Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    09. Ožujak 2018. 13:46

Panda, da od 26.2. sam na porodiljnom, bilo malo natezanja ali mi je dala doznake 45 dana prije termina. 
    Jucer i danas divni dani, stalno sam vani, necaci mi bili dosli na par dana pa sam s njima i sestrom provodila vrijeme 😎

09. Ožujak 2018. 13:48

Ovi u salonu sigurno misle da sam luda 😂😂😂
    Jos mi muz govoru ajde nije takva tragedija,  ako i ne nadjemo,  kupit cemo novo,  kaj sad,  desi se! A di bas meni uvijek!
    Eto,  trudnicki mozak! 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    09. Ožujak 2018. 13:51

Ja sam isto gledala robicu u pepcu i sto god sam uhvatila da mi se svida nije bilo 100% pamuk, pa sam na kraju odustala.
    Ali dobro, nisu oni jedini, gledam nekidan rucnik u baby centru 70% pamuk, a ostalo neku umjetni materijal. Jedva nasla jedan pamucni.

yra
    09. Ožujak 2018. 13:53

Sbojoj osmogodišnjakinji sam kupila prelijepe samterice u Zari za xy kn, ono, ajde da ima neke nenaslijeđene kvalitetne i lude boje maline. Došla je neki dan doma s ogromnom rupom na lijevom koljenu. I kaj s njima...naljepnicu staviti za još nekoliko nošenja i to je to. 
    Rekla sam joj da ću joj slijedeće hlače kupiti na Hreliću ili izrezati od papita...pa nek' trga.

09. Ožujak 2018. 13:59

yra

Sbojoj osmogodišnjakinji sam kupila prelijepe samterice u Zari za xy kn, ono, ajde da ima neke nenaslijeđene kvalitetne i lude boje maline.Došla je neki dan doma s ogromnom rupom na lijevom koljenu. I kaj s njima…naljepnicu staviti za još nekoliko nošenja i to je to.
    Rekla sam joj da ću joj slijedeće hlače kupiti na Hreliću ili izrezati od papita…pa nek' trga.

E tocno to Yra,  platim skupo,  on jednom obuce u vrtic i unisti,  bude mi bas krivo. Ovak ak platim majicu 15kn zabole me patka hoce li ju zaflekat ili ne znam kaj. Ja se ne sekiram,  a dijete moze bit dijete i svi sretni! 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Ožujak 2018. 14:00

yra

Sbojoj osmogodišnjakinji sam kupila prelijepe samterice u Zari za xy kn, ono, ajde da ima neke nenaslijeđene kvalitetne i lude boje maline.Došla je neki dan doma s ogromnom rupom na lijevom koljenu. I kaj s njima…naljepnicu staviti za još nekoliko nošenja i to je to.
    Rekla sam joj da ću joj slijedeće hlače kupiti na Hreliću ili izrezati od papita…pa nek' trga.

Cijelo djetinjstvo sam nosila naljepnice na koljenima. Al tad nije bilo ovako lijepih kao danas. 
    A bila sam vrlo nestasna, sta reci. 
    Mama je bila odusevljen kad bi vidjela moje kreacije haha

panda102
    09. Ožujak 2018. 14:05

Proudy to je zato jer si odgovorna osoba i onda kad ti se dogodi tako nešto jednostavno se uznemiriš...
    Moj braj je imao do 18.godine te naljepnice heehhehee on bi sve poderao prvi dan, ja baš i ne, mogle su tri generacije da koriste moju odjeću a i igračke.
    Ita uživaj, i ja se nadam da će mi ovaj treći mjesec da proleti da u 4.mogu da koristim godišnji i malo bolovanja.

09. Ožujak 2018. 14:12

Panda,  jasno je i meni sad da nisam trebala toliko izdramit,  nije kraj svijeta! I da mi je ostala vrecica s necim mojim,  ziher mi ne bi bilo tako! Nego mi je bilo muka sto je za maloga! I samo suze krenule... I onda naravno i on jadan udri plakat,  a mozda ni ne bi da ja nisam. Pa smiri njega,  pa zovi 100 ljudi u pol 10 navecer. 😂😂😂
    Nes ti ko da sam izgubila dobitni loto listic 😂😂😂
    Ja isto nikad ko mala nisam unistavala ni odjecu ni igracke,  al ovaj moj je bas sad usao u tu fazu neku,  valjaju se po podu,  natezu se medjusobno u vrticu,  pa padnu,  pa sto cuda i jako pohaba i unisti stvari.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    09. Ožujak 2018. 14:30

ProudMomy

Ja isto nikad ko mala nisam unistavala ni odjecu ni igracke, al ovaj moj je bas sad usao u tu fazu neku, valjaju se po podu, natezu se medjusobno u vrticu, pa padnu, pa sto cuda i jako pohaba i unisti stvari.

Moja curka ušla i nikad izašla iz te faze.
    Baš je mali harambaša!
    A dečki su pazili koliko-toliko na svoje stvari. Osim flekova kad su sami krenuli jesti. Brate mili, nije nilo sapuna ni deterdženta koji nisam isprobala!
    Sve mi je bilo poflekano. Ali, nisam bacala robu. Nosili su je dalje.
    Zato sada ovaj moj četrnaetogodišnjak neće obući relativno novu hudicu jer ima narančastu flekicu od neke akrilne boje s likovnog. Ok. Ne mora. Ne bude dobio novu jer ih je 50% sflekanih u njegovom ormaru.
    Zato svako jutro ima fen frizuru u stilu James Deana. Jest da mu izuzetno dobro stoji, ali, daj, molim te, ako se toliko brineš o svojoj kosi, onda se potrudi i oko odjeće.
    Jer...meni je pun kufer fleka!

09. Ožujak 2018. 14:31

Ja sam od dugih traperica u prvom osnovne napravila kratke hlace, jer sam vidjela da strina reze mamine hlace i porubljuje masinom. 
    Ona mami samo kratila haha a ja mislila lako ce ona to opet zasit kad mi budu duge trebale 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.