Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    09. Veljača 2018. 13:45

Honey

Zrinchy ja sam jucer rucala king pistacijo i nije mi fini. 😌

Eto, da si stigla napisat pola sata ranije poštedila bi i mene razočarenja:))
    Najfinija mi je od svega čokoladaaaa

[/url

Zrinchy
    09. Veljača 2018. 13:46

Honey

Ovo je od jucer navecer, nakon muzevog cudenja hahaha
    Zanemarite kos pun vesa. 😁

E preslatkaaaaa siiii<3

[/url

09. Veljača 2018. 14:02

Hej curke! 
    Evo nas! Dobro smo,  cerviks se jos mrvu skratio,  29mm je sada,  ali i dalje zatvoreno iznutra, ulozivo izvana.
    Beba je dobro. Terapiju cu stavljat vaginalno do daljnjeg,  zbog povracanja. U plusu jos 2kg,  znaci ukupno +4kg. Sad sam na 60kg.
    U pon ogtt,  ne znam kak cu ti odradit,  al budem nekak.
    To vam je to!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    09. Veljača 2018. 14:05

ProudMomy

Hej curke!
    Evo nas! Dobro smo, cerviks se jos mrvu skratio, 29mm je sada, ali i dalje zatvoreno iznutra, ulozivo izvana.
    Beba je dobro. Terapiju cu stavljat vaginalno do daljnjeg, zbog povracanja. U plusu jos 2kg, znaci ukupno +4kg. Sad sam na 60kg.
    U pon ogtt, ne znam kak cu ti odradit, al budem nekak.
    To vam je to!

Odlično Proudy, bitno da se stanje popravlja ili barem ostaje isto! I da nam je bebač dobro <3
    Meni došli nalazi ogtt-a, šećer je super, al mi je hemoglobin nisko :/ Dobila terapiju Heferol. Uopće ne kužim kak sad to, nije bilo problema s slabokrvnošću

[/url

Sarita_00
    09. Veljača 2018. 14:41

Ja crnac?? Nemoguće 😔😔 Ja samo mogu biti crvena ko rak i nakon toga šesnaestinu nijanse tamnija nego sam bila. 
    Honey tvoj se čudi koliki ti je stomak, a moj se skroz pita gdje je moj 😂
    Proudy super da je sve u redu!
    I da, taj ogtt... Svi idu na njega? Ja u srijedu idem na kontrolu, to ce biti 27+3. Zadnji puta bila sa 22 i nije ništa spominjala, ali mi je dala uputnicu za vaditi krv za kks. Pa si sve nekako mislim da bi me mogla poslati nakon ove kontrole. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    09. Veljača 2018. 14:42

Honey super busica. Prava trudnica :)
    Proudy bas mi je drago da je dobro proslo. Bitno da je bebiva dobro.
    Zrinchy pojela ti beba zeljezo. Ja sam imala u pocetku nisko i nakon 2mj se popravilo. Rekao mi je ginekolog da svejednom pijem jer sad beba vise trosi zeljeza. 

Zrinchy
    09. Veljača 2018. 14:44

Litta

Honeysuper busica. Prava trudnica :)
    Proudybas mi je drago da je dobro proslo. Bitno da je bebiva dobro.
    Zrinchy pojela ti beba zeljezo. Ja sam imala u pocetku nisko i nakon 2mj se popravilo. Rekao mi je ginekolog da svejednom pijem jer sad beba vise trosi zeljeza.

Sunce poljubim bebi svojoj :) <3
    A niš, terapija i hrpa nara i cikle:) Puse curke, doma s posla konačnooooo!

[/url

09. Veljača 2018. 14:47

Honey preslatka si 😘😍

Za ogtt ne znam jel obavezan,  svatko svoju neku politiku ima. Moj kaze da zenu bez nekih indikacija ne bi ni slao ali da znaju u bolnicama zezati ako nemas nalaz. Jel je tak ili nije,  evo ne znam. Ja sam ga radila i u prosloj trudnoci,  bez ikakvih indikacija,  cisto da imam.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    09. Veljača 2018. 14:54

ita87

Hahaha nina, moji meni od 26.god govore da su oni u mojim godinama imali troje djece 😂
    Evo mene sa 30.tek prvo hahahah ali isto zelim troje 😍😍😍

Ja prvo u 34-oj.. nigdi ne kasnis..😉

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• ita87
    09. Veljača 2018. 16:31

Dare12

ita87

Hahaha nina, moji meni od 26.god govore da su oni u mojim godinama imali troje djece 😂
    Evo mene sa 30.tek prvo hahahah ali isto zelim troje 😍😍😍

Ja prvo u 34-oj.. nigdi ne kasnis..😉

Slazem se 😉
    E ovako kao ti cu ih i ja probat natempirat, prvo dvije bebe jedna za drugom pa mala pauza da dodjem k sebi i onda jos jedna beba za kraj nakon koju godinu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.