Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    05. Rujan 2016. 17:59

Nove trudnice dobrodošle nam !
     Imamo i još jedan cvjetić hehe MalaMia, i ja nosim curicu!

Joj, zamislite da budu sve curice,što bih to bilo.. Znači sve pričamo o curicama, no ni jedan dečko.. Ajde i dečkića će biti.. Samo jedvaa čekamm saznatii sveee spolovee Vidi mene ja se veselim ko da je dijete moje

LenaLenov
    05. Rujan 2016. 18:03

Bok cure :)
    Nove buduce mame,dobro nam dosle :-)

Mi smo danas uzbudjeniiii :)
    Pratili smo oboje naseg đačića prvačića u školu :-)
    Velika je stvar znate biti prvi razred..
    Tako su mi svi bili slatki..
    Stisli se uz mame tate..
    U nasem razredu bilo i malih suza,ali uciteljica se cini super i mislim da ce i oni sto su se bojali brzo zavoljeti!

Smokvica mi probira hranu,najvise pase kiselo..i ljuti bonboni,manje mucnina..
    Sjecam se u prvoj,gumeni bonboni iz Lidla :-)

Kako ste mi vi drage moje?

Tina2901
    05. Rujan 2016. 18:15

Ja sam dobro, ali sam sva razdražljiva. Plače mi se. Dosadno mi je i sva sam uspavana i nikakva.

S obzirom da trebam mirovati, uzmem neku knjigu pa je pročitam, malo lakiram nokte ,čačkam po mobitelu i laptopu i budem ovdje s vama!

Osjećam se debelo, sve mi se jede.. Znači cijeli bih frižider pojela

I baš super što imamo u kući jednu prostoriju viška onako srednje veličine da napravimo sobu za bebicu, ali za početak će spavati u mojoj sobi u krevetiću prvih 2-3 mjeseca, a kasnije će se premjestiti u svoju sobicu. I jedva čekam ukrašavanje i stavljanje namještaja u sobicu.. Uranila sam i sa tim i sa razmišljanjem, ali eto, mašti nikad kraja..

Mučnina mi nema, katkad se tu i tamo pojave, leđa me isto nekad bole, povraćanja uhh nema

ana_nenadic
    05. Rujan 2016. 19:05

Dobro nam došla MalaMia.

Ja sam zaspala kao medo i evo sad sam se probudila. Baš sam umorna. Meni je ginica rekla da u prvom tromjesečju jedem što god mi se jede, bitno da nešto unosim zbog mučnina, a onda kad one popuste da malo više vodim računa o zdravijoj prehrani. Tako da mislim da ne trebate biti zabrinuti zbog toga 

LenaLenov
    05. Rujan 2016. 19:29

Ana tako i ja,jedem ono sto mi odgovara..

mrs.kepolas
    05. Rujan 2016. 20:45

Imamo novi nick za bebača.. zovemo ga grašak (i sve umanjenice moguće),a ovo dolje sve kod mene je graškograd :D 

Lena tvoja prvašica nije plakala? A jesu roditelji plakali? Kako joj se svidjelo? Znam da si rekla da nije nešto presretna što počinje škola.. nadam se da se predomislila :D 
    Moja nećakinja/kumče je danas krenula u prvi razred i odselila jučer u Zagreb u dom.. Ne moram ni reći da sam ja plakala :D 
    E da, u pitanju je srednja škola. :D  

Jao meni kad ovi naši malci krenu u školu. :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    05. Rujan 2016. 21:03

Joj da, meni je to stvarno slatko.. Mali prvašići govnašići

I ono kad se drže za ručice jojj..

Evo sad promatram slike s ultrazvuka ne mogu ih prestati gledat
    Što uživam kad puše vani i kad pada kiša Fali mi hladnoća ..

I da, bojim se kad budem već prid porod, jer sam se u 1.trudnoći počela otvarati već u 35-om tjednu pa sam do negdje 39-40. tjedna trebala odmarati. Prirodan porod hvala Bogu. Carski rez daj bože da mi ne bude trebao kad budem za roditi.

Ajme kad mi sve rodimo i kad vidimo one malene bebulje naše.. Meni već curka mazi i ljubi trbuh jedva čeka kad će na svijet doći sekica..

Gabi14
    05. Rujan 2016. 21:47

Tina slikica sa ultrazvuka ti je preslatka, jedva čekam da i mi narastemo :)

Mi svoje malo zovemo bobica <3 ♡
    Sutra odemo malo u bolnicu,
    jedva čekam da vidim bebi
    i uvjerim se da je sve super... 
    čuvajte mi se drage trudnice...držite se i budite vesele i pozitivne.... 

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

ana_nenadic
    05. Rujan 2016. 21:52

Tina curica ti je preslatkaaa i baš je velika .

Gabi sretno sutra na pregledu .

Moj dragi bebicu zove miš mali hihi .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.