Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DixaPixa
    30. Kolovoz 2016. 20:53

Pozdrav curke!

Drago mi je da ste aktivne hehe

Evo mene s roštilja..sjedilo se i jelo, samo me nekaj čudno rame zaboljelo i klacka nekak. Ma ko stara baba sam..užas

Pumpkin čestitam na pregledu i da je sve u redu. Kaj ti je tvoja ginekologica mjerila nuhalni, meni je rekla da moram po uputnicu, pa u Petrovu...
    Mene je moja za pregled naručila tek 12.9. Ja to nemrem dočekati, rado bi ošla negdje privatno, ali to bi mi onda bila dva uvz-a u mjesecu, a nebih pretjerivala..Čitam sa svih strana da su sigurni, pa da je štetno..pa da netreba previše, pa da je premalo istraženo da bi se išta od toga tvrdilo. Pa ću bolje ja to ovako na minimalac, ako nije potrebno više.

Lubenica rules! Spasila me u mučninama!

Tina2901
    30. Kolovoz 2016. 20:58

Večer mame moje ,
    kako vam je danas prošao dan?
    Meni je dosta dobro za razliku od jučer. Izašla u šetnjicu , kupila stvarčice koje mi trebaju u trgovini, napravila kolač, super.

I da, naravno sve vam javim ujutro iza pregleda jedva čekaam.
    Ja imam pre ekstra napadaje na hranu da su mi se danas počele jest gljive
    Slano mi je postalo odbojno, znači ni čut. Slatko mi se jede, pogotovo slatkiši. Jela bi ih cijeli dan ,ali opet imam mjeru kad trebam prestati.. Sladoled mmm pojedem ga dnevno bar jednom, jede mi se 2-3 puta na dan ali si obećam da neću,jer je to za mene stvarno previše. I što je najbolje jede mi se voće i povrće više nego inače. 2-3 puta na dan uzmem neko voće. A za ručak svaki put jedem povrće( blitvu,salatu,mrkvu,kupus...) .. Kad spomene neko slani čips, pomfrit ili nešto slano dođe mi za rigat..

Danas kad sam se probudila kuća mi je smrdjela  po nekoj slami i staji

Javim vam sve sutra

Gabi14
    30. Kolovoz 2016. 21:33

Pozdrav drage moje :)
    Punog srca nakon velike borbe i tuge napokon i mi imamo jedno malo junačko srce.
    Nakon jedne izgubljene trudnoće, puno tuge pretraga i truda dijagnoze antifosfolipidnog sindroma i kolagenoze....eto nas u 8 tjednu. <3 <3 <3
    Velika nas borba čeka....do najlijepšeg proljeća 2017 (11.4.) kada očekujemo svog 
    malog čovjeka.. <3
    ....svima vam želim uredne i što lakše trudnoće! :)
    Veliki pozdrav

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

Zabica29
    30. Kolovoz 2016. 21:43

Večer mamice.
    Ja sam danas dosta loše, noćas sam loše spavala, izgleda da mi je krenula alergija na ambroziju pa dišem na škrge. A kad ležim sav mi se taj sekret slijeva u grlo ili uho i boli i peče. Još me danas kolegica iznervirala pitanjima tako da sam većinu popodneva na rubu suza. Ono kad ti netko želi najbolje ali te isforsira pitanjima na koja nemaš odgovor. Kako ćeš to riješiti? Ne znam, da znam, već bi počela rješavati. Trenutno imam taktiku neuzrujavanja i čekanja da se neke stvari same poslože. Jer kad počnem razbijat glavu, samo se jako rastužim, a zapravo ne čekaju se moje odluke nego odluke drugih ljudi... Uh oprostite, što sam vas udavila...
    Još jedan ružnjikav simptom trudnoće sam primijetila: malo su mi stopala natekla kad sam došla s posla. 😒
    Očito da mi fali poveća doza Mrs.Kepolas 🐝.
    I ja sam sutra kod doktora, prvo suočavanje sa TA u Vinogradskoj. Bojim se, prošlo je točno 4 tj.od zadnjeg pregleda. Ali istovremeno i nemam intuiciju da će bit nešto loše... Uh... Think happy thoughts... Laka vam noć 😘

[/url

Zabica29
    30. Kolovoz 2016. 21:46

Gabi dobrodošla i želim ti da ti sa ovom trudnoćom prođe sve u najboljem redu i da se 11.4. već grliš sa svojim malim čovjekom 😊

[/url

Tina2901
    30. Kolovoz 2016. 22:14

Gabi14 dobrodošla i čestitam

Držim fige da sve prođe ok i da ti i tvoja beba budete dobro

Nooć svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.