evo vam jedna golog trbuha…😂😂 Litta, da to uzela jucer na snizenju…jos sam se mislila jer je bila 70kn, ostale sam placala po 25 i 35 kn…😂😂 Honey, zahvaljujem i ja danas jedem ko luda, a sutra sam vec u 21h u krevetu kad ne smin jest…😂😂 Ujutro mi uranak, mlaji na vjezbe, ja vadit hormone stitnjace, a stariji bris nosa i grla. Obozavam kad sve tako nabijem odjednom..😀😀 Panda, neobicna boja kolica…😍 Ja danas vidila da su u Magic baby dobili Cosatto…minjat cemo ih za pola godine, sad moram bit zadovoljna s ovim mojim..😀
I ja nekidan gledala ta cosatto... Neznam koja su mi vise fora, zbilja su divna.
Al su i cijenu napucali divnu
Ova dare bi mogla jedno petero djece rodit i dalje super izgledat!!
Gumbek i honey hvala na popisu, ja isto imam par raznoraznih popisa, samo za te neke kreme i to nisam bila sigurna sta se kupuje u ljekarni a sta u dmu. Idem danas po elebaby i mg pa da usput kupim.
Cosatto kolica su bas originalna i predivna, nikad ih nisam vidjela
Hahaha honey super je svekica!!!
Cure koji ste komplet za njegu bebe uzele, ima sad u babycentru aventov za 200kn, jel ok taj?
Gumbek nek si se ti pocastila 😀
Nego sta si konkretno od kozmetike za bebu uzela?
I pelene, jedno pakiranje br1, ovo ostalo br2 ili?
Meni se iskreno ti kompleti ne čine bas isplativi, ta pumpica je za kuki, toplomjer sam kupila posebno, nebi ovome vjerovala, cesalj neznam cemu sluzi....jedino zgodno je sto je u torbici sve.
Uzela sam skarice i grickalicu tommee tippee, mislim da je oko 20-25 kn bilo svako i planiram jos uzeti cetku za kosu
Za pelene su meni rekli da najkrace nosi 2, a najduze 3. Ovo se odnosi na pampers, jer im se brojevi preklapaju - 1 je od 2 do 5 kg, 2 je d 3 do 6kg, a 3 je od 4 do 9 kg. Neznam kako je kod drugih marki
Dobro jutro!
Eto mene opet u laboratoriju, ovaj put ogtt. Izvadili mi krv, popila ono čudo i sad sam slobodna 2 sata. Kažu nema vađenja nakon 1 sat. Očito sam se psihički pripremila da će ta glukoza biti strašnija, pa čak nije bilo toliko teško popiti ju. Iako sam slobodna mislim da ću ostati ovdje. Tu mi je nekako najsigurnije.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Proudy USTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ 99 danaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa a nemas ni kolica hahahahahahah a ja ima vremena :P Još jednom pohvaljujem Maksa, imaš na koga bit ponosna, već samostalan dečko <3
Litta super šljiva zvuči odličoooo... možda to da si kupimo kad prestanemo da pijemo magnezij...jer meni magnezij olakšava život što se tiče prehrane.
Joj Frajla i nama fali kadica, kako to da kupim kad je na svakoj naljepljen neki Miki Maus, neka Maša i medvjed meni je to bezze. A obična bijela je prevelika, 100cm, jel mi baš treba tolika kadica jer mi svakako imamo kadu. Kontam kad bude veće baš ću imati snage je opet u toj kadici kupat. Po mom mišljenju je prevelika?!
Gumbek- sve smo ovisnici dm-a hahhaa i sve se hvalimo koliko smo uštedile ali ne pokazujemo i koliko smo potrošile.
Dare ti bi trebala bit stalno trudna kako ti je lijepo :D <3. Kad imaš pregled, jesi li na kraju saznala je li žensko ili muško :D
Sarita i mi idemo za Bosnu sutra, i moj brat je tu pa će i on s nama, još imam tu fensi šmensi svadbu u subotu, pojma nemam kako ću izdržati. I ja sam iskoristila jučer 15% u Bubamari. Sretno na ogtt-u danas.
Što se tiče prepona i stidne kosti, mene ti to mnogo boli od sjedenja na poslu. Kad se vraćak kući hodam kao da sam jahala... i samo ležanje mi pomaže. Zato se i tako bojim ovog odlaska kod svojih i njegovih, pa ne mogu samo ležati... Mene kad to krene boliti počne onda i na desnoj strani ispod bubrega, ono baš na struku... ali odmor mi mnogo pomaže. Pomirila sma se s tim da mi aktivnosti puno ne paše... sad se znojim ahhahahah
Honey nisam rekla da je tik tak imao šećer već da sam se sjetila svih mogućih gluposti za jest prije ogtt-a koje nisam godinama jela. A već sam debela. Imam loptu u stomaku hahahahah
Katuska Pixi <3 daj mu komadić, duša dobio špagicu :(
Meni je mama donijela taj ručnik s kapuljačom, ali samo jedan, i kontam ja Bože šta će mi to ehhehehe i poslije kontam pa u šta ćeš glupačo umotati dijeteee kad ga okupaš... stvarno nekad mozak ko šumska jagodica...i kad sam pročitala ovaj spisak skontala sam da nemam ništa i briga me hehehehe
Litta super šljiva zvuči odličoooo… možda to da si kupimo kad prestanemo da pijemo magnezij…jer meni magnezij olakšava život što se tiče prehrane.
KOJA JUTARNJA PROVALA----PROBAVEEEEEEEEEEEEE
Frajla pa tako i ja kalkuliram jel isplativo, a zapravo mi lijepa kutijica i sve je na jednom mjestu.
Panda lako kad ti shvatis da nemas nista s popisa, a ja 😂😂
Sarita sretno s ogtt!
Pampers je na akciji u dmu, drugo pakiranje u pol cijene.
Litta super šljiva zvuči odličoooo… možda to da si kupimo kad prestanemo da pijemo magnezij…jer meni magnezij olakšava život što se tiče prehrane.
KOJA JUTARNJA PROVALA—-PROBAVEEEEEEEEEEEEE
Hahaha e to zaboravila komentirat, i kod mene!!!
Nikad prije trudnoce nisam pila mg a uvijek neki problemi s probavom haha
Panda mene doslovno tjeraju da legnem kad dođemo 😂 Skroz je ono "samo se ti smjesti, ti si trudna". Samo što se ja jedva namjestim kod kuće gdje imam sto deka i jastuka ako trebam i ne dolazi mi nitko da mi remeti mir jednom kad se smjestim. Tamo kad dođemo, svako malo netko dolazi. Ajd kod mojih još nekako ide, tamo smo na miru više-manje jer moji rade. Kući se vratimo baš nekako iscrpljeni od tog svega. Obavezno se vratimo par dana prije nego smo prvo planirali.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji