Hej Ikyri, evo me...danas bila kiretaza, bila sam pod narkozom pa nista nisam osjetila. Kaze mi muz da sam pricala neke ludosti dok sam se budila (on je anesteziolog ali nije mi naravno on davao anest.) tako da je u cijeloj toj tugi bilo i malo spontanog smijeha. Stvarno me nista ne boli, malo krvarim, dobila sam injekciju antibiotika u guzu i sad odmaram doma. Drzim se dobro, bit cu na bolovanju dok ne dodjem k sebi.
Netko je bio spominjao test probira, ja sam ga radila 2007. u Rijeci na Medicinskom fakultetu, ispunis anketu, izvade ti krv, tad je kostalo 400kn a nalaz dodje za 3 tjedna.
Ah stalno je nešto. Cijela trudnoća…stalno čekaš nešto. Kombinirani, pa spol, pa količinu plodne vode zbog funkcije bubrega, pa da li su svi organi ok, pa se jave ciste na mozgu koje su normalne ali se moraju povuć do nekog tj… i onda kad sve prođe javlja se pritisak i bol i strah od preranog poroda, pa onda strah od poroda, pa porod dođe i prođe i onda tek počinje glavna priča i shvatiš da je tudnoća bila onaj lagani dio.
Potpis od rijeci do rijeci! Moj je sad na pragu puberteta, mijenjala bi trudnocu da se netko nadmudruje i bakce s njim, mudrac jedan. Stvarno covjek u sekundi zaboravi i.na trudnocu i porod kad krene rast i razvoj oa gledas jel sve ok, pa cijepljenje, vrtic,adaptacija,bolestine, skola...aaa
A isto jedva cekam da se oporavim pa da krenemo u nove borbe. Danas sam na odjelu vidjela mamu s tek rodjenom bebicom, koji prizor ❤❤
Hej Ikyri, evo me…danas bila kiretaza, bila sam pod narkozom pa nista nisam osjetila. Kaze mi muz da sam pricala neke ludosti dok sam se budila (on je anesteziolog ali nije mi naravno on davao anest.) tako da je u cijeloj toj tugi bilo i malo spontanog smijeha. Stvarno me nista ne boli, malo krvarim, dobila sam injekciju antibiotika u guzu i sad odmaram doma. Drzim se dobro, bit cu na bolovanju dok ne dodjem k sebi.
Netko je bio spominjao test probira, ja sam ga radila 2007. u Rijeci na Medicinskom fakultetu, ispunis anketu, izvade ti krv, tad je kostalo 400kn a nalaz dodje za 3 tjedna.
Uuu meni je bilo super nakon narkoze, lupala sam gluposti i tražila pivu i cigaretu, ja sam isto sam iz Rijeke...imaju neku dobru narkozu. Da sad je slična cifra samo se čeka malo manje koliko ja znam.
Reci mužu da se malo makne od anestetika nije to dobro za plivace.
Meni je moja isto odmah dala TK 20kn sta me dalje ceka neznam nista do 5.10.
Kasno te naručila i još je samo GV bila vidljiva. A gle najjeftinija solucija ti je da ako budes imala neke grceve i sl. odeš vidjet za jedno 2 tj. na hitni da li srce kuca. Odeš neradnim danom kažeš da imaš jače bolove. Pregledat ce te u 5 min i bit ces mirnija. Ako ne bude bilo nekih tegoba stripi se do pregleda i bit ce to sve super. Ali to isto ovisi gdje živiš itd.
Hmm da .... mislim osjecam se super i nemam neke pretjerane bolove ili grceve. Sestra je rekla da za sljedeci pregled mora proci minimalno 31 dan tak da mi nist nije jasno
Spera,
Super da je dobro proslo ! Brzo ces se ti oporaviti i doci k sebi ! Sretno daljeeeee
Cure, sretnooo na pregledimaaaa
Evo cekam ja ...vec dvije cure ispred mene ...nema još doktorice. Sve smo trudnice. Ah do 10 bi trebala bit gotova. Ja se nadam.
Trese mi se ruka uf. Jedva sam se popiskila u onu casicu.
Ah stalno je nešto. Cijela trudnoća…stalno čekaš nešto. Kombinirani, pa spol, pa količinu plodne vode zbog funkcije bubrega, pa da li su svi organi ok, pa se jave ciste na mozgu koje su normalne ali se moraju povuć do nekog tj… i onda kad sve prođe javlja se pritisak i bol i strah od preranog poroda, pa onda strah od poroda, pa porod dođe i prođe i onda tek počinje glavna priča i shvatiš da je tudnoća bila onaj lagani dio.
Potpis od rijeci do rijeci! Moj je sad na pragu puberteta, mijenjala bi trudnocu da se netko nadmudruje i bakce s njim, mudrac jedan. Stvarno covjek u sekundi zaboravi i.na trudnocu i porod kad krene rast i razvoj oa gledas jel sve ok, pa cijepljenje, vrtic,adaptacija,bolestine, skola…aaa
A isto jedva cekam da se oporavim pa da krenemo u nove borbe. Danas sam na odjelu vidjela mamu s tek rodjenom bebicom, koji prizor ❤❤
Spera zelim ti svu srecu i da sto prije drzis svoju bebicu u rukama
Evo cekam ja …vec dvije cure ispred mene …nema još doktorice. Sve smo trudnice. Ah do 10 bi trebala bit gotova. Ja se nadam.
Trese mi se ruka uf. Jedva sam se popiskila u onu casicu.
Ikyri sretno javi se cim stignes!!!
Nista još. Čekam...sad je došla hrpa dojilja a one imaju prednost itd... barem sam se malo opustila od dosade.
Sortiraj odgovore
Najstariji