Po M sam 13+1 ali ciklus mi je bio 31 dan. Tako da sam sad skoro točno a po prvom nalazu sam bila još 2 dana manje.
Ma nema sad više mjerenja nakon ovog nalaza. Meni je cura imala 2600g i 49cm u 32tj. Kaže meni ginekologica ok to je beba vec za rodit ... nitko nebi znao koliko si trudna da si sad došla na pregled 1x.
Radila mi je i vaginalno i preko trbuha. Nije mogla sve uhvatit sa svih strana
Nuhalni nabor koji je ok i navodno ona muška stvar... ali ona bolje zna jer snimi cijeli slijed slika pa vrti da li je uhvatila to što joj treba.
Nuhalni nabor koji je ok i navodno ona muška stvar… ali ona bolje zna jer snimi cijeli slijed slika pa vrti da li je uhvatila to što joj treba.
Super ! Da li ces vaditi krv ili vec jesi za onaj triple, double ili kako se vec zove??
Nuhalni nabor koji je ok i navodno ona muška stvar… ali ona bolje zna jer snimi cijeli slijed slika pa vrti da li je uhvatila to što joj treba.
Cestiitaam bas mi je drago, eto i hematom nestao i decko..ma ne moze bit bolje☺
waithing
mono ja sam jucer nasla srceko..na kraju je na desnoj strani a ja cijelo vrijeme na lijwvoj trazila i ispod pupka..kad teeba vrzo kucati cuje se vise moje a ovo onako u pozadini i jos krci no luupaa samo tako i ocita na ekranu...danas citavu minutu...od 140-160
waithing
Super ! Da li ces vaditi krv ili vec jesi za onaj triple, double ili kako se vec zove??
Vadila krv za taj kombinirani. Sutra poslije 2h nalazi na mail. Valjda ce bit dobro.
Mono još malo pa ćeš uć u neistražena područja ginekologije... Da ti pošaljem koju knjigu
Sortiraj odgovore
Najstariji