Idem prvi put kod novog ginekologa, kod socijalnog.
Neke cure preferiraju muske, neke zenske ginekologe, iako u zadnje vrijeme cesce cujem da vole muske gin zbog pristupacnosti i svega. I ja vise osobno vise preferiram muskog gin.
Viki, odlicne vijesti!! Bas mi je drago! Sad samo pozitivno
Teta, pregledi su uvijek stresni, al cim vidis da je sve ok, preplavi te neki neopisivi osjecaj! javi nam kako je proslo! I da, pregled bude malo neugodan, al ne bih rekla da je bolilo. ne znam kako je bilo drugim curama
I meni je pregled danas...I jedva cekam, iako I kod mene ima malo nervoze!
Ljubicica, ja idem u praksu koja je u sklopu bolnice, imaju 4 ginekologa- 1 M I 3 Z. Dosad sam ih sve upoznala, I svi su mi bili ok, iako-da mogu birati jednoga, mislim da bi to bio M. nemam konkretan razlog zasto, al nekako mi se najbolje postavio svaki put.
Evo ja još uvijek mislim da je curica. Ne znam,vidjet ćemo što bude
Hej curee!! Kao i Viki, citala sam vas i pratila svaki dan ali sam bila sva u strahu i brizi i reko necu siriti paranoje i negativu na ovom veselom forumu. Docekala sam ponedjeljak, bila na pregledu prije sat i pol i sve je u redu Malo srceko kuca, nisam cula ali se vidjelo! ❤️
Samo mi se to vrtilo u glavi nakon pregleda, bila sam sva uzbudjena i presretna pa sam zaboravila pitati u kojem sam tjednu i koji mi je termin a doktor nije nista spomenuo.. Dao mi je Duphastone da pijem tri puta na dan, mislim da je rekao da se pije do 14.tj.. Pricali o prehrani, rekao da ne papam previse slatkog, kruha, tjestenine.. Da se vazem svaki tj...
Iduca kontrola za 4 tjedna. Uf, tko ce to docekati!!
E sad ja gledam nalaz i nista mi nije jasno. Zna li tko sto znaci Dg. Grav?
SamSara,
nisam ti sigurna ali mislim da to ima nekakve veze s maternicom . Nisam ti stvarno sigurna, sorry
Samsara,to ti je oznaka trudnoce..
Gravitditet ili trudnoca :-)
Ja sam ko Tina,hehe..
Ne toliko galamdjija,ali sam nekako veselija bila u prvoj trudnoci..
Sada sam vise placljiva,tiha mirna..
I dalje uspavana ko medo..
Hvala cure :-)
Ni on ni ja bas ne volimo neke velike proslave rockasa,to cemo prepustiti za djecu :-)
Ja sam vec rekla,bas nekako mislim da je cura a ne decko..
Citam ovo sta kazete za testove nisam znala da toliko toga ima..
Nesto se ne sjecam u prvoj da sam isla..:zbunjena:
Mogla sam vam ja svima krv povaditi hehe jer sam sestra :)
Pumpkin Ma muški mi ulijevaju nekako vise povjerenja iako M je ljubomoran koliko se sređujem za u ginekologa 😂 Ne razumi on to da je opet malo neugodno da te muško gleda doli al Ajde svi su ljubazni i stručni pa nije toliki blam ....
Ma nista ne brini Teta5, sve će biti u redu samo pozitiva ❤️ Bez obzira kakav ginekolog bio znaj svoja prava i ne daj se omesti i povedi nekog svog. Jer ja pretežito zaboravim šta sam došla pogotovo sad u trudnoći pa muž ili mama me podsjete hahaha
A i ne idem iz ordinacije dok ne pitam sve sto me zanima - Ko neko dosadno malo dijete sam kome sve triba crtat hahaha 😬😂🙈 al sve uz osmijeh naravno 😉
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Viki i Samsara baš mi je drago da ste dočekale dobre vijesti i da ste potjerale paranoje. Naša dobra vila Mrs.Kepolas nas stalno drži vesele i optimistične, baš imam osjećaj da me malo zarazila s tim. 🌸
Što se tiče intuicije za spol nekako mi se mijenja. U početku sam kao i muž bila uvjerena da je curica, zapravo naši svi najbliži navijaju za curicu, ali kad sam bila na pregledu doktor je ili po navici ili zbog muške riječi plod stalno govorio u muškom rodu i to me totalno zbunilo, jer je dobro pasalo... Možda sam ja jedina koja si moooožda želi sina, smo si to još moram priznati. Ma... Samo nek je živo i zdravo.
P.s. kupila sam si rozi fascikl za sve nalaze i zovemo ga Projekt Eva. A neki dan sam razbila teglicu krastavaca u dućanu i muž rekao: znači ipak dečko...
[/url
SamSara baš mi je drago da si vidjela srčeko, sad je odmah lakše sigurno. A za što se točno pije duphaston?
Meni je kak god okreneš uvijek neugodnjak kod ginekologa, prije bila kod muškog, sad sam kod ženske i ta moja nelagoda ne prolazi...osjećam se preranjivo tamo i uvijek viču na mene da se opustim (točnije opusti guzu).
Meni su došli nalazi krvi i urina, rekla mi je sestra da je sve u redu. Osim što je urea malo snižena, Lena možda ti znaš više što to znači?
Ja sam čitala da to može biti i od previše hidracije, jer sam popila prije litru i pol vode samo da uspijem urinirat.
SamSara drago mi je da je i tebi sve ok prošlo! Kad je idući pregled?
Zabica drago mi je da sam ti malo obojala pogled ružičasto! :)
Dixa to ti je od toga vjerovatno.. Niska urea se javlja bas kada se tijelo previše hidrira.. U trudnoći se javlja često zbog promjena u krvotoku.. Nisam u medicini, ali sam u veterini pa ponešto, samo ponešto znam :D
Naletila sam na jedan video, pa neka netko pogleda ako ima vremena
https://vimeo.com/90807097
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji