Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Veljača 2018. 12:31

Moras platiti karticom paypalom i slicno jer placanje po preuzimanju ne vazi za medjunarodnu kupovinu. 

Bublica123
    10. Veljača 2018. 12:35

Sarita i panda pravo ste lijepe nema sta❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍

Katuska99
    10. Veljača 2018. 12:40

Ok onda cu paypalom :) hvala ti 😘😘 

Honey
    10. Veljača 2018. 12:54

Katuska izgubljena u prijevodu 😂 smijeh ste mi vas dvije sa tom njihaljkom 😀 ima da se cure njisu bez stanki 😜 Panda debeli lijepi trbuscicu! 😍 predivan!  Sarita i ti si sva zgodna i okrugla 💓❤ 
    Yra svaka cast muzu, lijepa gesta, ne ceka se valentinovo da se usreci zenu majku kraljicu! 👑💃 uzivajte u danu i pocetku godisnjeg 😘 
    Leica dosta si aktivna obzirom na dijagnozu 🤔 sl mozda i bolje tako! Samo ti papaj i uzivaj 🤗 
    Ja cu sad meseko okrenut na naglo, tikvice, salatica i thats it. Za poslije muz spominje neko kino. Lijeni je neki dan... uzivajte cure 😘

Sarita_00
    10. Veljača 2018. 13:42

Čini mi se da ću morati malo usporiti tempo 😕 Dosad sam šibala sve kao da nisam trudna, ali izgleda nema više. Zadnjih dana me donji dio leđa počinje boliti čim malo duže stojim. Danas mi neka tupa bol, kao kad dobijem, ali nije dugo potrajalo. Poslije toga probadanje čim se malo brže počnem kretati. 
    Izgleda će planirana šetnja biti odgođena za neki drugi put s obzirom da i vrijeme više nije tako lijepo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Leica2603
    10. Veljača 2018. 14:47

Honey

Katuska izgubljena u prijevodu 😂 smijeh ste mi vas dvije sa tom njihaljkom 😀 ima da se cure njisu bez stanki 😜 Panda debeli lijepi trbuscicu! 😍 predivan! Sarita i ti si sva zgodna i okrugla 💓❤
    Yra svaka cast muzu, lijepa gesta, ne ceka se valentinovo da se usreci zenu majku kraljicu! 👑💃 uzivajte u danu i pocetku godisnjeg 😘
    Leica dosta si aktivna obzirom na dijagnozu 🤔 sl mozda i bolje tako! Samo ti papaj i uzivaj 🤗
    Ja cu sad meseko okrenut na naglo, tikvice, salatica i thats it. Za poslije muz spominje neko kino. Lijeni je neki dan… uzivajte cure 😘

Iskreno, eskiviram tu i tamo s psom, priznajem 🙈 Ali mi pase otici tu i tamo s njim na igru na svjez zrak,pogotovo vikendom ujutro kad jos nema zive duse skoro, dode nam jos par kompica peseka 😬
    Do 23 tt bi isli skoro svaki dan on i ja ujutro i navecer po sat, dva, tri, a onda se dogodio onaj cirkus i nismo vise isli. Ali puno bolje sam se osjecala tad nego sad kad samo lezim. Otkad mirujem, sve me boli 😂
    Ali u pon ako Bog da smo puna 34 tjedna, ne mogu vjerovat da smo uspjele dogurati 🙈
    Sta idete gledati??

• Frau_Mund6
    10. Veljača 2018. 14:50

Elvira cestitam na bebi!!! Zelim ti brzi oporavak 😉 
    Ne mogu vjerovati da ste vec krenule... a moj termin tek za mjesec dana 😁 ubacila sam se sa zimskih beba, skicnem tu i tamo u kojoj ste fazi kad ono prva beba je vec tu 😂😂😂 imam osjecaj da kasnim... 

url=https://lilypie.com]

10. Veljača 2018. 16:11

Boze mene,  ja se danas nikako sastavit sama sa sobom. Napravila sam jednu konstruktivnu stvar citav dan,  uzas. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    10. Veljača 2018. 16:24

Frau_Mund6

Elvira cestitam na bebi!!! Zelim ti brzi oporavak 😉
    Ne mogu vjerovati da ste vec krenule… a moj termin tek za mjesec dana 😁 ubacila sam se sa zimskih beba, skicnem tu i tamo u kojoj ste fazi kad ono prva beba je vec tu 😂😂😂 imam osjecaj da kasnim…

I druga je stigla...od jedne ne bas aktivne mamice ali nas je citala...dvije curkice male❤👼👼❤
    Ajmo zimske...di je zapelo?!?😉😉😉

Bublica123
    10. Veljača 2018. 16:28

ProudMomy

Boze mene, ja se danas nikako sastavit sama sa sobom. Napravila sam jednu konstruktivnu stvar citav dan, uzas.

Proudy valjda ti je takav dan...to ti govori da bacis odmorka i samo laganini...sutra je novi dan😗😗😗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.