Nego, sarita, kako nema vadjenja krvi nakon jednog sata??
Pojma nemam. Još sam ju pitala jel samo nakon 2 sata dolazim, kaže da.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda, ja planiram uzeti kadicu u ikei. Pristojno izgleda a pristojna je i cijena, pa mi nece biti zao rješiti je se kasnije, jer nemam bas gdje s njom
Gledala malo robicu i skuzim da je vecina sive boje, nema bas roze 😱
I otisla kupila 3 pidjame i 5 bodica 😍😍
E tak cu joj i sobicu sredit, zenskastu koliko cu ja to moc😆😆
Iako to nije bio prvotni plan haha
Ita i ja ću kalkulirati nekih dva mjeseca još jel se isplati i neću kupiti hehehe preslatka robica <3
Sarita baš tako, kao ono ajde lezi opusti se. Kako ću leć kad svi dolaze da nas vide, ne dođemo po dva mjeseca i onda lezi. A ja bih svugdje išla. Tu sam rođena hoću da sve obiđem, svakog vidim a ne znam kako ću. Mi idemo samo na pet dana i sve mi je već u minut isplanirano. Mm većinom zadnjih dana puše i govori ajmo kući nemam više snage, jer ona si uvijek ukombinira još neki biciklizam, skijanje, rafting, i onda nema vremena nizašta hahahahha
Nego, sarita, kako nema vadjenja krvi nakon jednog sata??
Pojma nemam. Još sam ju pitala jel samo nakon 2 sata dolazim, kaže da.
Triput treba vaditi koliko ja znam
Panda hahaha, jos je rano, citam sto si napisala pa pokusavam skuziti.. sutra ti je 100 dana.. priblizava se..
Sarita bolje da te manje bodu, inace je uobicajeno samo nakon 2h jedino se trudnicama vadi i nakon 1h. Zato mi je malo cudno.
Ita znam da svi vade 3 puta, zato sam ju i pitala par puta da provjerim. Ali drži se toga da je samo za 2 sata 😕
Panda mi se valda umorimo i od toga što budemo par dana kod jednih, pa idemo par dana kod drugih jer su 120 km jedni od drugih. I još naravno obilazak ostalih u međuvremenu. Sad sam rekla da neću nikuda, tko nas hoće vidjeti zna gdje smo. Zapravo, sad znaju da ćemo doći, ali računaju tek kasnije.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kadica iz ikee je cist ok, za 50ak kn nema bolje. Jel treba unutra staviti jos onu malu plastiku dok je beba jos mala?
Ma ok sarita, valjda znaju sta rade 😀
Javi nam rezultate.
Takvu situaciju s putovanjima imam i ja, vecina prijatelja i rodbine udaljeni od nas 300km pa kad odemo na 4,5 dana samo se iscrpim.
Mm već ima ideju da u subotu smo na svadbi on je u nedjelju ujutro u 9 na Bjelašnici na skijanju, jadnik zna da ja neću moć dugo na svadbi izdržat hehehehehhe i onda u pon nazad, hvala za preporuku za kadicu, jer smo svakako u pon u Ikei. Dodajem na popis (sigurno neću sve kupiti s popisa ahhahahaha )
Ita neki stavljaju, neki stave pelenu, pojma nemam. Ako ne budem znala bez toga kupit će muž. Nisam nikad kupala hahahaha
Naši žive 18 km razlike i svaki dan sam i tamo i vamo. Tako da....ne znam ni ja šta je bolje ili gore :D Ali uvijek se veselim odlasku i svemu ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji