Jutro curke moje!
Velike puseElviri i Hanici i ponosnom tateku:)
Sad ceno lagano jedna za drugom kretat,bas se veselim🤗😍
Ja razmisljam o tortiljama za rucak:)
E jesi me sad u trans bacila 😂
Poslala sam muza po cheeseburger upravo, al sad bi i neku meksicku tortilju ubila 🐷
Do negdje 28 tt sam bila tako dobra, na +2, +3 kg. A onda sam pocela jest ko pajcekic, stalno nesto bi grickala i eto me na +9 🙈
Zrinchy, posalji jednu tortilju postom 😂
Panda lepe ste mi vas dvije, trbuh je bas taman 😍 sarica ti sad ima oko pola kile 🙌🏼💕
E jel znas kolika je postarina za Hrvatsku s one stranice?
Sarita bas slatka busa, kaj ti curku nosis?
Proudy ja cu danas radit lazanje, bar mislim, ako se muz probudi u normalno vrijeme da ode u ducan.
Ja se u 4 ujutro preselila u gostinjsku sobu, ovaj je hrkao da sam bila na granici odlaska ili da ga izlupam. Cak sam se bolje tamo naspavala🤭🙄
Danas na sajam vjencanja, ne znam kako cu hodat po toj areni, vec me nakon pola sata pocnu prepone bolit.
Ja sutra 30tt😱😱

Panda i Sarita divne ste mi! 😉
Ma mi smo odlucili kelj varivo kuhati, s mesekom i jede mi se zelena salata! Stavit cu krumpir bas me briga, kud puklo da puklo 😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Katuska inace je 7€ ali iznad 150€ bi trebalo bit i besplatno pa sam evo poslala i mail da jos jednom potvrdim.

A znas kako su sakrili taj kod za popust ljubezen jedva sam nasla. Hahahah sad cekam da neko ne objavi 15%za valentinovo. Ako ne objavi onda narucujem u ponedjeljak.

Sad si razmisljam da odmah narucim i onaj adapter da se samo vrti😱🙄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji