Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    20. Veljača 2018. 21:29

Evo ga

• ita87
    20. Veljača 2018. 21:32

Aspirator sam vidjela u dmu, valjda je taj ok.

Sarita_00
    20. Veljača 2018. 21:33

E taj aventov smo mi danas uzeli. Ima toplomjer, aspirator, skarice, grickalicu, cetku, cesalj, cini mi se za ciscenje usta. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    20. Veljača 2018. 21:40

Sarita_00

E taj aventov smo mi danas uzeli. Ima toplomjer, aspirator, skarice, grickalicu, cetku, cesalj, cini mi se za ciscenje usta.

Vidjela sam komplet u dmu i nisam uooce skuzila da je aspirator isto unutra

Honey
    20. Veljača 2018. 21:50

Meni se taj aventov svida jos samo da je plavi ko kutijica 😀 E Katuska super, cekam izvjestaj. Znaci kod nas to samo jedan dan traje? Lindt mmm
    Ovo je svojevremeno Kaktus stavila pa sam si kopirala, ako ima koja sto za dodati? : 
    2 ručnika sa kapuljačom
    Kadica
    5 rukavica za kupanje
    20 tetra pelena (koristila ih apsolutno za sve, pod glavu, u kolica, za sušenje poslije kupanja…)
    20 pamučnih krpica (ovo mi je bilo za umivanje, brisanje s vodom prilikom prematanja)
    Blazinice (vatene)
    Tyrosur prašak
    Octenisept
    Paketić sterilnih gaza
    Mustela sapun (tvrdi) za kupanje
    Škarice za nokte
    Prematalica + jednokratne podloge za presvlačenje
    Krema za guzu (meni najbolja JGL Dječja mast)
    Vlažne maramice (samo za izvanredne situacije, a najčešće su na kraju korištenje za čišćenje po kući)
    Toplomjer (obični)
    Lupocet baby
    Aspirator za nos
    Fiziološka otopina
    Jastuk za bočno spavanje
    Četkica za kosu (dobro ne samo ako ima kosu već ako i nema za masiranje tjemena, za uklanjanje tjemenice nas je spasio Mustela šampon)
    Od posteljine – 3 plahte, dekica, tanki popunčić i/ili vreća za spavanje

Sarita_00
    20. Veljača 2018. 22:15

Skuzila sam da kad duze sjedim me pocne bas jako boliti stidna kost. Vecinom se javi navecer, nekad je jos podnosljivo, a nekad jedva koji korak napravim. Danas je tako da se jedva krecem ☹ Prvo me u preponama bolilo, sa lijeve strane i stalo. Zadnjih par dana je pocelo ovo... Zna cak toliko boliti da se ne mogu okrenuti u krevetu. Ima jos tko takvih problema? 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

20. Veljača 2018. 22:38

Od higijene za bebu sam uzela 2 paketa pampers premium care br 1 i 4 paketa br 2. Ako ce beba bit sitna lako muz nadokupi. 
    Vlazne maramice, pamucne blazinice one cetvrtaste velike za bebe bas za prat guzu
    Krema za guzu, ja koristim jgl
    Stapici oni za bebe (cistila sam njima pupak s malom i balcice suhe iz nosa) 
    Kupila sam onu mekanu cetkicu za kosu jer cura se sa svojom igra
    Kupke/sapune/ulja/sampone nista nisam kupovala jer ne mislim ni koristit cim duze. Ako i bude zatrebalo imam adermu od male
    Al nju sam u samponu prvi put sa 6 mj okupala pa tako i drugu bebu planiram. 
    To je ubiti to.
    Po meni bitno imat pelene i kremu i blazinice/maramice tko ce vec sto koristit. 
    Kupim u apoteci jos octanisept za pupak i purelan za bradavice i za bebu imam sve
    I da, jednu malu fiziolosku, cisto ako se jos bude grijalo da mogu kapnut kap ako primjetim da je nosic suh. 
    Bocice i dudice necu kupovat. 
    Samo nemojte pretjerivat, ja sam u babinju nadobivala onih setova sa kupkaama i uljima i kremama a nista to nisam koristila, pogotovo te marke (johnsons, nivea, neke marke iz mulera, neke meni nepoznate njemacke,) i sve sam odnjela u jedan djecji dom jer nisam znala sta cu s tim

• LilyVanily
    20. Veljača 2018. 22:45

Gumbek zašto nisi koristila Niveu, Johnsons itd?

20. Veljača 2018. 22:52

LilyVanily

Gumbek zašto nisi koristila Niveu, Johnsons itd?

Jer sam naisla na nekoliko mjesta na podatke da su jedne od najlosijih kozmezika za bebe.
    Isusuju jako, sastojci nisu bas bajni, ugl nisu najbolje ocjenjeni.
    A niveinu kupku sam na sebi isprobala jer mi je divno mirisala, koza me svrbila za poludit iza toga

Dare12
    20. Veljača 2018. 23:27

evo vam jedna golog trbuha...😂😂 Litta, da to uzela jucer na snizenju...jos sam se mislila jer je bila 70kn, ostale sam placala po 25 i 35 kn...😂😂 Honey, zahvaljujem i ja danas jedem ko luda, a sutra sam vec u 21h u krevetu kad ne smin jest...😂😂 Ujutro mi uranak, mlaji na vjezbe, ja vadit hormone stitnjace, a stariji bris nosa i grla. Obozavam kad sve tako nabijem odjednom..😀😀 Panda, neobicna boja kolica...😍 Ja danas vidila da su u Magic baby dobili Cosatto...minjat cemo ih za pola godine, sad moram bit zadovoljna s ovim mojim..😀

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.