Panda imala sam i ja popis za ikeu ali ga ostavila u autu pa mi se nije dalo vracat po njega 😁
Odes na odjel za bebe i redom hahaha
Ja kupila skoro sve tamo
Kad sam već u laboratoriju i taman mi je sat vremena, otišla sam pitati još jednom 😁 Kaže da inače u bolnici vade 3 puta, ali oni ovdje vade samo 2 puta. A taman prije toga sam se uspjela spriječiti da padnem u nesvjest 😕 Vrućina, vrtoglavica, crno pred očima...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita samo sjedni, prvih sat vremena je najgore, moze se javiti mucnina, poslije bude lakse.. mene je isto pocela hvatati mucnina kad sam bila i onda skuzim da je iza mene radijator.. samo sam se premjestila gdje je bilo vise zraka i sve ok..
Jutro cure!
Futava noc, nis se nisam naspavala, danas grizem. Te zeludac, te pisanje, pa ovi moj Maks nesto sanjao, ... I ovi prijevremeni porodi me tako izstresiraju, uzas!
Panda, lako za mene, pa ja samo kolica nemam. Ustvari ako cemo realno, imam kolica, ali bi fina guza htjela druga, tak da imam sve. 😂😂😂 nek se kotrljaju ti dvoznamenkasti, kaj sada 😂😂😂
Sarita i meni su u prvoj trudnici vadili 2 puta samo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Saritasamo sjedni, prvih sat vremena je najgore, moze se javiti mucnina, poslije bude lakse.. mene je isto pocela hvatati mucnina kad sam bila i onda skuzim da je iza mene radijator.. samo sam se premjestila gdje je bilo vise zraka i sve ok..
Ovo je taman bilo nakon nekih 50ak min da me uhvatilo. Još sam ostala u jakni jer mi je prohladno bilo, ali sad se ne oblačim više. Sad sam počela polako osjećati glad, ali još pola sata ću izdržati. Otpočetka mi je čudno u glavi, pa sam zato i ostala tu. Na kraju sam maloprije javila mm neka dođe po mene dok završim.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi imamo ikea kadicu, i iskreno super je bila na pocetku, kasnije je postala malo na knap. Mi smo u kadici kupali dok se mala nije posjela, a tad bas nije mala vise. Em se ona baca, sprica, prsce, a ti jos ruku iza nje trebas zavuc, nakon jedno 4 mj smo kupili drugu. Obicnu, najobicniju neku zutu, mislim da je muz kupio tipa u intersparu il tako negdje za 70-80kn.
U ikeinoj drzim djecji ves za peglanje.
I jos jedan savjet iz prakse - pampers pelene, premium care i obicne zelene vam nisu bas iste velicine, a sad me mozete ubit me sjecam se koje su vece a koje manje.
Jutro ekipa...pa koji je ovo 4 ili 5 prijevremeni...ja ne vjerujem...i bas su se sve nasle na istom mjestu...nekako mi utjeralo strah u kosti...curke nase drzite se...mi smo uz vas💪💪💪❤❤❤
Proudy na 99 smo😊😊😊
Ja jucer isla na ogtt...isto mi se zacrnilo pred ocima i pustili me da legnem na krevet pa sam nekako izdrzala 2 sata...ugl.proslo je...sad cemo vidjeti vrijednosti😣😣😣
Svima lijepi dan😗😗😗😗😗😗😗
Jutro ekipa…pa koji je ovo 4 ili 5 prijevremeni…ja ne vjerujem…i bas su se sve nasle na istom mjestu…nekako mi utjeralo strah u kosti…curke nase drzite se…mi smo uz vas💪💪💪❤❤❤
Proudy na 99 smo😊😊😊
Ja jucer isla na ogtt…isto mi se zacrnilo pred ocima i pustili me da legnem na krevet pa sam nekako izdrzala 2 sata…ugl.proslo je…sad cemo vidjeti vrijednosti😣😣😣
Svima lijepi dan😗😗😗😗😗😗😗
Jel da? Bas sam i ja sva neka izbacena iz kolosijeka i uopce mi nije svejedno.
Da da evo nas ispod 100tke
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tako bih voljela da sve bude uredu, zaslužila je. I uvijek je slušale sebe. Baš mi nekako muka čitavo jutro. Nisam htjela ništa ovdje spominjati, ali eto baš me je potreslo, pogotovo jer ovo je baš nešto krenulo loše...Samo da se sve dobro završi.
Inace nisam panicar al ovo je stvarno malo previse...od kad je rodila Ivana svaki dan si mjerim tlak...kaj je sljedece? Moram si i watcher kupit...ma joooj...samo da bude sve dobro s palcicima🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji