Zrinchy ja sam jucer rucala king pistacijo i nije mi fini. 😌
Eto, da si stigla napisat pola sata ranije poštedila bi i mene razočarenja:))
Najfinija mi je od svega čokoladaaaa
[/url
Ovo je od jucer navecer, nakon muzevog cudenja hahaha
Zanemarite kos pun vesa. 😁
E preslatkaaaaa siiii<3
[/url
Hej curke!
Evo nas! Dobro smo, cerviks se jos mrvu skratio, 29mm je sada, ali i dalje zatvoreno iznutra, ulozivo izvana.
Beba je dobro. Terapiju cu stavljat vaginalno do daljnjeg, zbog povracanja. U plusu jos 2kg, znaci ukupno +4kg. Sad sam na 60kg.
U pon ogtt, ne znam kak cu ti odradit, al budem nekak.
To vam je to!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke!
Evo nas! Dobro smo, cerviks se jos mrvu skratio, 29mm je sada, ali i dalje zatvoreno iznutra, ulozivo izvana.
Beba je dobro. Terapiju cu stavljat vaginalno do daljnjeg, zbog povracanja. U plusu jos 2kg, znaci ukupno +4kg. Sad sam na 60kg.
U pon ogtt, ne znam kak cu ti odradit, al budem nekak.
To vam je to!
Odlično Proudy, bitno da se stanje popravlja ili barem ostaje isto! I da nam je bebač dobro <3
Meni došli nalazi ogtt-a, šećer je super, al mi je hemoglobin nisko :/ Dobila terapiju Heferol. Uopće ne kužim kak sad to, nije bilo problema s slabokrvnošću
[/url
Ja crnac?? Nemoguće 😔😔 Ja samo mogu biti crvena ko rak i nakon toga šesnaestinu nijanse tamnija nego sam bila.
Honey tvoj se čudi koliki ti je stomak, a moj se skroz pita gdje je moj 😂
Proudy super da je sve u redu!
I da, taj ogtt... Svi idu na njega? Ja u srijedu idem na kontrolu, to ce biti 27+3. Zadnji puta bila sa 22 i nije ništa spominjala, ali mi je dala uputnicu za vaditi krv za kks. Pa si sve nekako mislim da bi me mogla poslati nakon ove kontrole.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey super busica. Prava trudnica :)
Proudy bas mi je drago da je dobro proslo. Bitno da je bebiva dobro.
Zrinchy pojela ti beba zeljezo. Ja sam imala u pocetku nisko i nakon 2mj se popravilo. Rekao mi je ginekolog da svejednom pijem jer sad beba vise trosi zeljeza.
Honeysuper busica. Prava trudnica :)
Proudybas mi je drago da je dobro proslo. Bitno da je bebiva dobro.
Zrinchy pojela ti beba zeljezo. Ja sam imala u pocetku nisko i nakon 2mj se popravilo. Rekao mi je ginekolog da svejednom pijem jer sad beba vise trosi zeljeza.
Sunce poljubim bebi svojoj :) <3
A niš, terapija i hrpa nara i cikle:) Puse curke, doma s posla konačnooooo!
[/url
Honey preslatka si 😘😍
Za ogtt ne znam jel obavezan, svatko svoju neku politiku ima. Moj kaze da zenu bez nekih indikacija ne bi ni slao ali da znaju u bolnicama zezati ako nemas nalaz. Jel je tak ili nije, evo ne znam. Ja sam ga radila i u prosloj trudnoci, bez ikakvih indikacija, cisto da imam.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha nina, moji meni od 26.god govore da su oni u mojim godinama imali troje djece 😂
Evo mene sa 30.tek prvo hahahah ali isto zelim troje 😍😍😍
Ja prvo u 34-oj.. nigdi ne kasnis..😉
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Hahaha nina, moji meni od 26.god govore da su oni u mojim godinama imali troje djece 😂
Evo mene sa 30.tek prvo hahahah ali isto zelim troje 😍😍😍
Ja prvo u 34-oj.. nigdi ne kasnis..😉
Slazem se 😉
E ovako kao ti cu ih i ja probat natempirat, prvo dvije bebe jedna za drugom pa mala pauza da dodjem k sebi i onda jos jedna beba za kraj nakon koju godinu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji