Ma i ja se nadam!! Micica mala borac je od pocetka tako ce i sad 😊
Ja u petak idem na rebro na uzv srca bebe, jel bio netko na tom pregledu? Kak to funkcionira? Bila je mono al nju sad ne mogu pitat
Mislim da ti je bila i ova curka kaj je isto u petrovoj ranije rodila. Kad je mala imala onaj problem sa crijevima. Znas na koga mislim? Mozes nju pitati
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja u petak idem na rebro na uzv srca bebe, jel bio netko na tom pregledu? Kak to funkcionira? Bila je mono al nju sad ne mogu pitat
stave ti nešto preko trbuha da očitava bebine otkucaje i dobiješ nešto za stisnuti kad osjetiš bebin udarac. na kraju pogledaju kakvi su otkucaji srca, jesu li pravilni i koliko se podignu kad se beba pomakne. nisam bila ali u pon na tečaju su nam pokazivali pa se sad pravim pametna ;)
stave ti nešto preko trbuha da očitava bebine otkucaje i dobiješ nešto za stisnuti kad osjetiš bebin udarac. na kraju pogledaju kakvi su otkucaji srca, jesu li pravilni i koliko se podignu kad se beba pomakne. nisam bila ali u pon na tečaju su nam pokazivali pa se sad pravim pametna ;)
sad vidim da si napisala utz srca, pa mislim da nije to ovo što sam ja napisala..
Katuska mislim da je ko obicni uzv samo se baziraju na srce bebe i krvne zile, znam da malo duze traje, al mislim da nista osobito nije.
Evo pitala sam prijateljicu, kaze ko obicni uzv, gleda srce i te bitne krvne zile i collor doplerom gleda protoke i neke brzine. Njoj je dosta dugo trajalo, preko pola sata, radio joj je dr. Malcic, kaze da je malo cudan u komunikaciji al jako dobar dijagnosticar. Ona je radila radi dvostruke obiteljske anamneze urodjenih srcanih mana, da ovisi i radi cega te salju
Mono od ❤ čestitam na curici i želim vam brz i uspješan oporavak!!
Ita pidjamice su preslatke. 😍 Nisam ni ja luda za rozom inače, ali ima tako preslatkih stvari da ne mogu ne kupiti.
Gumbek ja sam uzela Nivein ruksak jer je više njih bilo jako zadovoljno s njihovim proizvodima za bebe (koji stvarno super mirišu), ali bebicu planiram za početak kupati u maslinovu ili bademovu ulju, a kasnije ćemo vidjeti. 12 paketa pelena?? Stvarno si se opskrbila! 😃 Ja još nisam niti jedan. Svi mi govore da je rano... 🙄
Litta samo javljaj što su ti rekli na tečaju. Korisno je to čuti. 😉
Mi smo uzeli krem kadicu u Bubamari, na akciji. Uspjeli izbjeći rozu/plavu. 😊
Sretno svima na ogtt-u. Meni je najgore bilo sjediti dva sata u čekaoni prepunoj bolesnih ljudi koji kašlju na sve strane...super okolina za trudnice 🙄
Panda uživaj u Bosni, nemoj se preforsirat. 😎
Honey ni ja ne mogu previše ići okolo iako bi htjela.
Više ne znam što sam mislila iskomentirati. Dobro sam i ovo zapamtila s trudničkim mozgom... 😂
Mono cestitke na malenoj princezi Orion zelim vam brz oporavak!!
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mono od ❤ čestitam na curici i želim vam brz i uspješan oporavak!!
Ita pidjamice su preslatke. 😍 Nisam ni ja luda za rozom inače, ali ima tako preslatkih stvari da ne mogu ne kupiti.
Gumbek ja sam uzela Nivein ruksak jer je više njih bilo jako zadovoljno s njihovim proizvodima za bebe (koji stvarno super mirišu), ali bebicu planiram za početak kupati u maslinovu ili bademovu ulju, a kasnije ćemo vidjeti. 12 paketa pelena?? Stvarno si se opskrbila! 😃 Ja još nisam niti jedan. Svi mi govore da je rano… 🙄
Litta samo javljaj što su ti rekli na tečaju. Korisno je to čuti. 😉
Mi smo uzeli krem kadicu u Bubamari, na akciji. Uspjeli izbjeći rozu/plavu. 😊
Sretno svima na ogtt-u. Meni je najgore bilo sjediti dva sata u čekaoni prepunoj bolesnih ljudi koji kašlju na sve strane…super okolina za trudnice 🙄
Panda uživaj u Bosni, nemoj se preforsirat. 😎
Honey ni ja ne mogu previše ići okolo iako bi htjela.
Više ne znam što sam mislila iskomentirati. Dobro sam i ovo zapamtila s trudničkim mozgom… 😂
Ne brini, samo 6 paketa je za bebicu koja stize, ostalih 6 je za moju stariju curicu koja je jos u peleni. Planiram ju skidat iz pelena cim cim prije, probala bi i sad ali se bojim regresije kad se beba rodi pa cemo se samo frustrirat i ona i ja, ovako mozda radje ostavim kad se privikne na bebu.
A za kozmetiku, neznam sta bi ti pametno rekla. Opet kao i za sve drugo vezano uz bebe postoje oprecna misljenja i razlicite struje. Ja sam odlucila izbjegavat neke marke za koje sam citala da nisu sastojci bas bajni, al mozda je to sve prenapuhano, mozda samo svoju savjest umirujem a novce bacam u vjetar.
Gumbek, ja sam uzela 2 paketa pampersica sensitive br1.. i jedan onaj skroz mali za bolnicu jer su nam rekli da ponesemo pelene..to za pocetak dosta?
Ni ja ne planiram uzimati od kozmetike nista za sad..svi mi kazu da dok je beba mala najbolje izbjegavati. Imam bademovo ulje i to je to za sad.
Danas punih 35 tt😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji