Uff ufff nadam se da ćemo sutra sve tri pisati lijepe stvari
waithing
Ja idem sutra i nakon toga vjerojatno za 3-4 tjedana opet..ja barem tako mislim..tako da za sutra su male sanse da saznam spol ali nadam se da na slj.uzv-u ocu..uvijek sam mislila kako bi bilo super cekati dok ne rodim za spol ali sad vidim da to tako ne ide..vec od 6 tjedna odbrojavam i cekam da saznam..i onda kad saznam spol mislim da cu ici u soping i barem jednu stvarcicu kupiti :))
Meni je iduci pregled 10.10. i ako potvrdi spol mislim da muž ima u planu napravit košarkaško.igralište odmah u dvorištu ( kao htio je curu). Sutra samo da dobijem taj nalaz kombiniranog pa cu bit mirnija.
Još moram vadit krv 2x ali to ću u četvrtak.
Meni je divno što mi ginekologica ima dva monitora i ja uvijek vidim što ona gleda...danas sam baš bila sva sretna, brojale smo prstice, tražili nosić, slušali srce..
Malo čudo vec miče rukama nogama.. divno nešto.
I ja se nadam da cemo pisato lijepe vijesti sutra !
Sad sam vec u panici !
Waiting, dns se nisam mogla piknuti...znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
Uopce ne znam u cemu je stvar. Imas li ti takvih problema???
Ikyri,
Za sto jos vadis krv??
Sad sam vec u panici !
Waiting, dns se nisam mogla piknuti…znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
Ikyri,
Za sto jos vadis krv??
Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela...
Sad sam vec u panici !
Waiting, dns se nisam mogla piknuti…znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
Ikyri,
Za sto jos vadis krv??
Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela…
TORCH??
Sad sam vec u panici !
Ikyri,
Za sto jos vadis krv??
Nisam one normalne nalaze sta se.na pocetku trudnoce rade napravila, IgM IgG na hrpu bolesti + KKS željezo GUK i još moram za Rh antitjela…
TORCH??
Ma da ...nisam sigurna da mi radi herpese i još nešto... ali sve iz te skupine...
Sortiraj odgovore
Najstariji