E da panda, jos zaboravih reci, tako i mi radimo, ja uvijek ujutro, a muz u smjenama. Nekad jedva cekam da ide u drugu, da se malo odmaram hahaha ali oko cetvrtka mi bude dosta pa mi fali popodne 😂😂
Ono za vikend znam reć aj kad će pon jer je on tako hiperaktivan i stalno bi negdje i stalno bi nešto hahahha a u čet se pokajem ahhaha....
Kaže mi prijateljica da ona pri prvom djetetu mužu nije vjerovala da zna presvući dijete, i nije mu ni dala hahaha naravno kod drugog i trećeg je naučila da samo zovu njega da ih pere hahahahah a kaže tako je bila ljubomorna kad joj neko kaže de mi malo da pridržim bebu, jedva je dala hahaha hoćemo li i mi tako ahhahahaa

Mi cemo bit pametnije pa odmah dat tati nek premata, nisam ja ljubomorko ni najmanje hahaha
Definitivno znam da pupak necu rjesavat, jer mi to tak djeluje bolno iako znam da nije. To njemu prepustam odmah u startu, rekao je da nema problema 😀

Zrinchy za sajam, mislim da je u 4.mjesecu nekad, jer je tako Honey govorila kad je bila prošli put....
Može je i kupati, ja se toga bojim hahahaha

Cure, hvala vam, stvarno je poseban dječak, duboko empatičan i moralan za svoju dob.
Panda, dođi kod nas u Samobor, u Poliklinici Škvorc je pregled 400kn, cca 55€. Oba doktora su vrlo pedantna i korektna. Mi smo ti cca20 km od Brežica.
Ita, sviđa mi se komoda!
Danas osim kuhanja, moram početi čistiti nakon radova. Sve mi je prašnjavo iako je majstorova žena sve prebrisala iza radova.

Znam da je glupo i nepotrebno ovako nesto iznad krevetica, ali bas mi je lijepo 😍
Budem nesto slicno napravila, za zid ili tak nest, kad mi bude jako dosadno 😂

Znam da je glupo i nepotrebno ovako nesto iznad krevetica, ali bas mi je lijepo 😍
Budem nesto slicno napravila, za zid ili tak nest, kad mi bude jako dosadno 😂
Ita možeš ti jer si kreativna hahahaa
ja ću kupit one slatke iz pepca lampice, vidjela sam ima i srce <3

https://www.iznaslonjaca.si/vsi-izdelki/bombazne-lucke/bombazne-lucke-po-narocilu
ove, samo je u pepcu 4eura ...

Ja za prematalicu planiram uzeti u ikei one gumene podloge u roli sto se inace koriste za ladice, pa staviti izmedu komode i spuzve, mislim da ne mora to biti bas fiksirano, bitno da ne klizi okolo. U svakom slucaju, javim jel funkcionira.
I sto se tice mog pitanja za uloske od nekidan, nasla sam u dmu vrecice za uloske 😉, 8 kn 50 kom.
Dragom planiram dati sve da radi oko bebe, malo me strah presvlacenja jer je jako gadljiv-nije da nece napraviti nesto, ali ga tjera na povracanje 🙄

nisam sigurna kako ce to proci s rodbinom, vec sad se oboje grozimo toga da netko drugi uopce takne bebu 😂
Bas ne zanima kako ce to fukcionirati kad dode do toga

Takutaka virolex?
Zrinchy, nesreća se desila u Italiji na autoputu blizu Venecije. Ja sam već bila trudna desetak tjedana. Bilo je i poginulih. Sjeli smo u auto i put pod noge. Tamo smo ostali 12 dana.svaka čast mojoj sestri koja je brinula o mojem najstarijem sinu i kćerki.
HdB da je bolnica bila nova i da sam imala krevet uz njegov. Onda sam shvatila da je naše zdravstvo čist ok jer nigdje ne cvjetaju ruže. I da je nama u Hr dobro, jer Talijani ne žive puno toliko bolje od nas. Možda mrvicu. Većina isto krpa kraj s krajem, a imaju i veliki problem s imigrantima iz Afrike. Povezala sam se s tamošnjim mamama i naučila hrpu talijanskog jer, pazi sad ovo, kod njih čak i rijetki visokoobrazovani ljudi ne znaju beknuti engleski.
Starija sestra je imala prometnu s napuknutom zdjelicom u vrijeme početka rata kad se štedilo na apsolutno svemu u bolnicama. Trpila je stravične bolove. Uspjela je roditi dvoje djece uz puno, puno komplikacija, jer kao što sam već napisala, kad su je nakon nesreće krpali štedili su na apsolutno svemu i ishod operacije nije bio sasvim zadovoljavajuć.
Imaš li ti kakve posljedice?
Sirota mama...a, vidiš kako si bila obazriva prema njoj...nadam se da se nije onesvijestila.
Katuška, gdje si kupila onu prelijepu tapetu na srčeka?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji