Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    29. Kolovoz 2016. 10:50

Dixa probaj i vidjet ćeš razliku! :) 

Lena ajme blago tebi. Ja sam ljubitelj voćnih kolača, a ovaj moj voli samo čokoladne.. Ni traga ne smije biti voću... Za mene samu mi je glupo spremati, pa ih rijetko jedem.. 
    Joj ovo mi je baš lijepi kompliment.. Imam kraj sebe vječitog optimistu.. Kad smo se upoznali bila sam teški pesimist, no naučila sam biti pozitivna.. Lakše se prepustiti sivilu i crnilu, a pozitivnost ne dolazi sama od sebe.. Ona se trenira :) On još uvijek nekad kaže da sam negativna.. Da me vidi tu bio bi ponosan :D Otkad sam sa njim život mi je stvarno na puno boljem mjestu. Bila sam izgubljena prije, moj život je napokon onakav kakav želim.. Samo zato jer sam promijenila pogled.. Neću sad u dubioze..dosta je :D 

Rinama nemam ti pojma.. Nadam se da će nas netko informirati brzo :)

Viki čitaš li nas? 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    29. Kolovoz 2016. 11:20

Jupiiii!! :) 
    Ako me trebate tu sam! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

DixaPixa
    29. Kolovoz 2016. 12:33

Mljjac..kolači od voća, ja biii

mrs.kepolas samo tako nastavi dalje, obasjaj nas svojom pozitivom

Ljubicica9
    29. Kolovoz 2016. 12:39

To se traži pozitiva na ponedjeljak ☺️ I samo ljubav ❤️
    Jutros išla vadit krv i tako to i stara doktorica mi se rugala koliku "svitu" sam povela sa sobom - i muza i mamu 😂 Da sam bas prava mudrica, a meni lakše kad je neko samnom ne mogu sama odma se zdepram....
    Već sam rekla svekrvi kad preselim kod njih južnije da ona i moja zaova idu samnom na sve preglede 😬 Nisu se bunile heheh bas me maze ❤️ 
    Zahvaljujem Bogu svaki dan sto je tako divno odgojila djecu svoju i sto se svi slažemo bez obzira koliko smo karakterno različiti... A sveki je isto mudrica al je snažna žena obožavam je ☺️

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

DixaPixa
    29. Kolovoz 2016. 12:46

Sad si me podsjetila na vađenje krvi, nedavno sam išla i med.sestra mi je tak naglo zapikla iglu da sam se sva stresla (a inače se užasavam igli). Brrr...

Još sam ju ispitivala gdje se mogu testirati na anti-tijela za toxoplasmu, nije znala. Pa cure je li itko to od vas radio?
    Imam doma dvije mace, a i cijeli život sam okružena životinjama,inače sam veliki životinjoljubac i udomljavala sam ih, ali bi rado ipak bila sigurna.

pumpkin
    29. Kolovoz 2016. 13:07

I ja sam se nocas rano probudila, u 2:30...nisam spavala do 5, a onda alarm zvonio u 6:30.
    mrs.ti si bas nas smjesko 
    dixa, imam i ja macu. Dr. mi je rekla ako nije vanjska macka, da nema problema, a nasa maca je bas prava dama, stalno je u stanu. Samo mi je dr rekla da joj ne cistim pijesak, muz to radi.

I mene pomalo boli dole, nekad bas jako...al kazu svi da je normalno. Valjda beba raste. Ja ne znam zasto, al bas imam osjecaj da je curica
    Sta vi mislite sta nosite?

pumpkin
    29. Kolovoz 2016. 13:07

I ja sam se nocas rano probudila, u 2:30...nisam spavala do 5, a onda alarm zvonio u 6:30.
    mrs.ti si bas nas smjesko 
    dixa, imam i ja macu. Dr. mi je rekla ako nije vanjska macka, da nema problema, a nasa maca je bas prava dama, stalno je u stanu. Samo mi je dr rekla da joj ne cistim pijesak, muz to radi.

I mene pomalo boli dole, nekad bas jako...al kazu svi da je normalno. Valjda beba raste. Ja ne znam zasto, al bas imam osjecaj da je curica
    Sta vi mislite sta nosite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.