Hvala vam svima! ❤❤
Sad jedva čekam leći u krevet i spavati. A od sljedećeg tjedna početi pripremati stan za Laru. Ipak mi je ona bila najveća podrška danas ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita cestitam..🎉🎉…a evo, daj mi svoju ginekologicu..😑🙄 Tesko je naletiti na dobrog doktora sa dobrom sestrom, ja kad odem privat i vidim kak su svi divni, i kavu bi ti skuhali ako se recimo pacijent prije tebe duze zadrzao pa tvoj termin kasni, a o samom pristupu da ne pricamo!
Mene sestra kod mog ginica zove ribica 😂😂😂
Divna je! Ljubazniju jos nisam srela, nigdje!
A on je isto kino od covjeka, mali, okrugli, iz Jordana inace pa smjesno prica, ali nema toga sto ti nece objasniti i pokazati. S muzem mi se isto uvijek naprica, da mi ponekad bude dosadno.
Bas sam jako zadovoljna. A nije privat, nego socijalac.
Jel ti to ides kod Chedida mozda?
Cure nalaz je dobar👍🏼😅 kaze dr da je to vjerojatno taj neki trudnicki svrbez koji se tak javlja pred kraj i ostane cijelu trudnocu. Lako za to, nek me čoha, bitno da je Nola dobro💕
Panda heheh kaj bi ti trosila? Hm nez kaj jos trebas, zadnje sam kupila onaj jastuk za bocno lezanje jel imas to🤣
Sarita cestitam. 💕💕😘😘😘
Katuska supppper za nalaze. De se malo okupaj. Kao trudnicki svrab ja mos si mislit. Zeno vodaaaa i sapun hahahahaha
Joj Pixi je kralj!!!!!! Presladak.
Nemam odoh narucit hahahahahahaha to je sigurno neophodnooo!!! Hahahahah
Hahah kozo🤣cak sam se pocela bojat da je od previse tusiranja, tako mi preko ljeta zna bit🤣 jucer i danas sam se od straha s gelom za intimnu njegu tusirala 🤣🤣
Je zbuco se malo, mora kad sam i ja, necu jedina ja bit debela u kuci. A muz smrsavio 4 kile od bozica, ljuta sam na njega🤣
Hehe da sigurni ti treba to, ja sam kupila u bubamari
Curke trebam informaciju. Na održavanju trudnoće sam od početka prošlog mjeseca. Zanima me kada mogu očekivati uplatu i da li će to biti ovaj mjesec.
Hvala.
Ako si sve predala do 5. u mjesecu, dobit ces naknadu ovaj mjesec, ide obicno od 18. na dalje.
Hvala proudmomy na odgovoru. Sve papire sam predala 28.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji