu. Nema jos trudova. Beba ima 3000 g ako te tjesi moram i ja malo vise mirovati jer sam jedan prst otvorena. Valjda tako mora biti. 😁
Ivana draga ma i ja moram mirovat tako da očito mora biti u našem tjednu hahaha, samo što je problem više se namjestiti ne mogu tu i tamo me probadaaaaaaa i pritisak je prisutan ovom malcu se žuri.. Ja ctg još nisam obavila rekao je s 37 da krećemo da do tada izdržimo
Vjerovatno tako mora biti. Moja se cura jedva jutros smirila toliko je lupala. Poslje se smirila i pokazao se uredan ctg. Minja odmraj sto vise mozes. Morat cu i ja pocet iako mi se tesko smirit 😂😂😂
Honey welcome back!! Bit ce sve ok s bebicom ❤️
Ja obavila pregled, neugodan pregled, ne znam kolika je beba, opet gin ne moze tocno izmjerit, dala mi uputnicu za ctg za iduci tjedan, ona ce bit na godisnjem do 3.4. Jao!!!
Na kraju iznenadjenje dana, rekla da sam otvorena 1 prstic aaaa pa otkud sad to?! Uglavnom, preporucila mirovanje. Zabrinula me ali mislim da idem svejedno. Cekam M da dodje s posla pa cemo vidjet.
Samo cu uz torbu ponest i jaje i robicu za bebu ako bas odluci uranit 😀
Voznja 2 i pol sata me valjda nece otvorit jos koji cm 😱
TI SI MOJ IDOL!!!!
Mislim da ce svi prije pomislit da sam neodgovorna. A ne znam, jel to neodgovornost ili prevelika opustenost?
Gin rekla da imam 3 tjedna do kraja i sad bi trebalo bit ok cak i da rodim, jbg samo cemo vidjet koje ce mjesto rodjenja pisati 😉
Honey welcome back!! Bit ce sve ok s bebicom ❤️
Ja obavila pregled, neugodan pregled, ne znam kolika je beba, opet gin ne moze tocno izmjerit, dala mi uputnicu za ctg za iduci tjedan, ona ce bit na godisnjem do 3.4. Jao!!!
Na kraju iznenadjenje dana, rekla da sam otvorena 1 prstic aaaa pa otkud sad to?! Uglavnom, preporucila mirovanje. Zabrinula me ali mislim da idem svejedno. Cekam M da dodje s posla pa cemo vidjet.
Samo cu uz torbu ponest i jaje i robicu za bebu ako bas odluci uranit 😀
Voznja 2 i pol sata me valjda nece otvorit jos koji cm 😱
Ita i ja sam imala pregled. Danas sam 36+ 3. Bio mi je prvi ctg. I sve je u redu. Nema jos trudova. Beba ima 3000 g ako te tjesi moram i ja malo vise mirovati jer sam jedan prst otvorena. Valjda tako mora biti. 😁
Racunat cu po tvome da je i moja 3kg haha do pregleda kod privatnika iduci tjedan 😀
Hahaha Ita ma odi ti sta ima veze, pa ne ides pjesice! 😜 Bitno da je beba ok! A i ti se vidim dobro osjecas. Mislim da ovo mirovanje vise ide u prilog da sad ne hodas puno i tako to, dizanje teskog bla bla. Ti si u terminu i sve je ok, ne vidim zaszo nebi ostala opustena 😎
Hej cure!
Nisam najbolje, pa nista nisam zapatila sto sam procitala. Samo znam da se Honey vratila jeeeeej
Ne brini draga, cesto oni krivo izmjere, a iako ne izmjere krivo, ne znaci nista, mozda dijete jednostavno ima manji trbuh i bok!
Ita u tim tjednima ne bi rekla da je 1 prst alarmantan. S Maksom sam sa 37+2 bila na 3 cm i nikom nista, rekli mi da cu se isti dan vratit rodit, medjutim na kraju izdrzala preko termina 😉. Uzmi si sve stvari i zo je to.
Ja sam se cijelu noc preznojavala, nos si nikako ne mogu odcepit, ne znam vise kaj bi. Temp mi je na 37.5 trenutno. Moram si uzgojiti nokte do poroda da mi se do tada vrati super power 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Netko je pisao za velicinu trbuha i bebe, e to sam pitala dr nedavno i rekao je da u pravilu nema veze, osim bas ekstrema, jer da ne mozemo mi procjenit koliko je trbuh unutra a koliko vani i koliko je unutra pritisnuo crijeva i sve.
