Kod mene nema niko ispod 60kg da isproba hahahaha
Honeeeey gdje siiiii? Mora da je svekrva ostala 😂😂😂😂
Hahahahahaha, evo ja sam na samoj gornjoj granici hahahahahahhah
Da, nema nam Honey cijeli dan. Zapela sa svekrvom, al bar se dobro najela prije 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda mi bas danas gledali takvu 😁 Ona nam je zapela za oko i onda smo nasli neku koja se namontira na krevetic.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro, dobar dan i dobra vecer 😀
Ja sam toliko radno cijeli dan da sam tek sad dosla sebi, ono laganini no stres prije ogtt-mos mislit, i sve procitala a vrijedno ste pisale 👏👏👏
Pa hajmo na komentiranje prije nego zasladim sa sveki 😁
Ita zgodna si skroz 😍 Massimo haha Cekam sobicu ❤ Katuška prekrasno su se jastuci uklopili u koncept sobice, jako slatko sve 🍭🍭🍭
Proudy tvoj Maksim 😍 slatkica, kako se lijepo potpiso, imas kaj biti ponosna!
Gumbek vjerna ko cucak dm-u 😂 tako sam i ja, navikla, trebale bi dobiti nagrade za vjernost. Uvijek pokazem muzu koliko smo ustedili a on ce nije ni cudo kad smo potrosili 400kn hahaha strasno.
Dare babo ti si mi sve zgodnija, saljem veliki ljubac!
Sarita isto u sopingu, i vrijeme je. Panda doso Sarci ujo 💓 donio poklon i stigla nuna, jedva cekam sliku, mm se jos neda nagovorit. Znaci nalazi ti potvrdeno dobri hb. Frajla ja mislim isto da cu uzet vremena i otic na taj tecaj, samo moram vidjet gdje. Katuska jel ima gdje kod nas jesi cula da organiziraju?
A ja dobro da sam se najela jucer, bila sam mirnija 🙂 sveki je probala uvalit neku mi tortu sa ajrodroma da pojedem al srecom pa sam se izvukla na ogtt. Trenerku je odmah dala, skoro pa prije nego smo se pozdravili 😂 onda je jos kukala kako ju je morala vadit iz kofera jer je na kraju kofer morala predati, zbog popunjenosti nije mogao ici s njom gore kao rucna prtljaga. Pokazali smo joj sliku sobice i naravno da je pitala zasto nije roza 😁 Muz se izbrbljao i rekao ime, a lijepo smo se dogovorili da necemo govoriti 😬 , na sto je ona napravila kiseli smijesak i rekla da ona jos nista nije predlozila jer joj nije palo na pamet al da stignemo dok se rodi hahahaha 🤣😂🤣😂
I tako, klasika 💅

Inace hebe me sad zgaravica, pojela red sirnice, jedne male slance i tri sajbe buđole, bit ce je*eni ogtt 🙈 Jel tko tako jeo i imao dobre nalaze? U petak ce bit slikanje gice kako jedem 🐽🐷🐖🐽🐷🐖

Honey, sveki je vrh! 😂😂😂
Ja mislim da cemo mi morati u petak do submarine, jer ja ne prestajem razmisljat o njemu. Muz mi je rekao da sam najgora ovih dana kad bi kao trebala normalno jesti. Jede mi se sve ne normalno 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj Sarita bila je i neka zenska ali eto siva je nova roza hahahahaha
Honey sveki je kraljica hahahaha a ogtt ja sam dan prije pojela dvije kutijice tik taka hahaah nidje veze. Nisam ga jela od osnovne skole. Evo vec mi je vruce 😞😞😞 predosjecam znojenjeee nocas.

Proudy to je bilo prestrasno, tako sam ja cijeli dan mislila o submarine, bila sam nesretna dok ga nisam pojela, sad sam mirna hahaha
Panda i meni je vruce koliko ti pricas da ti je vruce 😂 a mozda je taj tvoj tic tac bio bez secera 🤔

Honey, ja sam krajem godine svom muzu na racunu pokazala koliko smo ustedili u dmu, pa je rekao da, kad smo potrosili da smo mogli kupit mali polovni auto... A mislim da nisam bas toliko spizdila, al ko zna...
Danas sam presisala 2000kn
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji