Waiting,
Jejjjjjjjjjjjj, znaci tebi je na desnoj straniii, super !!!
Ja ne koristim watcher vise, ipak cu pricekati jos cca dva tjedna kad se bude sigurno culo jer me ovo izluduje..mozes mi samo molim te objasniti tj.napisati gdje si tocno nasla srce da kuca??
Ikyri, jojj, pa da ! Ulazim u nepoznatoooooooo, molim te, hahahha, zelim knjigeeeee ! Javi nalazeeee, slikaj nalaz da ga znam usporediti sa svojim kad ga budem vadila, hahahah
Waiting,
Jejjjjjjjjjjjj, znaci tebi je na desnoj straniii, super !!!
Ja ne koristim watcher vise, ipak cu pricekati jos cca dva tjedna kad se bude sigurno culo jer me ovo izluduje..mozes mi samo molim te objasniti tj.napisati gdje si tocno nasla srce da kuca??
Ikyri, jojj, pa da ! Ulazim u nepoznatoooooooo, molim te, hahahha, zelim knjigeeeee ! Javi nalazeeee, slikaj nalaz da ga znam usporediti sa svojim kad ga budem vadila, hahahah
7cm nize od pupka I onda 5cm u desno, tocna lokacija😁
waithing
Sretno cure sutra. Nemojte zaboravit jest! Ja sam se danas skoro srušila, sjela sam na jako mokru klupu i sve mi se zacrnilo i nije bilo ugodno.
Možemo se mi šalit samo dok je sve ok a ja vjerujem da će sve bit ok. Brinut se moramo... to nam je u opisu posla.
Sretno cure sutra. Nemojte zaboravit jest! Ja sam se danas skoro srušila, sjela sam na jako mokru klupu i sve mi se zacrnilo i nije bilo ugodno.
Možemo se mi šalit samo dok je sve ok a ja vjerujem da će sve bit ok. Brinut se moramo… to nam je u opisu posla.
Ma hoce bit ce sve ok sigurno !!!
Waiting,
Cekaj da uzmem metar, hahahahahahha, moram izmjeriti 😵😵😵
Ikyri, tnx ! Nadam se da hoceee, jojj jako me strah, makar sam bila u sub😬
Elviraa, sretno nam !
Waiting,
Elviraa, sretno nam !
Uf ja mislim da noćas neću spavat već sam sad tak nervozna ufff, a kad sjednem na onu stolicu
waithing
mono i ti ideš sutra ne u četvrtak?
Idem sutra da, jer u cet idem kod endokrinologa, vec 3 mjeseca cekam termin, ne zelim ga propustiti..
U.koliko h ides??
mono i ti ideš sutra ne u četvrtak?
Idem sutra da, jer u cet idem kod endokrinologa, vec 3 mjeseca cekam termin, ne zelim ga propustiti..
U.koliko h ides??
A u devet sam naručena no kod mog gin.je uvijek gužva tak da..sigurno cu se nacekati.
waithing
Waiting,
Elviraa, sretno nam !
Sretno nam svima sutra..al ja sam tek popodne u 15 h 😶😶
Nadam se da cu prezivjeti..haha
Sortiraj odgovore
Najstariji