Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2017. 22:40

mono1111

I ja se nadam da cemo pisato lijepe vijesti sutra !
    Sad sam vec u panici !
    Waiting, dns se nisam mogla piknuti…znaci nesto prestrasno, igla mi uopce nije prolazila u kozu ! Poludila sam, valjda sam na 10 mjesta probala i onda sam se na kraju pikla u nogu. Nastala mi kvrgetina i, hematom naravno !
    Uopce ne znam u cemu je stvar. Imas li ti takvih problema???
    Ikyri,
    Za sto jos vadis krv??

Nemam vise jer  kak mi trbuh narastao tj.napuhao se prolazi sam tak 😅
    A mozda je igla bila tuplja..i ja sam prije primjetila da nekad bez problema a nekad tesko probode vjerojatno zbog igle nisu sve iste...

waithing

• Elviramagistic
    12. Rujan 2017. 22:55

Ikyri da to jw i meni predobro..isto tako imam svoj zaseban ekran na kojem gledam ave ato i ginic i sve mi objasnjava usput i kaze..iskreno posto nisam bila nigdje drugdje mislila sam da je to normalno tako

ikyri
    13. Rujan 2017. 08:28

Elviramagistic

Ikyri da to jw i meni predobro..isto tako imam svoj zaseban ekran na kojem gledam ave ato i ginic i sve mi objasnjava usput i kaze..iskreno posto nisam bila nigdje drugdje mislila sam da je to normalno tako

Pa jamo pitat cure. Kako izgleda pregled kod vaše ginekologice? Vidite li u svakom tenutku što se ultrazvukom radi?
    Postoji li odvojen stol za vaginalni pregled i za UTZ ili ste na istom? 
    Kakve su te stolice za pregled ...da li su na neke vijke i kukice ili imate filing da ste u lunaparku, sam se podigne nakosi i namjesti vas? 
    Činjenica je da ni ja baš nisam znala da je to išta posebno dok nisam iskusila drugo.

MiuMau
    13. Rujan 2017. 09:07

Na Merkuru u ovoj ambulanti je krevet/stolic koji se ne mice, nema ni stalke za noge ni nis, po potrebi dobijes neki jastucic pod guzu da se bolje vidi... vise mi se svida on od onih obicnih stolica sa stalcima za noge, od njih vise imam traumu...
    Nemam svoj ekran, ali ginekolog okrene prema meni i sve mi pokaze te napravi slikice svaki put... 

• Ivancica09
    13. Rujan 2017. 09:44

Ja mozda nisam mjerodavna jer idem privatno tako da je sve top topova. Sve gledam na tv- u dok lezim. Beba se fenomenalno vidjela sad kad sam bila sa 10tt na pregledu.. košta, ali mi se isplati.. jer kad usporedim ovo i prvu trudnocu koju sam u bolnici vodila nebo i zemlja. U bolnici na uzv nikad se nista nije vidjelo jer su full zastarjeli..

• Elviramagistic
    13. Rujan 2017. 10:00

Hmm..pa da..mozda je i zato kod mene sve tip top jer moj ginic ima i privatno u mojem gradu i tamo hodam na sve preglede ali nista ne placam jer sam prijavljena u ambulanti kod njega..ali posto se znamo od svoje 17.godine hodam bas tu di ima privatno samo sta mi tamo u ambulanti sve uputnice pise..pa.vjerojatno je zato sve tako..on ima posebnu prostoriju di radi pregled i papu a posebnu prostoriu za uzv di je ko krevet i imam svoj ekran i naravno sve se predobro vidi..nemam s cim usporedivati posto nisam drugdje bila osim na hitnoj jednom a to je bilo katastrofa iskustvo..nisam se mogla popesti na onu stolicu..sve nezgrapno..ma sramota me..a pokazali.mi nisu nista na uzv.samo su oni gledali

ikyri
    13. Rujan 2017. 10:10

Muž okrenuo mašinu...oprao moje gaćice s krpama za pod. Nije mi jasno ni gdje je dobio ideju da krpe stavi nisu uopce bile stavljene na pranje. Još ih je oprao s omekšivacem pa je i krpe od mikrofibre sjebao... 

13. Rujan 2017. 10:18

Moj plod se prestao razvijat prije tjedan dana...sta rec..evo cekam da se dogovorim za kiretazu jer kod nas ne daju opcu anesteziju bas pa idem pitat ako ne idem za merkur ..opet

waithing

• Elviramagistic
    13. Rujan 2017. 10:21

waithing

Moj plod se prestao razvijat prije tjedan dana…sta rec..evo cekam da se dogovorim za kiretazu jer kod nas ne daju opcu anesteziju bas pa idem pitat ako ne idem za merkur ..opet

O moj Boze...zao mi je..uzas..nemam rijeci..u kojem si bila tjednu?

ikyri
    13. Rujan 2017. 10:24

waithing

Moj plod se prestao razvijat prije tjedan dana…sta rec..evo cekam da se dogovorim za kiretazu jer kod nas ne daju opcu anesteziju bas pa idem pitat ako ne idem za merkur ..opet

Strašno mi je žao. Pa to je grozno, ja ne vjerujem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.