Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    21. Veljača 2018. 10:05

Mono cestitke!!! Sretno tebi i curi... sve ce biti uredu!!❤️❤️❤️❤️❤️ 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Frajla
    21. Veljača 2018. 10:07

Mono cestitam, zelim tebi i maloj Orion puno srece i zdravlja 💗

EveM
    21. Veljača 2018. 10:13

EveM

Mono cestitke!!! Sretno tebi i curi… sve ce biti uredu!!❤️❤️❤️❤️❤️

* cuj mene cura.. danas sam kao i panda☺️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

21. Veljača 2018. 10:14

Koliko je mono bila trudna?

Frajla
    21. Veljača 2018. 10:15

Gumbek

Koliko je mono bila trudna?

33 tjedna

Katuska99
    21. Veljača 2018. 10:17

Jaoo kako sam sretna sto je Mono slusala sebe i otisla na hitnu. Otkucaji na baby watcheru su padali, oko 120 su bili i jako slabo je osjecala malu. Mica mala nadam se da ce sve biti super!!💕
    Ni jedna nam jos nije rodila na termin, bar blizu termina. Di nam je palcica?
    Netko je pitao za elviru, evo sto je napisala na faceu, kopirat cu valjda smijem to.. Ja sam svakako..hormoni mi divljaju...curka vise nije u inkubatoru i jede na flasicu ali su joj sad i sondu stavili jer vise  ne moze toliku kolicinu svaka 3 sata pojesti a zele valjda da se i dalje deblja pa onda joj daju na flasicu koliko moze a ostalo na sondu..jucer sam ju i presvlacila i hranila..isuse sva sam se isprepadala kako je mini..inace veli sestra da samo spava i jede..

21. Veljača 2018. 10:25

Tocno Katuska,  to i ja kazem! Uvijek treba slusati sebe i svoje instinkte. Bolje i otici na hitnu pa da je sve ok,  nego ne,  a ispadne nesto lose!
    Vjerujem da ce sve biti dobro,  kako s malenom Orion,  tako i sa svim drugim bebicama koje su dosle ranije.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Veljača 2018. 10:44

Bit ce to sve okej... Bebe su borci... 
    Znam da im to nije utjeha nikakva jer eto nitko nije u njihovoj kozi i ne znamo kako im je sad i koji je to strah i borba, ali vjerujem da su to danas vec sigurni tjedni za nase neonatologe i strucnjake i da se uz puno truda i rada s takvim bebicama moze izvuc maksimum da vrlo brzo sustignu svoje vrsnjake. 

Honey
    21. Veljača 2018. 10:52

Pa super za malu Hanu 💓 a sta ce drugo nego spavati i papati. Bitno da su sve ostale funkcije ok, a tezinu ce vec nadoknadit. Budu se i hormoni smirili, sok je i to za tijelo kad je prijevremena i tijelo ne odradi svoje. 
    Mali naši palčići 🌼🎀🌼🎀🌼🎀 

Katuska99
    21. Veljača 2018. 10:53

Ma i ja se nadam!! Micica mala borac je od pocetka tako ce i sad 😊
    Ja u petak idem na rebro na uzv srca bebe, jel bio netko na tom pregledu? Kak to funkcionira? Bila je mono al nju sad ne mogu pitat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.