Ja razmišljam da koristim kolica od svoje manje cure, koja ima 3 god ..Kolica očuvana skroz, kao nova...I još rozo-crna
Jer glupo mi je kupovat nova kad ima kolica od starije sekice , još su obe ženske... Još će bit svađanja oko igračaka kad budu veće.
Meni je jako drago što je žensko..Može oblačit neku robicu od starije seke , jer sestre sve dijele
Kako ste vi? Jel vas mučnine hvataju.. Mene danas apsolutno ništa,makar sam jedanput do sada povratila.
uvik nešto hvala ti na odgovoru...budem si još detaljnije sve razmislila i odlučila. Ma meni ti je samo da ja mogu svuda s njima, a i da je bebi ugodno naravno. Nadam se da neću fulat. Budem vidjela možda i dobijem neke stvari, jer nismo još svima rekli, čekamo poslje pregleda, možda dobijem i neke bolje sličke. A onda ćemo već lakše...
Joj i rado bih si uzela onu klokanicu tj. nosiljku za bebu, to mi je prefora. Još kad vidim tate s njima..ma milina heh
Joj i meni su te nosiljke pre slatke
Ja sam danas dobila par sličica moje curice i stalno ih promatram i ne mogu prestati
Dixa, no problem
Marama (ona najjednostavnija) je super. U početku izgleda komplicirano za vezat, a zapravo imaš svi strane marame, i po vanjskim rubovima samo stežeš kako ti odgovara. Ja sam svoju kupila u Spltu u magicbaby (400kn) i namjeravan je s trećim baš iznosat.
Meni je u trećoj trudnoći sve tako slatko, a mogu mislit kako je vama u prvoj. Teško je za odolit kad vidite te stvarčice za bebu, ali zapravo se kasnije vidi koliko smo stvari od svega toga iskoristili. Ako vam netko ima za posudit robice, slobodno uzmite, jer bebe za čaš izrastu sve. Onih par kompletica, bodija, kupite za gušt (izlazak iz bolnice, krštenje), a drugo posuđujte. Gle mene, ja se raspisala ka da smo prid porod
29.8.2022. ➕
uvik nešto, i ja planiram kupit to, čini mi se stvarno super,još manja tlaka..Vidim da po gradu to nose..Pa sam mislila i ja! Joj kako mi lijepo razgovaramo, još ćemo brzo i o imenima počet razmišljat. A i ja sam počela o tome počela razmišljat, premda znam da je cura. Ja bih neko jednostavno ime..Duga imena mi se baš i ne dopadaju..
Cure za kolica obavezno gledajte koliko vam je gepek od auta i dal zivite u prizemlju il na katu bez lifta.
Ja san kupila 3u1 cam comby family (odlicna su mi. Lagana..ne zauzimaju puno mista. Kosaru smo maaax iskoristili jer je bebac bia jesenska beba. As smo koristili do ima 20ak dana nakon sta smo kupili sljedecu grupu I britax römer king II ats). Al san uz ta kupila i s njuskala peg perego uno-koja su mi super, al su malo glomaznija pa ih cak mislin prodavat. Uzeli smo 2 jer smo cesto na relaciji Split-Livno pa da nam moze vise stvari stat u gepek.
Inace, mi s grupe jesenske bebe 2015.smo se jako sprijateljile i cak smo se upoznale s bebacima☺☺ (Zg i St podruznica) tako da zelin i vama da se zblizite ka mi 😊
I mi smo se s klokanice povezale, i jedna je forumašica na faceu napravila zatvorenu grupu "Mame iz Splita i okolice" sad nas je 6 opet trudno
P.s. Ako je ko iz Splita i okolice i želi nam se pridružit, slobodno nek se javi
Al Klokanica se ne zaboravlja
29.8.2022. ➕
Ajme kako ste danas brbljave.. To mi se sviđa!
Vidila sam da na drugim temama cure rade grupe na facebook-u! To mi je super ideja.. Mislim da se tamo može puno više reći i mogu se stavljati slike bez bojazni da će vidjeti netko tko ne treba.. Kako rastemo, slikice ultrazvuka, prve robice.. pa i kolica! :)
Mi već pikiramo jedna kolica.. Radije gledam kolica nego čitam nešto što bi me moglo zastrašiti! :)
Prvo smo htjeli Bebetto, ali malo su nam skupa (moji inzistiraju da kupe kolica) pa smo se odlučili za jeftinija i čini nam se bolja :) Baby Merc Q9... Model na točkice
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Ja nisam na facebook-u zadnjih par mjeseci, al ako napravite grupu-eto me nazad. kad vec necu moc s vama nikad na kavicu, da vas onda bar tamo spijuniram
Ja jos nista ne znam o kolicima, sad sam pogledala ova sto si ti Mrs.spomenula, I da...cine se dosta skupa (oko $450), al bas izgledaju prekrasno.
Ja sam super spavala, al dan mi je bas tezak. Imam tooooliko toga za odraditi na poslu, a ja se zabavljam s vama
Uvik nešto rado bi se i ja pridružila mamama iz Splita ali kad selim brzo pa ne znam ima li smisla 😬
Nista mi ne govorite za kolica išla gledat nešto treće i mater me odvuče u dućan za kolica i Di će nego na najskuplja kolica 1000eura 😂 Sreća dragi uzeo mi sve pare koje sam skupljala bila inače bi bez razmišljanja kupila kolica odma hhhh malo pod hormonima sam neuračunljiva
Ne idem nista vise kupovat do 9.mj 😝 Jer znam da će nam rodbina pola toga pokupovati, prvo nam je dite pa je to veliko veselje ☺️
Al Ajde da sebi udovoljim kupila sam baberin - ne znam kako se to kaže književno da svi razume, možda ti Tina znaš :)
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji