Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 23:29

Ja se vratih, ono mi već na 52. str

Ja sam u ovoj trudnoći počela kao luda jesti voće. Svaki dan pojedem lubenicu,breskvu ili si zagrizem jabuku. Nekad si smiksam bananu,krušku i breskvu (nekad i jabuku) i bude stvarno odlično..
    Ne jede mi se slano. Da ne spominjem pomfrit ili slani čips. Odmah mi za povratit dođe. U ovoj trudnoći slatko obožaavaam. Ne mogu provesti dan bez sladoleda.. A i limun mi se jede ne znam zašto..Jednu večer odjednom ustanem otvorim frižider i izvadim 2-3 limuna i počnem ih cijediti. Popijem 4-5 čaša dnevno

DixaPixa
    28. Kolovoz 2016. 08:41

Bok curke!
    Danas sam vas otkrila, pročitala i odlučila vam se pridružiti :)
    Trudna sam dns točno 12+2 tjedna, termin mi je 11.03.2017..znači proljetna beba. Pa bi rado na listu.
    Radi se o prvoj trudnoći, trudnoća je bila neplanirana (planirala sam za godinu ili dvije), ali se dogodilo ranije i šta sad, šutili smo pola sata u nevjerici, a sada je već polako sreća najveća.

LenaLenov
    28. Kolovoz 2016. 08:59

Dixa dobrodosla :-)
    Ako i nije planiraba,beba je sreca :-)
    Sve se to vrlo brzo prihvati i zavoli :-)
    Kako se osjecas sada u trudnoci?

Ljubicanstvena,tako je,neka mi to sve obavimo i da nam nalazi budu uredu..
    Moj za stitnjacu mislim nece biti..ali,valjda ce se naci rjesenje..

Tina i ja tamanim slatko a ustvari mi je prije trudnoce smetalo..
    Ali tamanim i slano..i isto vise voca nego prije..
    Dobro je sve to unositi od svega pomalo :-)

mrs.kepolas
    28. Kolovoz 2016. 08:59

Kako ja uvijek spavam kad je parti 

Dobro jutro cure, dobro nam došla Dixa!
    Super mi vas je bilo čitati.. Naime, došla sam tu uplakana.. gledala sam reportažu o klupici za dojenje koju su postavili u Humu na Sutli i plakala sam kao kišna godina.. 
    Hormoni na najjače! :D 
    Vidim da na svašta plačem.. Inače sam emotivac, ali ovo je strašno :D 
    Sinoć sam u 3 ujutro išla piškiti i bila gladna i žednaaa.. tako mi se jelo grožđe.. Prefino je sveki donjela jucer, al mi se nije dalo preskakat dragog i na kraju sam zaspala! Pogodite što imam za doručak (između ostalog jel) :D 

Ja žudim i za slanim i za slatkim.. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

DixaPixa
    28. Kolovoz 2016. 09:22

Hvala cure na dobrodošlici!

Evo naučila i ja stavljat lillypie ticker, uvijek sam se pitala otkud i kako to...sad ga i ja imam hehe
    Osjećam se super, zaspim ko klada, imam neke divlje snove (sanjala sam da jedem mortadelu i davim se u njoj) i probudim se ujutro svježa i čila. Mučnine su napokon odustale, nisam ni jednom povraćala, iako je bilo zamalo, ali bih uvijek nešto brzo pojela, najčešće neki komad voća, pa bi prošlo brzo.

Sljedeći termin kod ginekologice mi je 12.09., neznam meni je to tako daleko. Nisam sigurna da li bi trebala otići na mini anomaly scan i probir test, da budem sigurna. Znam da bih sada to negdje već trebala obaviti. Joj ma neznam. Je li itko od vas išao?

28. Kolovoz 2016. 09:25

Dobro jutro cure! 
    Dixa, dobrodošla i čestitam! Kad sam čitala na onoj temi Tko planira i radi na bebi koliko se neki ljudi muče da zatrudne, osjećam se blagoslovljeno sto je došlo iz prve :)
    Kako ste mi jutros? Ja odlično i jedva čekam sutra - UZV :D

DixaPixa
    28. Kolovoz 2016. 09:36

Teta5 slažem se s tobom, i ja se također osjećam jako zahvalno i sretno što me je ajmo reći samo tako zadesilo. Test sam napravila 10 dana nakon što mi je kasnila menga jer jednostavno nisam mogla vjerovat da je moguće tako lako. Ali eto mogu reći da mi se je to nekako i prirodno, očekivano dogodilo jer kad se sjetim da sam se u biti nekako počela gnjezditi, nisam više izlazila van, nisam pila, počela sam malo više paziti na prehranu, riješila sam se iz života nekih toksičnih ljudi (0 tolerancije za takve), a s dečkom nikad bolji odnosi, a i tjerala sam se bome...jako

Tako da, sve je kako treba biti.

Joj sretnica si, sutra ćeš vidjet svoju bebu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.