A i mislim da sam jednom napisala da je moja mama ta mjerenja komentirala da kad je nas dvije radjala prije 30 i 35 godina da su velicinu bebe provjeralavi opipom izvala, preko trbuha, i da je njoj stari iskusni doktor za obadvije rekao u 100 grama pred porod.
A danas uz sva cuda tehnologije svi znamo barem po jedan slucaj gdje su fulali drasticno.
Nina meni većina ljudi koji me vide i kad čuju koliko sam trudna kažu da po mom stomaku ne bi uopće rekli da sam toliko, nego puno puno manje. Ok, jesam ja na +12 kg, ali ne vidi se po meni, a doktorica svaki puta kaže da je beba veća za koji dan. I ajd sad znaj.
Panda meni se isto čini da se od sjedenja spusti dolje, pa me sve boli da mislim da me netko hoće rastaviti na pola. A i kako je navečer poprilično aktivna, bude veselo. Još me i sinoć baš nešta probadalo kroz rodnicu i to kad god bi osjetila da se miče.
Litta meni nitko nije ništa komentirao šećer, a nakon ogtt-a kad sam sestru pitala kakav je nalaz je samo rekla da sam na gornjoj granici i neka izbjegavam slatko. Dozvolim si nekad nešto, ali mi baš teško pada. Radila sam ga nakon prošlog pregleda, sljedeći će biti sad u srijedu, pa ću vidjeti što doktorica kaže na sve.
Ita svaka čast na volji za putovanjem sad! Ako se ti osjećaš sposobnom za to - zašto ne! S obzirom na situaciju, samo neka je sve spremno za svaki slučaj. A kao da je bitno mjesto rođenja 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro zene! Jucer mi je bia bas grozan dan pa se nisan ni javljala...vjerojatno je do vrimena, a iskreno vec mi je dosadilo i ovo mirovanje...
Sarita cestotam na polozenom strucnom, sad si napokon mirna 😁😁
Ita, Ivana znaci i vi ste otvorene...mene je to nekako bas pripalo 😱😱 na koliko su vam procjenjene bebice? Ja san bas poslusala savjet o mirovanju od straha, al zadnja dva dana osjecam samo takve grceve na predjelu stidne kosti i u donjem djelu leda pa se nadam samo da mu ipak nije jos doslo vrime da izade....nek mrva mala jos malo naraste...
Honey nadam se da je u tebe kriva procjena i da ce na kraju sve bit u redu...i stvarno se slazem sa 9vim sta vecina zena pise, mislin da je na kraju nas stres goro od ikakvog nalaza...pogotovo mjera sta na kraju vecini ispadne krivo...za Roka je stalno govorila da je veca beba, a sad ispada da je manje napredova nego do sad i da l bi bilo dobro da izdrzimo jos bar 10-ak dana da jos malo ojaca...
pozitivno iako kiša pada :)
Kupila sam Honey Besafe Izi go, sad još imam adaptere uzeti da mi ide na kolica, da imam i tu opciju :D nema da šta fali.
Ita ja sam kontala još jednom otići u Bosnu sad oko Uskrsa, mužu nije tako zgodno uzeti godišnji jer vodi svoju grupu i onda ga nema ko mjenjati, nije tako jednostavno naći nekoga da ga sad mijenja. Pa ne znam šta ćemo, još imamo i školu za roditelje od 3.4., moram i na socijalno tad, sve se nešto poklopilo. Muža je strah jer je to druga država i dolje nisam osigurana, pa ga strah komplikacija i slabijih zdravstvenih usluga. Kaže zamisli dole rodiš a ja moram po sve stvari u Sloveniju, ti ne možeš gore, pametniji je od mene. Nije to sat dva vožnje, nego najmanje 5.
Snijeg se otopio, ali najavili su za vikend drugi. Dokle više?
Forum zaživio jupiiiiiiii
Sarita ko te naljutio jučer????
Proudy ta temp mi je bila najgora...tako me iscrpila. Premala za skidati, a umara. Drži se draga :*
Sortiraj odgovore
Najstariji