Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2017. 19:17

Uff ufff nadam se da ćemo sutra sve tri pisati lijepe stvari

waithing

12. Rujan 2017. 19:42

Svi idu sutraaaa,a ja tek u iduci petak 🤦🏻‍♀️😅

• Ivancica09
    12. Rujan 2017. 20:02

Sretno sutra cure!!!

• Elviramagistic
    12. Rujan 2017. 20:21

Ja idem sutra i nakon toga vjerojatno za 3-4 tjedana opet..ja barem tako mislim..tako da za sutra su male sanse da saznam spol ali nadam se da na slj.uzv-u ocu..uvijek sam mislila kako bi bilo super cekati dok ne rodim za spol ali sad vidim da to tako ne ide..vec od 6 tjedna odbrojavam i cekam da saznam..i onda kad saznam spol mislim da cu ici u soping i barem jednu stvarcicu kupiti :)) 

ikyri
    12. Rujan 2017. 20:39

Meni je iduci pregled 10.10. i ako potvrdi spol mislim da muž ima u planu napravit košarkaško.igralište odmah u dvorištu ( kao htio je curu). Sutra samo da dobijem taj nalaz kombiniranog pa cu bit mirnija. 
    Još moram vadit krv 2x ali to ću u četvrtak. 
    Meni je divno što mi ginekologica ima dva monitora i ja uvijek vidim što ona gleda...danas sam baš bila sva sretna, brojale smo prstice, tražili nosić, slušali srce..
    Malo čudo vec miče rukama nogama.. divno nešto.

mono1111
    12. Rujan 2017. 21:07

I ja se nadam da cemo pisato lijepe vijesti sutra !
    Sad sam vec u panici ! 
    Waiting, dns se nisam mogla piknuti...znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
    Uopce ne znam u cemu je stvar. Imas li ti takvih problema???
    Ikyri,
    Za sto jos vadis krv??

ikyri
    12. Rujan 2017. 21:13

mono1111

Sad sam vec u panici !
    Waiting, dns se nisam mogla piknuti…znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
    Ikyri,
    Za sto jos vadis krv??

Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela...

mono1111
    12. Rujan 2017. 21:40

ikyri

mono1111

Sad sam vec u panici !
    Waiting, dns se nisam mogla piknuti…znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
    Ikyri,
    Za sto jos vadis krv??

Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela…

TORCH??

Bjgirl
    12. Rujan 2017. 22:05

Cure sretno sutra svima...

ikyri
    12. Rujan 2017. 22:18

mono1111

ikyri

mono1111

Sad sam vec u panici !
    Ikyri,
    Za sto jos vadis krv??

Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela…

TORCH??

Ma da ...nisam sigurna da mi radi herpese i još nešto... ali sve iz te skupine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.