Nove trudnice dobrodošle nam !
Imamo i još jedan cvjetić hehe MalaMia, i ja nosim curicu!
Joj, zamislite da budu sve curice,što bih to bilo.. Znači sve pričamo o curicama, no ni jedan dečko.. Ajde i dečkića će biti.. Samo jedvaa čekamm saznatii sveee spolovee Vidi mene ja se veselim ko da je dijete moje
Bok cure :)
Nove buduce mame,dobro nam dosle :-)
Mi smo danas uzbudjeniiii :)
Pratili smo oboje naseg đačića prvačića u školu :-)
Velika je stvar znate biti prvi razred..
Tako su mi svi bili slatki..
Stisli se uz mame tate..
U nasem razredu bilo i malih suza,ali uciteljica se cini super i mislim da ce i oni sto su se bojali brzo zavoljeti!
Smokvica mi probira hranu,najvise pase kiselo..i ljuti bonboni,manje mucnina..
Sjecam se u prvoj,gumeni bonboni iz Lidla :-)
Kako ste mi vi drage moje?
Ja sam dobro, ali sam sva razdražljiva. Plače mi se. Dosadno mi je i sva sam uspavana i nikakva.
S obzirom da trebam mirovati, uzmem neku knjigu pa je pročitam, malo lakiram nokte ,čačkam po mobitelu i laptopu i budem ovdje s vama!
Osjećam se debelo, sve mi se jede.. Znači cijeli bih frižider pojela
I baš super što imamo u kući jednu prostoriju viška onako srednje veličine da napravimo sobu za bebicu, ali za početak će spavati u mojoj sobi u krevetiću prvih 2-3 mjeseca, a kasnije će se premjestiti u svoju sobicu. I jedva čekam ukrašavanje i stavljanje namještaja u sobicu.. Uranila sam i sa tim i sa razmišljanjem, ali eto, mašti nikad kraja..
Mučnina mi nema, katkad se tu i tamo pojave, leđa me isto nekad bole, povraćanja uhh nema
Dobro nam došla MalaMia.
Ja sam zaspala kao medo i evo sad sam se probudila. Baš sam umorna. Meni je ginica rekla da u prvom tromjesečju jedem što god mi se jede, bitno da nešto unosim zbog mučnina, a onda kad one popuste da malo više vodim računa o zdravijoj prehrani. Tako da mislim da ne trebate biti zabrinuti zbog toga
Imamo novi nick za bebača.. zovemo ga grašak (i sve umanjenice moguće),a ovo dolje sve kod mene je graškograd :D
Lena tvoja prvašica nije plakala? A jesu roditelji plakali? Kako joj se svidjelo? Znam da si rekla da nije nešto presretna što počinje škola.. nadam se da se predomislila :D
Moja nećakinja/kumče je danas krenula u prvi razred i odselila jučer u Zagreb u dom.. Ne moram ni reći da sam ja plakala :D
E da, u pitanju je srednja škola. :D
Jao meni kad ovi naši malci krenu u školu. :D
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Joj da, meni je to stvarno slatko.. Mali prvašići govnašići
I ono kad se drže za ručice jojj..
Evo sad promatram slike s ultrazvuka ne mogu ih prestati gledat
Što uživam kad puše vani i kad pada kiša Fali mi hladnoća ..
I da, bojim se kad budem već prid porod, jer sam se u 1.trudnoći počela otvarati već u 35-om tjednu pa sam do negdje 39-40. tjedna trebala odmarati. Prirodan porod hvala Bogu. Carski rez daj bože da mi ne bude trebao kad budem za roditi.
Ajme kad mi sve rodimo i kad vidimo one malene bebulje naše.. Meni već curka mazi i ljubi trbuh jedva čeka kad će na svijet doći sekica..
Tina slikica sa ultrazvuka ti je preslatka, jedva čekam da i mi narastemo :)
Mi svoje malo zovemo bobica <3 ♡
Sutra odemo malo u bolnicu,
jedva čekam da vidim bebi
i uvjerim se da je sve super...
čuvajte mi se drage trudnice...držite se i budite vesele i pozitivne....
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Tina curica ti je preslatkaaa i baš je velika .
Gabi sretno sutra na pregledu .
Moj dragi bebicu zove miš mali hihi .
Sortiraj odgovore
Najstariji