Gumbek kontam, ali ne znam jeste li to kupovale dodatno ili je vec doslo, znam da imaju one dodatke za novorođenče, to ću oprati naravno. Samo sam sad gledala ima li to posebno kupiti ili mogu ispod staviti neku tetra pelenu...
Male blizancice dobrodosla!
I ja bi se nadovezala na tiskanje, tiskat u guzu, ne u glavu, kao da kakate, doslovno! 😉
Ja sam sve te navlake s kolica bila bubnula u masinu na lagano. Buduci da i ovaj put mislim kupiti rabljena kolica, isto cu sve oprat. Navlaku s autosjedalice isto. Imam Maxi cosi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gumbek kontam, ali ne znam jeste li to kupovale dodatno ili je vec doslo, znam da imaju one dodatke za novorođenče, to ću oprati naravno. Samo sam sad gledala ima li to posebno kupiti ili mogu ispod staviti neku tetra pelenu…
Presvlaka od moje sjedalice je njezin sastavni dio, takva je tvornicki, ali se presvlaka skida i periva je u perilici, tipa ako beba povrati ili nesto se prospe skine se vrlo lako i opere. Nista dodatno nisam kupovala. Znam da za neke imaju posebno za kupit "ljetne navlake" da se djeca manje znoje, al to sve mora biti original od proizvodjaca bas te sjedalice. U auto sjedalicu se iz sigurnosnih razloga ne preporuca stavljat nista sto nije sastavni dio nje tj testirano sa sjedalicom. Mislim da u tvojoj ima onaj umetak za novorodjence koji se moze maknuti, ja bi njega oprala, a ovaj kozni dio mozda samo medicinskim alkoholom prebrisala radi dezinfekcije. Ako je koze eventualno je mali prasnjavo, nije da se neka prljavstina uvlaci unutra.
Ja sam isto kupila rabljena kolica,zenska je sve oprala prije,ono doslovno snjofao omeksivac kad smo dosli po njih! Sad ili cu onaj donji dio oprati jos jednom ili samo stavit tetru ispod-vidit cu! Torba koju smo dobili koja ide uz kolica ima flekice 2 mislim da cu to na kemijsko ili cu si kupiti novu...
Zene,ubi me zgaravica...vec tjedan dana,ne bas svaki i ne cijeli dan...al ono fuj..kupila sam si bademe,tovim se u njima,pomazu ali bi ih trebala jesti poslije svakog obroka ak je dan za zgaravicu! 🤣
Mi bili u pon na 4D uzv,jos je decko...😂 ima 700g i oko 22cm! Jedva cekam da sve prode da se njuskamo..😍
Frajla hvala! Nadam se da kad dođe vrijeme da ćemo biti u stanju to sve ispoštovati. 😅
Male blizančice dobrodošla! 😁
Ja u trećem planiram početi to sve prati, peglati...
Ja sam isto kupila rabljena kolica,zenska je sve oprala prije,ono doslovno snjofao omeksivac kad smo dosli po njih! Sad ili cu onaj donji dio oprati jos jednom ili samo stavit tetru ispod-vidit cu! Torba koju smo dobili koja ide uz kolica ima flekice 2 mislim da cu to na kemijsko ili cu si kupiti novu…
Zene,ubi me zgaravica…vec tjedan dana,ne bas svaki i ne cijeli dan…al ono fuj..kupila sam si bademe,tovim se u njima,pomazu ali bi ih trebala jesti poslije svakog obroka ak je dan za zgaravicu! 🤣
Mi bili u pon na 4D uzv,jos je decko…😂 ima 700g i oko 22cm! Jedva cekam da sve prode da se njuskamo..😍
Kathryn jesi li probala sa Donat Mg? Meni to pomaže kad krene...
Super za dečka! I ja jedva čekam maženje sa svojom bebicom. ❤
Kathryn jedes li slatko? Ako bilo sta jedes probaj izbaciti.
Ja si pomazem s Donatom i s mineralnom.
Meni za zgaravicu pomazu bademi, hladna voda mi pomogne doslovno na 2 min, pa se znam i natakati kroz dan, svakih 5 min par gutljaja. I kad nesto pojedem bude mi bolje sat, dva, ali ne mogu stalno jesti
Nekima pomaze i hladno mlijeko, pa tko voli moze probati
Za krizne situacije uzmem reflustat, koji je super osim u slucaju da je bebo bas odlucio igrati nogomet s mojim zelucem, u tom slucaju stvarno nema pomoci
Frajla hvala! Nadam se da kad dođe vrijeme da ćemo biti u stanju to sve ispoštovati. 😅
Male blizančice dobrodošla! 😁
Ja u trećem planiram početi to sve prati, peglati…
Hvala na dobrodošlici!
Kad ti je termin? Pitam zbog pranja i peglanja robice...
Meni je po ZM 23.5.no nadam se da će moje curice izdržati bar do 20.04. (jako sam niska pa doktori baš ne predviđaju dočekati nešto više od 36. tjedna jer mi je i sada maternica već kao da sam 34,tj ).... a ja nisam još doslovno ništa ni prikupila....
Meni se žgaravica pogoršala u zadnje vrijeme. Jela ili ne, pazila ili ne - svejedno mi je. Donat mi je preodvratan i nakon njega mi samo bude muka uz tu žgaravicu. Mg mivela mi je još donekle znala pomoći, a nakon nje je trčanje na wc 😂 Bademi pomažu kako kad. Doktorica mi rekla neka si uzmem Reflustat i on mi nekako najbolje pomogne. Doslovno nakon par minuta mi bude bolje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji