Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    30. Kolovoz 2016. 13:45

Bumbo,
    i moja je druga bila na neonatologiji, pa sam je dolazila dojit. Da vidiš kako je zgrabila cicu prvi put. Nju sam dojila 11  miseci, i prekinila, jer zapravo sam na kraju imala jako malo mlijeka, a ona je bila gladna, pa sam joj noću ubacila čokolino.
    I super je šta dojiš i ja sam veliki zagovornik dojenja (naravno ako žena ima dovoljno mlika). Posebno prvih 6 miseci koliko je to praktično ... jer ditetu ništa drugo ne triba davat, ni kuvat, a možeš s njim i u Australiju, bez miješanja adaptiranog

29.8.2022. ➕

Tina2901
    30. Kolovoz 2016. 14:48

Trudnice moje kako ste mi?
    Jel odmarate?
    Evo mene moj doktor nazvao i rekao da dođem ipak sutra na pregled (31.08 ) ujutro  jer 06.09 neće moći. O bože!
    Ali nema veze,meni još draže jer 06.09 nikako neću moć dočekat !
    Eto,nadam se da će sutra sve biti u redu

• minina_tetka
    30. Kolovoz 2016. 15:04

I ja sam mislila da sam upisala ali izgleda nisam kako treba  meni je termin 15.04.2017.
    Drage, buduce mame, kako se borite sa mucninama? Ja samo voce mogu, i nista vise. Smucio mi se miris kafe, o cigarama da ne pricam, iako sam bila strastveni pusac. 
    Moje mucnine su bez povracanja, ali tokom celog dana.. Izluded cu..

pumpkin
    30. Kolovoz 2016. 15:50

Rinama, ista je situacija i s mojom mamom i nevjestom. Mama im pomaze u svakom smislu, ali nevjesta to ne cijeni ni najmanje. Sto sam rekla mami-kazem i tebi-ne mozemo kontrolirati kako se drugi ljudi ponasaju, ali mozemo kontrolirati nase reakcije. Mama nek ti uziva u unucadi, a ti u necacima i trudnoci...zivot je ljepsi kad se fokusiramo na pozitivne stvari  

zene moje, ja sam bila kod dr
    Hvala Bogu, sve je odlicno! Beba se pomjerala ko velika Mjerili su otkucaje srca i nuhalni nabor, i sve je super! Dr je bila toliko pozitivna i rekla da sada mogu reci svima, tako da smo muz i ja otisli kuci u ruzicastom oblaku 
    Da, pitala sam za pramenove-rekla je da se slobodno narucim!

Tina2901
    30. Kolovoz 2016. 15:55

pumpkin 
    Jooj baš mi je drago da je sve u redu..Neka ste mi vi dobro!

pumpkin
    30. Kolovoz 2016. 15:59

Hvala tina, sutra cekamo od tebe iste vijesti

Ljubicica9
    30. Kolovoz 2016. 18:34

Rinama imamo sličnu situaciju i potpuno se slažem sa onim sa je Pumpkin rekla. Ne možeš druge kontrolirat al naše osjećaje i reakcije možeš ❤️ 

Pumpkin čestitke na dobrim vijestima ❤️ Ja tek opet na pregled tamo oko 20.09... Dok se preselim idem za dva dana i sredim dokumente jao jao... Još se porodiljni molim hocu li ga sredit al vidit ćemo...

Jao cure moje ja sam tako umorna preko dana moram barem jednom ili dvaput odspavat sat dva vremena i to pretežito poslije jela. 
    Bas sam iscrpljena. Evo mi došli nalazi od krvi odjednom od super željeza kaže mi ginekologica da sam anemična o boze. I štitnjača me nešto zeza pa ćemo još vidit sto sve treba sad Mijenjat... 

Ne znam kako vi al meni se nista ne da 😂🙈 
    Možda jer je prvo tromjesjecje ili jer je prva trudnoća al nemam snage ni za lijek...
    Nadam se u 2. da će me razina energije skočiti i volila bi odradit nešto na poslu koliko mogu jer doma bi izludila. 
    Ljubim vassss 😘 
    Vi ste sigurno Vrednije od mene i šetate i radite hehe

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

SamSara
    30. Kolovoz 2016. 20:01

Jej pumpkin, veselimo se s tobom! :)  
    Znaci sad si usla u drugo tromjesecje, jel? 

Tina super za pregled, javi nam se sutra!  I ti ulazis u drugo pomalo ako dobro racunam :) 

Ajme koje srece! Ja jedva cekam, svi kazu da je najgore to prvo i da kad prezivis prvo dalje je lakse :D 

LenaLenov i meni je cudno, mislim da se gin zabunio. Nikako ne mogu biti u 8 tj., ja si racunam da sam u 6 tj. tek.
    Sutra se idem upisati kod soc ginekologa pa cu ga pitati da mi pojasni nalaz. I da, danas isla podici duphastone ali nista od toga, kad rijesim soc gin mogu ga podic. 

Vidim da neke od vas imaju mucnine i povracaju. Jel vam smetaju mirisi? 
    Ja se jedino mogu poistovijetiti s vama kojima se samo spava. Nisam jos kriticno ali sam sve umornija. I glad kad me ulovi sam nervozna, posebno ako nemam nista pri ruci i moram cekati... Samo sto me zadnja dva dana zna uloviti tako, a kad si razmisljam sto jesti sve mi se gadi. 
    Danas sam si kupila lubenicu, dala malo vise novcica na placi jer u konzumu ne valjaju, prezrele su... A lubenicu bas mogu papati, steta sto prolaze, falit ce mi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.