Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zabica29
    28. Kolovoz 2016. 17:40

Joj pa ja sam se i farbala jedanput i 2 put stigla stavit kanu, iako mislim da je možda farbanje bilo prije nego sam saznala. Inače sam isto zakleta crvenokosa od 12. godine, redovito stavljam kanu, onu od Himalayan, ali ne volim kad mi ode u tamnu višnju pa ponekad znam napravit svijetle pramenove prije stavljanja kane. 
    Crna35, probaj i ti prijeći na pramenove npr.na kapu da ti budu tanki i ravnomjerni, a opet nema direktnog dodira s kožom.
    Mrs.K nekako vam zavidim, rado bih uređivala kuću... Baš me uhvatilo neko gniježđenje, a tu gdje jesmo nema mjesta skoro ni za kinderbet. Počela sam izmišljati da moram kupit mašinu sa sušilicom, jer nemam više gdje razvlačit ona postolja za sušenje, pa perilicu suđa, jer ipak će nas sad biti više i neću stići, pa novi usisavač jer postojeći slabo vuče... I tako...

[/url

mrs.kepolas
    28. Kolovoz 2016. 20:28

Draga Zabica već 2 mjeseca živimo iz kutija, nadam se da će ti to olakšati! 
    Ma dobro sad je teško, ali i to će proći i vrijedit će svake muke! 
    Sad nam je baš teško. Dragi radi inače 2 posla i sad sa uređenjem dođe na tri. Pogotovo jer mu je drvo struka pa želi napraviti sve svojim rukama..
    Kakvi su vama planovi? 

Nisam vam rekla.. Moji svi dolje čiste, a ja gore sama pripremam ručak.. Gulim ja krumpir i pomislim kako mi je ružno gore samoj.. i onda se sjetim.. pa ja nisam sama  i onda sam si pričala sa bebicom. Znam da me ne čuje, ali kad joj pričam hormon sreće mi skoči, raspoloženje mi se popravi, sve u meni se smije.. Možda me ne čuje, ali znam da me osjeća 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    28. Kolovoz 2016. 21:49

Joj stisnula sam očisti nakon cijelog romana 😣 koja autocenzura...
    DixaPixa, ja nekad stavim žličicu jabučnog octa ili limunovog soka, ali ne znam dal to čemu služi. Cilj mi je najcrvenija bakrena koja se prirodno može postići. Zadnji put mi je dosta dobro ispalo jer sam stavila vodu sobne temperature a ne kipuću i ostavila da odstoji par sati pod prozirnom folijom da ne ulazi zrak. Ali zapravo dosta ovisi o biljci koju stavljaju, od kud je i sl., nije mi uvijek ista.
    Mrs.K. baš mi je super što možeš pričati s bebicom, ja se nikako ne mogu uživit. Znam joj ponekad u glavi govorit da se drži i da bude samo dobro, i ispričati se ako napravim neki pokret koji zaboli, ali još uvijek ne doživljavam kao da je to biće koje čuje i osjeća... Zato se veselim udarcima jednog dana 😁

[/url

mrs.kepolas
    28. Kolovoz 2016. 22:07

Ma ne traje to dugo :D Jedno jutro sam se probudila i mazila trbuh i šaputala mišu mamin.. i tak stalno.. dok mi suze nisu krenula na oci :D 
    Vecinu vremena nisam svjesna sto se događa u meni.. Kad smo još stvarno mali...

Cure svaka vam čast na ustrajnosti da budete crvenokose.. Bila sam i sama crvenokosa i bila mi je to jedna od najdražih faza, no i vrlo teška za održavanje :) 
    Stvarno je posebna boja i dan danas kad vidim lijepu crvenu boju padnem u trans :)

Sad idem na spavanac.. Ipak je 10 sati.. ne želim pretjerivat 

Laku noć mamice proljetnice! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Pavla
    28. Kolovoz 2016. 22:35

Veljača

Lotta12         24.2.
    Delirium       26.2.

Ožujak

zabica29         6.3.
    Maya91           8.3.

DixaPixa       11.3.
    Pumpkin       11.3.
    Ljubicica9       12.3.
    Mancettto      14.3.
    uvik nešto     15.3.
    Rinama          17.3.
    Tina2901        20.3.
    ana_nenadic  24.3.

Travanj

Nelica_1106   1.4.
    Evabeba         3.4.
    Ljubicanstvena   6.4.

Viki_ri             11.04.
    LenaLenov     16.4.
    teta5               19.4.
    mrs.kepolas   26.4.

(curke, čekamo vaše termine.. )
    maricuj91
    Manuela88
    cudo_moje
    talina
    Marcis
    mininia_tetka 
    crna35
    SamSara
    Bumbo0809

29.8.2022. ➕

Ljubicica9
    28. Kolovoz 2016. 22:48

Mrs tako i ja pomalo mazim trbuh i pričam sama sa sobom bebi hehe ☺️ 
    Jednostavno sam sretna sto sam vidila bebu na monitoru 😬
    Meni fali crvena kosa, al ona krvava bila sam 3godine 😍 Pogotovo na moru kad se sunce presijava preko hehe
    Danas sam šetala tri km i život mi se umorio hahaha samo mi se spava. A sutra ujutro idem vadit krv i urin 😩😭

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

29. Kolovoz 2016. 06:24

Dobro jutro curke!
    Budna sam jos od 3, morala sam ici na wc i poslije nikako zaspati, ali sam ustala u 5 i po, tada inace ustajem kad radim.
    Nadam se da ste se napajkile malo vise od mene, zelim vam svima lijepi dan! :-*

DixaPixa
    29. Kolovoz 2016. 08:07

Dobro jutro!

Ajoj Teta5 pa ti si se prije zore probudila hehe...
    Ja zaspala u 21h i probudila se u 6:35 i odmah udri po suđu. Jučer smo ja i sestra imale tortilja večer pa se nakupilo suđa. Hvala bogu što imam perilicu, jer brate mili kad se to nakupi...ovako je laganini

Kako se osjećate?

29. Kolovoz 2016. 08:10

Ja sam ok, jedino sto me dosta cesto boli trbuh kao da trebam dobiti ili kao da sam upravo dobila M. Cula sam da je to sve ok, al svejedno cu danas na pregledu pitati sto u vezi toga napraviti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.