Ja sam od dugih traperica u prvom osnovne napravila kratke hlace, jer sam vidjela da strina reze mamine hlace i porubljuje masinom.
Ona mami samo kratila haha a ja mislila lako ce ona to opet zasit kad mi budu duge trebale 😂
Ti kao ja kad sam ošišala Barbiku, pa ako meni raste kosa što ne bi i njoj hahahahahaha plavuša sam bila :D i ostala
Ni ja ne bacam odjecu, ako nije vise za vrtic, za oko zgrade je i dalje dobra. Tak i tak su mu sva koljena zelena od trave cim izidje van, jedna fleka, vise manje.
Tak da svaki komad prodje 3 faze, prije nego sto je za otpis:
1. Novo
2. Za vrtic
3. Za oko zgrade
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam od dugih traperica u prvom osnovne napravila kratke hlace, jer sam vidjela da strina reze mamine hlace i porubljuje masinom.
Ona mami samo kratila haha a ja mislila lako ce ona to opet zasit kad mi budu duge trebale 😂
Hahahaha 😂😂😂😂 💪
Proudy imas dobro ustrojen sustav. Ja isto mislim da je to super dok su mali kupiti jeftinije, i tako ili prerastu ili poderu. Barem ti nije zao. Kasnije kad krenu u skolu je vec druga prica.
Iako to s materijalom nije pravilo, i u skupljim ducanima sam vidjela lose materijale. Nedavno kad sam si trazila donji dio trenirke, u sastavu poliester a sve oko 200-300kn.. na kraju kupila u mani za 80kn 100% pamuk i super mi je. I tako sam ju kupovala za po doma.
Najbolje su mi cijene robe za trudnice. U Ri sam gledala u jednom ducanu obicnu bijelu, naprijed neka mini slika 340kn
Otisla u trst i placala po 5eur majice te obicne jer je bilo snizenje.
Moje sve (čitaj: jedna) su bile ošišane. Moja osmogodišnjakinja ima desetak Barbika, većinom original, pola naslijeđenih, poneka kupljena. Ja sam imala jednu. Zvala se Cindy. Kosa postala sfurena od silnog češljanja pa sam je ošišala. Imala je krasnu haljinu od staniola od čokolade.
Nisam bila jedina u ulici sa samo jednom fejk barbikom. Ja sam je imala! Jednu, ali vrijednu.
Moja T. se uopće s njima ne igra. Možda će sa Milom biti više sreće.
Ja sam imala samo jednu pravu barbie i mogu reci da sam ju pomno cuvala jer sve ostalo sam nasljedjivala od starije sestre.. ugl. to je bila jedina igracka koju sam sacuvala za buduce narastaje.. i tako prije par godina moja mama me obavjesti da je poklonila moju barbie jednoj curici. Bas sam bila ljuta na nju.. ali rekla mi je da je dijete iz siromasne i mnogobrojne obitelji i da joj je dala malo da se igra i da joj jednostavno nije mogla uzeti. Nekako mi nije vise toliko bilo zao kad sam naknadno saznala da se malena ne odvaja od te lutke. Nebitno za ovu pricu ali par mj poslije roditelji te djevojcice su poginuli u strasnoj prometnoj nesreci..mislim da lutka nije mogla doci u bolje ruke.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Mi baš danas bili u Pepcu... Neplanirano otišli u Osijek (jer nam je totalno usput, kako da ne), pa kad smo već bili u điru po centru, nagovorila mm da odemo i tamo. Uzela par stvari... I to veličine 56 jer imam svega 2-3 stvari te veličine. I opet je mm govorio da nam to neće trebati jer će Lara biti prevelika za to. Ali za tih 50ak kn što sam potrošila tamo ni ne očekujem nešto previše, a i koliko puta će stati u to - toliko će valda izdržati.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja se nikad nisam igrala barbikama i lutkama, ja sam bas mali muskic bila. Kaze mama da sam im ja bila sok nakon sestre koja je sva bas zenskasta, od malih nogu.
A ona je i dan danas takva, nasminkana uvijek, sa frizurom, svjeze ofarbana, manikirani nokti, tip top.
A ja, ja sam za tenisice i traperice i majicu kratkih rukava, kosa u punđu i mozda maskara ak mi se da.
A kvaliteta robe, recimo lidl i c&a su mi nekako najkvalitetniji, najbolji pamuk, h&m uglavnom ok, iako zna biti i tamo losih stvari. Zare nisam ljubitelj nikako, ono sta je mala dobila je isto tako tako,, kik sta imamo mi je ok, pepco kazem kako sta, nisam se odusevila kako su se neke stvari u pranju deformirale.
Next mi je preskup, imamo traper jaknu i haljine dvije, lijepo, al skupo. Reserved je ok, u rangu h&ma, mana je ok, iako uglavnom nekako zaobilazim jer mi nije usput.
Prijateljica mi je od svoje curice prosljedila masu s oliver robe, kvaliteta je stvarno top, al meni osobno nije bas cjenovno roba za svaki dan.
Nije ni meni bed kupovat jeftiniju robu, dapace, bas budem happy kad za malo love kupi super stvari, al opet ak se deformira i slicno bude mi zao i to sitno sta sam plazila.
Za sebe kupujem uglavnom isro jeftilen, osim za posao, i jedino na cemu nikad ne sparam za sebe i djete je obuca. To mi je sveto pismo.
Jutro!!! Sretan rockas nasem Maksimu🎉🎊💕🎉🎊💕🎉🎊💗👦💗zelimo puno zdravlja i svega lijepoga...veeeelike puse
Jel sve spremno za proslavu?
Puse svima
Sortiraj odgovore
Najstariji