Frajla, bez brige, bit ces sretna kad ce se neko ponuditi da je pridrzi!
Naravno, prvi mjesec ces biti kao tigrica nad bebom, a poslije ces malo olabaviti stisak.

Hahaha panda, kupila i ja neka svjetleca srca u pepcu 😂😂
Ovo
To to hahahhaha omG previše slučajnosti ehhehehe

Zrinchy, ja sam se bojala svoju nazvat i reci da je porod krenuo i da idemo u bolnicu.
Ona je bas emotivac i jako smo vezane, uzruja se za svaku sitnicu, bas sam se bojala za nju vise nego za sebe u tom trenu.
Al znate sta je telepatija, mi na ulazu u bolnivu, a ona me zove da pita kako sam i sta radim.
Ma mama je mama.
A za drzanje bebe, nisam pametna sta da vam kazem.
Meni je smetalo, i drzanje i ljubljenje i sva sta nesto. Pogotovo kad bi mi ju neko trgao iz ruku.
Naravno, prvi mjesec ces biti kao tigrica nad bebom, a poslije ces malo olabaviti stisak.
Nadam se da ce biti tako....kao sto rekoh mi nemamo nikoga tu blizu, a kad odemo kod svojih bas se bojim da ce to biti natezanje od ruke do ruke i da ce svi baliti po njemu 🙄

E da curke, nekidan u pepcu sam vidila one kao jastucice/jorganice za nositi bebu. Je tanak, ali mi se cini prakticno za npr staviti kao podlogu bebi kada lezi na kaucu, pogotovo tudem. Ugl kostaju nesto ispod 20 kn. Jedino sto su svi uzorci bili za curice

Nadam se da ce biti tako….kao sto rekoh mi nemamo nikoga tu blizu, a kad odemo kod svojih bas se bojim da ce to biti natezanje od ruke do ruke i da ce svi baliti po njemu 🙄
Nadam se da nece. Meni je to grozno 😫
Jos pogotovo kad sam vidjela kako ju neki ljudi drze, ko vrecu krumpira, a osjecas se ko budala ako osobi koja je rodila troje djece govoris pazite na glavicu i ruke joj vise, beba se izvija i slicno. A oni paradiraju s bebom ko da su popili svu pamet svijeta.
A najgore li je bilo kad je tudji miris ostao na mojoj bebi, bljak.
Dobro jutro!
Oko držanja djece ispočetka... Moji su se sa mnom i bratom istrenirali, da tak kažem, da nema puno po rukama. Mama nije dala da nas previše nose jer nije problem kad je puna kuća, ali ona na kraju ostane sama i onda nek nas noša po cijeli dan. I svi su to prihvatili bez previše negodovanja, pa čak sad isto kažu i meni. Problem bi mogla stvarat strana od mm. Već sam rekla da ne želim da ju baš skroz po rukama, a svekar je na to rekao da zato imam ruke. Htjela sam reći neka mi on onda dođe pospremat i skuhat, ali sam se suzdržala. Jedino što je mm rekao da će on teško dati malenu ikome u ruke, bez obzira na to što se i on sam boji kako će ju držati tako malu 😂 Njegov brat je imao izjavu da neka ju ostavimo kod njih da ju čuvaju ako mi budemo morali raditi. Samo mu je rekao da nije normalan i da tako što ne dolazi u obzir. Da nije rekao on, rekla bi ja i ne bi bilo dobro 😂😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da, najbolji su oni koji bi pomogli sa cuvanjem bebe, a nebi se niko ponudio napravit nesto umjesto tebe, vac bi svi bebu a ti crkni od posla.
Ja sam radje bila sa svojom bebom a ostalo ostavila po strani.
Vec me sad sve iznova nervira. Nama svekrva rekla da kad beba dodje kuci da stariju njoj dovedemo na par dana, da ne smeta, tu joj je muz rekao da nije normalna, pa nismo mutavi da nam vlastito dijete smeta i da to napravimo. Uzas.
A uostalom i ja cu nakon dva tjedna sama s njima ostat, a ona ce se pravit luda onda pa nece ni svoju drek juhu ponudit. Imat ce vaznijeg posla.
Nedavno kad smo na kavu dosli, umjesto da se s unucicom igra ona je imala pametnijeg posla jer je trebala case iz regala nekog prat i ponovno slagat.
Jutro cure!
Zrinchy, onda je piva done deal! 😉
Minja i Yra, objema svaka cast! 😘
Sto se tice podjele brige oko bebe, od uvijek smo M i ja sve radili zajedno. I dan danas ga recimo M kupa, jer mali tvrdi da mu ja ne znam oprat kosu a da mu ne udje u oci. 😁
Kad su drugi ljudi u pitanju, nema natezanja, nema cmakanja po licu i diranja bebe po rukama! Racunam da ljudi to znaju, ali nemam problem s tim da nekom kazem da to ne radi.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji