Dobro jutro cure! Falile ste mi jučer! Ujutro sam samo tipnula sa moba. Skroz smo se preselili u prizemlje, pa nisam imala osposobljen komp.. Jučer nisam imala štednjak u funkciji tako da bez plina ni struje nisam mogla kuhati i da vi samo znate sto sam ja jučer jela. Sladoled x2, sendvič, pizza navečer. STRAŠNO.
To su takvi dani... Danas smo opet bez štednjaka, no malo ćemo bolje isplanirati kaj ćemo..
Jučer mi je bio tata tu i pomogao nam napraviti hrpu toga.. on pretežito oko kuće.. Ne znam što bismo bez mojih.. Pomažu nam na sve načine i ne znam način na koji bi im se odužila za sve što rade za nas..Znam da će se sa bebicom to ustrostručiti jer jako dugo su si željeli unuke :)
Vidim da imate problem sa odnosima u obitelji.. Nažalost, imaju ih svi.. Danas više nitko sa nikim ne može. Neću pisati ništa ovako javno ali suosjećam. Možda jednom kad bude intimnija atmosfera :)
Danas se napokon sređuju papiri, sutra idem na mup i napokon mogu otići kod ginićke se prijaviti!
Zabica moja Drago mi je što si me se sjetila.. Kako si danas?
Kad god je netko nepristojan, bezobrazan i napasan samo se sjeti da su to jako nesretni ljudi koji imaju puno svojih problema i nesigurnosti pa imaju potrebu spuštati druge kako bi sebe podigli. To je samo znak njihove slabosti! Tvoj mindset je ispravan jer nigdar ni bilo da nekak ni bilo.. :) Sve će se riješiti. Tvoj stres ne može nikako utjecati na konačan ishod situacije u kojoj se nalaziš, ali ti može narušiti duševni mir.. Apsolutno ništa nije vrijedno toga.. Kao i sve u životu i ovo će proći...
Gabi dobro nam došla! Čestitke na bebici! Ugodno se smjesti! ;)
Pumpkin uživala sam čitajući o vašem pregledu..
Lena što je to sa našim ginićima tamo? Mojoj bišoj prijateljici su cijelu trudnoću govorili da je cura.. Na baš svakom ultrazvuku. Rodila je dečkića!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Juuutroo proljetnice moje!
Evo da vam se javim , jutros sam obavila pregled rano..Curica jeee!
Znači nisam mogla vjerovati, ručice i nožice se vide, beba se odlično nadzire , dugačka oko 68 mm, teška oko 19 grama..Znači prvo je doktorica vidjela guzu i kaže : ispod guze se ništa ne vidi ..Kad ono nakon par sekundi se vidi mala piiika Sad sam 12+5 ipak, ali nisam mogla vjerovat koliko se rano spol mogao vidjeti! Bebica se savršeno razvija, otkucaji srca odlični , sve uredno. Samo eto , potrefili su nam se blizanci i razdvojili se..Jedna beba na nebo, druga je ostala s mamom!
I osjetila sam da će biti cura,ali sam sama sebi govorila: ma koja cura,možda bude i dečko !
Kad ono na slici curicaaa !!
Drage moje presretna sam..Znam da zvuči čudno ono pa skoro sam 13.tjedan prerano je. Ali se spol brzo razvio i brzo pokazao.. I doktorica se začudila ,kaže da sve žene koje u nje dolaze da se od njih 50 njih 5-6 pokazao spol već u 12-om -13-om tjednu. I da je drugo tromjesečje kako kažu najljepši dio trudnoće.. Pa i ja mislim
Garderoba mi je postala većinu toga mala,rijetko koji komad robe mi može.Tako da ću se morat dat u Shopping i kupit koju igračkicu za bebu. Sve je to prerano ,ali eto od uzbuđenja ne mogu dočekati taj 3. mjesec,to veselo proljeće! Nakon 2 gubitka bebe , išli smo dalje i uspjeli! Potvrdu da je curica ćemo dobiti 1.10 kad imam idući pregled! Svima nam je drago, a mojoj maloj curici još draže da će dobiti seku!
Sve u svemu, ova mi je vijest danas uljepšala dan,tako da mučnine ni ne osjetim, ništa me ne boli..Samo osjetim sreću i radost!
Kako ste mi vi?
Tina ma ništa nije prerano, s razlogom se sve dogodilo baš ovako! Trenutak je baš onaj koji treba biti, PRAVI! !!! Čestitam ti na maloj pišuljici!!!!
Imamo prvu curicu dame i gospodo!!! :) Okej, dame! :D
Odi u shopping, počasti sebe robicom, počasti vašu fajtericu, princezu ratnicu. Proslavite ovaj dan jer uistinu je dan za slavlje!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Joj Tina prekrasno, pa ti si mene prešišala :)
Ja sam službeno 13+2, a ultrazvuk kaže 12+5, a točno tako je bilo i na prošlom pregledu.
Bebica je velika 64 mm... nisam ju stigla puno gledati, jer ipak je to bolnica, ali sam vidjela da se miče, i češka po glavi. Nije baš bio jako jasan, ali ima oblik bebe . Nažalost nisam nikakve slikice dobila. Niti se vidio spol... ja sam se nekako probala koncentrirat da gledam među nogice, ali doktorica je prebrzo to vrtila, bila je mrvicu živčana. Druga gestacijska vrećica se nije vidjela, dakle apsorbirala se. Inače sve pohvale za TA u Vinogradskoj, osim tete na prijemnom šalteru svi su jako ljubazni i sve objasne. Na kraju sam na prepad napravila kombinirani probir - doktorica je u ambulanti preporučila da odmah na utzv izmjere nuhalni nabor pa da samo odem na endokrinologiju izvadit krv. Nuhalni nabor je 1mm, što me dosta razveselilo.
Eto, za danas sam mirna i sretna... želim i vama skoro ovakav spokoj
[/url
Ma znam al eto, nisam očekivala da će se to vidjeti već u 12-om tjednu
Popodne moram otići u kupovinu al ono OBAVEZNO. Prvo sebi kupiti par komada robe, a i nešto ću uzeti za svoju princezicu. Neću ništa pretjerivati, koju igračkicu i koji komad robe. Nije nam potvrđeno da je cura, ali eto, doktorica kaže bit će cura sigurno. Tako da mislim da ultrazvuk ne laže..
Zna se dogoditi da vam kaže da je dječak, kad ono iz tebe izađe curica! OMG, to je stvarno šok
Meni je teta kad je rodila govorili su joj da će bit curica, kad ono rodi dječaka !
Ali eto,bit će šta bude ali mislim da je ultrazvuk dobro govorio da je cura, a i ja sama to osjećam! MM sam već rekla, mojoj maloj nisam ,iznenadit ću je kad se vrati od bake A mm odmah navalio na mene ,hoće se maziti, a meni nije do toga
... Zapravo,što se tiče seksa , doktorica mi je danas na pregledu rekla da se možemo keksati dokle god hoćemo, znači dok ne rodim. Trudnoća uredna, znači nije rizična..
Bok cure!
Prvo da zahvalim što ste mislile na mene prethodnih dana...
Tina2901 čestitam na curici! Kako je to lijepo... Ja bih isto željela curicu, ali neka intuicija mi govori da je dečkić!
Čestitam i svim ostalim curama na uspješnim pregledima i divnim vijestima!
Gabi14 dobrodošla i čestitam! U potpunosti te razumijem, jer je meni nakon dva spontana utvrđena urođena trombofilija, i isto sam šizila jako! Sada kada sam prošla kritičnu točku kada sam imala spontane i bila u pon na pregledu i uvjerila se da je sve ok, nastojim vesela i opuštena dalje. Za sada uspijevam! Samo hrabro! Nama je čak i termin na isti dan! Možemo se u potpunosti pratiti! Po ZM sam 8tj+3, a po ultrazvuku 8tj ravno danas! Slijedeći pregled mi je tek za 3 tjedna, odnosno možda i malo ranije radi konzultacija vezano za trombofiliju...
Kako ste mi mamice ostale? Ja ne znam kako vi, ali mene ove vrućine izluđuju!!! Ne mogu disati, po noći ne spavam, užas... Jedva čekam neki ozbiljniji pad temperature...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Hvala vam na predivnim čestitkama.
Zapravo, meni se spava, a kad legnem ne mogu spavat. Ovu noć sam jedva prespavala jer sam bila uzbuđena zbog pregleda. A sad kad znam da je sve u redu, odmah mi je bolje.. I danas me skoro ništa ne boli. Još uvijek mi se gadi slano,a slatko da mogu pojela bih sladoled i bombone za ručak
Danas mi mm stavio u zdjelicu čips dok gledam tv, ja mislila stavio mi od paprike, ili oni tuc (tuk) kako se već kaže kad ono probam slani čipsss!!! Odmah sve u zdjelu. A on jadan nije ni znao da mi se slano gadi, a nisam ni vidjela šta mi je stavio jer sam se bila toliko zabuljila u tv..
Ajoj naši muževi... Kako vi sa svojima stojite?
Jao Tina bas super vijesti!!! Evo i mene na pregledu opet nešto za krv idem privatno u Cito jer ovo preko socijalnog mi nisu sve izvadili pa sam poludila. Al tako divna vijest ❤️❤️❤️❤️
Čestitke od srca na curici i bas si mi uljepšala dan ☺️☺️ Počeli smo počeli... Bas me zanima šta će Ko nosit heheh
👦🏻👧🏼👼🏻 Jaoooo bas sam Uzbuđena...❤️❤️❤️❤️
Tina samo da te pitam kod kojeg ginekologa si bila ode u St?
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Cure čestitke svima koje ste bile na pregledu,kak je to lijepo da znaš kaj nosiš :) ja tek za 3 tjedna idem na pregled isto sa 12t+2 i sad si mi TINA dala nadu da ću i ja znati dal je curica/dečko :) jeeeee..jedva čekamooo :)))))
Sortiraj odgovore
Najstariji